Follow my blog with Bloglovin

Lista stulen av Tyra

När vaknade du imorse?
– Först klockan 10.00, sedan somnade jag om till lite över 11.00.

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
– ”Undrar om jag har fått sms av älskling”. Kollar mobilen. Nehej.

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
– Nej. folk vet bättre än att ringa mig på morgonen.

 

Vilket humör är du på?
– Rätt bra humör faktiskt.

 

Vad har du på dig just nu?

– Strumpbyxor, tunika och underkläder.

Har du ont någonstans?

– Lite huvudvärk faktiskt, men jag klagar inte.
 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
– Spiderchicks vita chokladmousse.

 

Hur mycket var din senaste lön på?
– Jag får inte direkt lön längre. Men jag tog ut 15.000 från mitt företag.

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?

– En 8:a redbull vodka. Det där lät ju bra. Haha.

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på Internet?

– Min egen blogg såklart. Det är startsidan!

 

Vad ska du göra idag och ikväll?

– Jag ska förbi Ungdomsmottagningen snart. Stora bröst i all ära, men man ska ju må bra av sina piller också. Ikväll ska jag städa och fortsätta att sortera och kasta saker inför flytten (skitkul, verkligen).

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?

– Jag brukar ha radion igång i köket. Just nu verkar de tycka om att spela sönder Bruno Mars ”Grenade”. Inte mig emot.

 

Varför ska man läsa din blogg?
– Frågan är varför man inte ska läsa den. Nej just det. Menar det.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?

– Är det loservarning att jag kikade i bloggen efter svaret? Hursomhelst var jag jättesjuk och var även nere och skrev över kontraktet på min nuvarande lägenhet på en vän (det betyder inga dubbla hyror, woho!).

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?

– Ni brukar skriva söta saker i stil med att jag är rolig och har fina ögon. Älskling säger inte så mycket, men visar det desto bättre. 

 

När fotade något senast, och vad?

– Det var de där jäkla ego-bilderna på fyllan.

 

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
– Kanske mat, inget annat tror jag.

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?

– Mitt soffbord. Men alltså Tyra, heter det inte ”nuddar”?
 

Vad tror du att klockan är?

– Rätt svårt att köra den leken när klockan är där nere i hörnet på datorn.

 

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
– Jag hade frågat Gud varför män har bröstvårtor. Sjukt onödigt.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (34)

 • sessys

  |

  Om du bor i Stockholm läs de här: Jag säljer min burberry väska, den är i väldigt bra skick titta in i bloggen och läs mer 😉

  Svara

 • daphna

  |

  Haha! 🙂

  Svara

 • Sandra

  |

  haha måste du vara rolig jämt egoina?xD

  Svara

 • Natty

  |

  I 6-7 fosterveckan så aktiveras en liten gen som heter sry-genen som ligger på y-kromosomen. Detta medför att det som skulle bli kvinnliga ”attribut” avstannar.. Klitoris växer sig längre och bildar snoppen medan blygdläpparna växer ”om sig” och bildar pungen.

  Fram till 6-7 fosterveckan så har det börjat bildats det som skall funka som bröstkörtlar men de avstannar i vidarutvecklingen de med. Så att männen har underutvecklade bröstkörtlar som vuxna. På ett flickfoster finns det lite mer av dem av naturliga skäl även om vi föds ”plattbröstade” vi med..
  Även bröstvårtorna påbörjas under de första 6-7 fosteveckorna men de avstannar oxå av aktvieringen av sry-genen och de blir underutvecklade bröstvårtor men annars strukturellt likadana som kvinnans bröstvårtor.

  Sry-genen bär ansvaret med för att testosteron produktionen ökar och östrogen minskar (till en viss del) och testosteronen är det som medför att männen får ökad muskelmassa med. Dock så försvinner inte östrogenet helt från mannen då östrogenet är livsviktigt för spermaproduktionen. Har en man för låg halt av östrogen så får han taskig spermaproduktion..

  http://blogg.expressen.se/larsohm/entry.jsp?messid=508014

  Svara

 • Fanny

  |

  tidsfördriv 😛 …

  Svara

 • Lise

  |

  Jag stjäl också den listan. 🙂

  Svara

 • http://mishaas.blogg.se

  |

  hahaha du är så skön!

  Svara

 • Johanna

  |

  Vad är det för företag du har? Kan du inte skriva lite om det? 🙂 Jag vill också starta eget, men vet inte vart man ska börja så om du kunde ge lite tips skulle det vara guld värt 🙂 Älskar din blogg 🙂

  Svara

 • Bekka

  |

  Det hete väl visst nuddar eller? :O

  Svara

 • Erica

  |

  Bröstvårtorna bildas innan könet bildas

  Svara

 • milicak

  |

  hahhahahahahaha! 😀

  Svara

 • Robert

  |

  Vit chokladmousse… Mmmmm… 😀

  Svara

 • Hannah

  |

  Jag bara ääälskar din blogg. Fortsätt som du gör! Mer humorbloggare till världen 😀

  Tänkte förresten tipsa om en superbra sida: http://www.supergratis.se/?r=75450

  En gratissida där man samlar ihop poäng genom olika gratiskampanjer för att sedan byta ut dem mot priser. Superbra 😀 (har redan fått en digitalkamera plus 1000kr på HM)

  Svara

 • Lisa

  |

  Män har bröstvårtor därför att embryon under de första sex veckorna utvecklas till kvinnor innan den manliga kromosomen läggs till 🙂
  (frågan tas upp i spelet idiiotkunskap :P)

  Svara

 • Signe

  |

  Har också alltid undrat varför killar har bröstvårtor… Skickade in den frågan till Hjärnkontoret som femåring men de tog aldrig med den… 🙁 Too bad!°

  Svara

 • melinda

  |

  killar har bröstvårtor eftersom alla är tjejer från början innan de blir till killar 😉

  Svara

 • Amanda

  |

  Jag tror killar skulle se rätt dumma ut om dom inte skulle ha några bröstvårtor! Det skulle se lite kalt ut. Men främst är det nog för att det annars inte skulle någon gubbe på magen -> ’.’

  Svara

 • Julia

  |

  Okej, jag åker till Landskrona och hälsar på släkten, jag funderar på om jag kommer att se dig men tänker att det har jag ju inte gjort än så länge så antaligen inte. Men vem kommer gående på stan då? Attans att jag inte hann (vågade) fram och ta en idolbild.

  Svara

 • belle

  |

  om jag inte minns fel så såg jag ett program nån gång där de sa att alla foster först utvecklas enligt ”kvinnligt” kön och att män då inte utvecklas till män förrän lite senare i utvecklingen (en jävla massa utveckla här, kanske borde jag utveckla mitt ordförråd?), alltså hinner de av manligt kön få bröstvårtor eftersom de först utvecklas enligt tjej-manualen, fast dessa bröstvårtor inte fyller någon funktion. Men tänk vad läskiga de skulle sett ut utan bröstvårtor?

  Ok, såg att nu att nån annan redan svarat på din fråga mycket mer utförligt och proffsigt, meeeeeeeen whatevs.

  Svara

 • sabina

  |

  den sista frågan behöver du inte fråga gud, för det finns ett svar.

  det är såhär att alla foster utvecklas först till att bli tjejer, först efter sex veckor bestäms det ifall fostret ska fortsätta växa till en tjej eller utvecklas till en kille.

  Svara

 • elin

  |

  när jag läser ”ego-bild” tänker jag aldrig ego som i egostisk utan jag tänker egoina, ”egoina-bild”, typ.

  Svara

 • Wendy Lou

  |

  Vilka piller har du nu då?

  Svara

 • Ebba

  |

  Haha! 🙂

  Svara

 • Hanna

  |

  Vilka piller går du på nu? Tacksam för svar, haft skit några gånger nu! Vill gärna veta vilka du hade innan och vilka du ska byta till 🙂

  Svara

 • Evelina

  |

  Innan fostret (killarna) får den manliga kromosomen så är de kvinnliga, där av bröstvårtorna. 😉

  Svara

 • melina

  |

  om du åker förbi malmö dom närmsta dagarna med ditt skräp från flyttstädningen (kläder och andra säljbara saker) så kan du dumpa det hos mig. jag och några kompisar har ett projekt för att samla in pengar till bris och vi tänkte sälja lite skit på loppis!
  om någon annan i malmö vill besöka så kom till nydalas loppis (fyndbörsen) denna söndagen eller nästa onsdag!

  Svara

 • Julia

  |

  Svar till egoina:
  Nästa gång ska jag stå med kameran i högsta hugg 😉

  Svara

 • Nicole

  |

  DET HETER SNUDDA KVINNA!

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh vad kul att jag har varet på frågan du helst av allt vill veta! Det kanske du till och med skriver i bloggen sen 🙂 Män har bröstvårtor för att (detta är vad jag har hört iallafall) från början är alla foster kvinnor, men en del utvecklas inte vidare till kvinna utan stannar i utvecklingen (bröstutvecklingen iallafall, vissa andra saker ändras ju höhö). Så killarna var alltså på väg att bli tjejer först! Inte kontsigt att de är ca 2 år omognare än oss 😉

  Svara

 • linn

  |

  Jag tror att det i senare, rätt nya studier visats att män kan producera mjölk, ifall det är nödvändigt (om mamman försvinner t.ex). Så det handlar inte bara om att killarna är efter i utvecklingen, utan de kan ha användning av bröstvårtorna också!

  Svara

 • sandra

  |

  är inte du för gammal fär ungdomsmottagningen?

  Svara

 • emelienenonen

  |

  skulle du vilja göra mig en liten tjänst?
  rösta på mig här: http://melodifestivalen2011.santamaria.se/?id=42#/rosta
  ligger på elfte plats nu, och man måste vara i topp tio för att ha chans att vinna en inspelning med EMD. och dom väljer vinnare idag 🙁
  tack på förhand, kram.

  Svara

 • Elli

  |

  här har du en väldigt interesant länk. Dom skriver om världens bästa pappor som medans kvinnorna är ute och jagar passar och AMMAR barnen.
  Jag tror säkert att dom ar entt syfte att kunna ersätta mammans nippel medans hon är borta.
  Folk tycker kanske att det är äckligt oc konstigt att pappor ammar sina bebisar men egentligen varför? Det måste ju vara mycket bättre för anknytningen än att istället sätta in en plastnapp i munnen.
  Jo jag tycker nästan jag förtjänar en länkning

  Svara

 • Amanda

  |

  nejj, jag är rätt säker på att frågan var ”varför ska man läsa din blogg’ 😀
  haha nu var jag nästan lika rolig som du! älskar din blogg:)

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv