Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Matplanering

Egoina: Vad ska vi äta idag?

David: Vet inte. Något med köttfärs?

Egoina: Okej. Tacos?

David: Nej. USCH!

Egoina: Va???

David: Det blir så mycket disk.

Egoina: Sant.

David: Tacos ska vi inte äta förrän vi har flyttat och har diskmaskin.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (32)

  • Linnda

    |

    Men lägg alla grönsaker på samma fat, ha kvar köttfärsen i stekpannan.. Då blir det ju knappt någon disk alls! / en som inte har diskmaskin….

    Svara

  • tasha

    |

    hahaaha, hur kan ni INTE äta tacos över disk? tacos är så gott att det är värt att slänga bort tallriken efter ifall man inte orkar diska 😉

    Svara

  • Felicia

    |

    Haha så sant

    Svara

  • Luucy

    |

    Ni kan laga tacospaj 😀 eller kättfärspaj, så sjukt gott 🙂

    Svara

  • Anna

    |

    Så sant som sagt!

    Svara

  • Emelie

    |

    Jag gör tacos för att det inte blir mycket disk 😛 En stekpanna och en tallrik 😛

    Svara

  • Patrik

    |

    …papperstallrikar, bara att slänga allt när man grisat klart.

    Svara

  • Lise

    |

    Lägg alla grönsaker i en bunke! Blir mycket smidigare att lägga upp och mycket mindre disk. 🙂

    Svara

  • Emelie

    |

    Det verkar vara en mycket vis man du har hittat 😉

    Svara

  • Sandra

    |

    haha

    Svara

  • Jenny

    |

    Ett tips som jag gör är att göra en sallad av allt, när ja känner mig lat. Då blir det bara en skål.Och gillar man inte samma kan man ju lägga det brevid =)

    Svara

  • Tobias

    |

    Diskar man inte det som är rent också så 😉

    Svara

  • Rebecca

    |

    Tips:
    Hamburgare med bacon & ost.
    Köttfärsgratäng/lasagne.
    Köttfärssås.
    Chili con carne.
    Köttfärslimpa.
    Köttbullar 😉

    Svara

  • gaymasen

    |

    Vi skaffade en bänkdiskmaskin (Doris heter hon, sätter på henne så ofta jag kan och jag älskar henne). Om jag säger så här – hon är en långsiktig räddning för att ett förhållande ska hålla. Haha.

    Svara

  • Angelica

    |

    När vi gör tacos här hemma så brukar vi lägga alla salladsingredienser i en stor skål istället för 1000 små, då blire inte så mkt mer disk än en vanlig middag..

    Svara

  • Anna

    |

    Ett TIPS: rör ihop alla gränsaker i en stor skål så blir det inte så mycket disk! Tacos är för gött för att vänta med…

    Svara

  • Carita

    |

    HAHa, smart 😀

    Svara

  • Sanna

    |

    Jag som ska äta tacos snart…utan diskmaskin.

    Svara

  • fattis

    |

    Haha aa det blir mycket disk

    Svara

  • Stockholm Syndromet

    |

    Haha. Helt rätt. Diskmaskin är guld värt.

    Svara

  • Sofia

    |

    Jag och min kille lägger alla grönsaker bredvid varandra i en stor skål då blir det inte mycket disk 😀

    Svara

  • Sara

    |

    Tips! Behöver inte alls bli mycket disk! Lägg ut plastfolie eller aluminiumfolie på bordet, vik upp kanterna lite. Lägg salladen i högar. Det som blir kvar lägs i mitten på foliet och rullas ihop. Hehe (y)

    Svara

  • Fashion Fever

    |

    Haha, ja så kan man ju också tänka… Här får jag minsann klara mig utan diskmaskin de närmsta åren och jag äter tacos nästan 1 gång/vecka. 😉

    Svara

  • Everlasting

    |

    Dock är det helt klart värt det!

    Svara

  • sakermanser

    |

    hahaha du får härda då!

    Svara

  • Lotta

    |

    Hahah, smart 😉

    Svara

  • evelinacarlson

    |

    hahah!

    Svara

  • martina

    |

    Finns nåt som heter engångstallrikar annars 😉

    Svara

  • Nea

    |

    Men tacos är så gott att det är värt all disk 🙂
    och ett måste till tacosen är helt klart vitlöks sås! Så att man håller vampyrerna borta!

    Svara

  • Nea

    |

    Men tacos är så gott att det är värt all disk 🙂
    och ett måste till tacosen är helt klart vitlöks sås! Så att man håller vampyrerna borta!

    Svara

  • Emma

    |

    Häll taco chips i en plåt, stek 500 g köttfärs med tacokrydda. Häll på köttfärsen, en burk crème fraîche, en burk taco sås och lite riven ost. In i ugnen i 10 min på 225 grader. JÄTTE gott 😀

    Svara

  • Emma

    |

    Min kille tycker också det blir mycket disk, därför envisas han med engångstallrikar vilket är alldeles för oglamouröst för mig (och för naturen).

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv