Follow my blog with Bloglovin

Ni är underbara

WOW! Ni är helt underbara. Det har inte ens gått en timme och det bara regnar in mail. Jag kan inte lova att jag kommer kunna publicera alla. Men ska sammanställa några bilder ikväll.

 

Tack för ert engagemang! Helt fantastiskt!

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (35)

 • Lisa

  |

  Åh, sådant blir man glad av, när folk verkligen ställer upp med något. 🙂

  Svara

 • ida

  |

  du gjorde precis min dag egoina, tack! du är grym!

  Svara

 • gladespeleman

  |

  en gåta.
  Vem är det som säger att tjocka lår som går ihopa är friska o sexiga???
  Svara gärna här i denna tråd.
  Svar kommer senare.

  Svara

  • Emma

   |

   gladespeleman: det handlar inte om hur stor eller liten man är, det handlar om vad man tycker om sig själv. man ska gilla sin egen kropp utan att andra ska påverka och tycka hur man ska se ut. du får tycka att smala är snyggare än feta, men det är din åsikt och den kan du hålla för dig själv.

   Svara

   • gladespeleman

    |

    hej emma. Inte meningen att göra dig ledsen eller så…Är ju en rolig gåta bara.
    Puss o kram

    Svara

 • Ina

  |

  Kul grej! Skippar att fota mina lår då om du redan har fått så många 😉 Men jag blir så glad av att du engagerar dig!

  Svara

 • ylwawiie

  |

  Du kan ju publicera lårbilder lite nu och då 🙂

  Svara

 • E M M E L L Y

  |

  Ja, man borde verkligen engagera sig i sådant 😉

  Svara

 • Helena

  |

  Alltså det här är verkligen toppen, nu blev jag jättelycklig! 😀 TACK för att du engagerar dig och är stark!! Jag tror du kommer hjälpa många och jag tror och hoppas att sådana här initiativ sprider sig som ringar på vattnet. 🙂

  Svara

 • Stefania

  |

  Kan int säga annat än TUMMEN UPP för dig o alla lårfotografer. Otroligt bra idé!
  Ifall jag jobbade för en svensk tidning skulle jag absolut be att de skulle lägga in en notis av något slag för att uppmärksamma detta, men tyvärr jobbar jag bara för finska tidningar. Hoppas en svensk journalist nappar på detta trots allt!

  Svara

 • Madeleine

  |

  Egoina du bara så jävla bra ! (Y)

  rest of yaaa, You go girl’s ! =)

  Svara

 • Tilda

  |

  Jag får tårar i ögonen när jag läser det här!

  Jag har haft svåra kroppskomplex i 3 år, tillslut utvecklades det till någon slags hettsätning/bulimi period. Jag gick i några veckor och åt bara gröt och pulverdrycker, för att sedan överäta, sen spy upp det.

  Det här beteendet gjorde att jag gick upp 10 kg istället för att gå ner 5 kg. Är det inte ironiskt?

  Just nu får jag hjälp på ett hälsosamt sätt, men jag mår fortfarande dåligt i perioder på grund av hur allt blev.

  Tidigare har jag haft en tränad kropp med lår som inte gått ihop, men nu går mina lår ihop och jag vill bara ha tillbaka min kropp hur den såg ut förut.

  Du anar inte hur mycket det hjälpt mig att läsa din blogg, jag är såå otroligt glad att jag hittade dig! Jag älskar hur du kan äta en glass bara sådär, vilket jag inte kan. Vad jag än äter så tänker jag alltid på hur onyttigt det är osv. jag kan inte bara äta utan ångest eller jobbiga tankar.

  Jag mår alltid bättre när jag läser din blogg. Hur lätt du ser på saker, så vill jag också kunna tänka!

  Har aldrig kommenterat din blogg, men har läst den i flera månader och jag önskar att vi va vänner. Du är underbar!!

  Svara

 • Emelie

  |

  Fast när folk skriver ”friska lår” ”normala lår” är det då sjukt och onormalt att ha smala lår av naturen och att varje dag äta som en gris men ändå inte gå upp ett enda kilo? Det är skitbra att egoboosta sig själv, men varför ska vi som är smala av naturen och fått ”gåvan” att kunna äta vad vi vill utan att vågen rör sig en millimeter straffas? Lika mycket som en människa mår dålig för att den är tjock mår den dåligt av att vara för smal. Vill bara att folk ska tänka efter innan de sätter in ord som ”normal” och ”frisk” i sammanhang som detta för jag är fullt frisk och ”normal” men mina lår går inte ihop och jag får höra varenda dag hur smal jag är.

  Svara

  • Josefin

   |

   Fast bara för att lår som går ihop är friskt och normalt så betyder det ju inte att dina lår som inte går ihop är sjuka och onormala. De är nog lika normala och friska de, om du är frisk och kry och äter som du ska.

   Svara

  • Vanessa

   |

   Alla lår är normala, och de flesta friska, alla får kalla sin egen kropp normal, frisk och fantastisk, oavsett hur dom ser ut, ingen har väl sagt att det är fel att vara smal? Och hur vet du att alla bilder är på lår som går ihop, jag hoppas lår av alla sorter får vara med på bild!

   Svara

 • Nike

  |

  Mina lår går INTE ihop. Jag är naturligt smal och har alltid varit det utan att behöva anstränga mig. Det är inte alltid så himla roligt det heller. Folk tror ju att jag vill vara smal liksom. Du måste gå upp i vikt, säger dom. Jo, tack, jag gör mitt bästa men jag är ledsen att jag ser ut såhär. Jag är absolut positiv till alla sorters kroppsformer och tycker verkligen inte att smalt är det enda rätta. Så länge man är hälsosam och mår bra så får man, och borde man, se ut precis som man vill. Jag kan dreggla över tjejer med mer vader än vad jag har, tjejer med inte lika pinniga axlar som jag, tjejer med kurvor och former! Så vill jag också se ut. Men det gör jag inte. Och det gör mig ledsen, sänker mitt självförtroende, när man säger att tjejer inte borde vara smala. Att det inte är friskt, att det inte är normalt. För jag vill ju också bara vara frisk och normal.

  Svara

 • mathilda

  |

  gud vad underbar du är som gör dethär! 😀

  Svara

 • Therese

  |

  Vill bara skriva att du är BÄST egoina!
  Tack för att du hjälper till att ställa det snedvridna världen lite mer rakt.
  Jag är en tjej som trots grava ätstörningar har lår som går ihop, växlar mellan svält och hetsätning så därför syns det inte på mig, men jag mår verkligen piss. Tack för att du får mig att må en gnutta bättre idag! Big love!

  Svara

 • Maria

  |

  Tack för DITT engagemang! 😀

  Svara

 • Emma

  |

  Förstår vad du vill få fram och det är bra! Finns ju dock sådana som mig där låren inte alls går ihop men man är ändå inte ”osunt smal”, om du förstår vad jag menar.

  Svara

 • Rosanna såklart!

  |

  fan va sweet!!! kan du inte göra en sådan med rumpor också? Jag har lite panik över min egen!!!

  Svara

 • Jåi

  |

  Fan då, jag vill också vara med!

  Svara

 • Audrey

  |

  Men kvinnor ska väl ha större lår o så… jag e femton och ganska smal, men man växer väl till sig med åren? skulle vilja vara lite kurvigare :/ 😉

  Svara

 • Sandra

  |

  Det här är verkligen ett fantastiskt initiativ.. hoppas det uppmärksammas mer än bara här!

  Svara

 • Julia.O

  |

  Alltså, du är fanimig den mest underbara boggaren som finns. När du skrev detta blev jag helt varm inombords och jag kan knappt vänta på när bilderna kommer upp. Sånt får mig bara att känna mig fin och normal för att jag faktiskt inte är tjock, inte det minsta lilla.

  Du höjer mitt självförtroende och du är en av mina största förebilder när det gäller självkänsla.

  Tack för att du får dagarna att verka lite ljusare.

  Svara

 • ida

  |

  Mina lår går också ihop men jag sitter ändå här och äter choklad, för det är gott 😉 sådeså

  Svara

 • http://sauhndra.blogspot.com/

  |

  HAHAHA! När jag läste detta inlägget och det som du publicerat nedan så drog jag ner brallorna och kollade in mina lår, och visst fan går dom ihop dom med!! Men jag ser inget fel med det?

  Svara

 • sofia

  |

  Underbart!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv