Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mitt ö-test

Jag svarar på frågor till unga tjejer på Girls 1st nu och har gjort det ett tag. Det är så mycket de undrar över. Till exempel hur man kysser någon, hur man vet om man är kär i någon, hur man tar första steget och mindre rumsrena frågor.

 

Jag fick en fråga igår från en tjej som var kär i två killar och inte visste vem hon skulle välja. Jag gav henne tipset att föreställa sig att hon var tvungen att välja en av dem att vara med på en öde ö för evigt, och frågade vem hon hade valt.

 

Är inte det ett ganska bra råd ändå? Den där ön säger rätt mycket. Det funkar med allt. Vem som egentligen är ens bästa kompis, och i detta fall, vilken kille man trivs bäst med. Tänker man att ”nej, fy vad jobbigt” så är det nog inte rätt.

 

Så det är mitt tips, inte bara till unga tjejer, men till alla. Kör ö-testet så får ni reda på vad ni i grund och botten tycker.

 

 

Glad I can help.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (33)

 • Hanna

  |

  Hej! Spana gärna in min blogg på http://wordsbyme.se Där hittar du mina senaste shoppingfynd, lite låttips osv.. Ha en trevlig kväll!

  Svara

 • feliciafunderar

  |

  Hahaha, Ö-testet ska definitivt kommas ihåg! 😉

  Svara

 • Nötpajen

  |

  Hej!
  Jag har kikat på din blogg nu ett par dagar, och det känns som om vi har ungefär samma stil på våra bloggar…
  Så jag undrar om du har några bra tips på hur man får fler läsare? Och om du kanske har några tips på hur man fixar en schysst design på bloggen.
  Skulle vara väldigt tacksam över svar!

  Svara

 • Matilda

  |

  Det bästa jag har hört (läst) någon säga (skriva) på hela året… Sitter själv i ett liknande dilemma, och det fick mig att tänka till lite i alla fall..

  Svara

 • chavita

  |

  och den visa kvinnan har talat.
  själv kan jag tänka mig en polis. alternativt johnny depp

  Svara

 • ihwi

  |

  Du är inte dum du!
  inte alls faktiskt

  Svara

 • Ida

  |

  Fan det funkar ju!

  Svara

 • alexsandra

  |

  Verkligen bra! Ska minnas Ö-testet hahah

  Svara

 • Suz

  |

  Haha, skitbra ju! 🙂

  Svara

 • Sanna K

  |

  Haha, provade detta på 2 killar som jag tycker om. Det slutade med att jag började tänka på vem som var mest praktiskt lagd, som kunde fånga fisk och bytta tält av palmblad osv… Gör jag fel eller? Haha 😛
  /Sanna K

  Svara

 • Cecilia

  |

  Fast jag menar… Jag skulle inte vilja vara med NÅGON på en öde ö för evigt, inte ens mamma o henne älskar jag ju. 😛 Älskar pojkvännen också, men gud, tänk att tillbringa varje sekund av resten av mitt liv med honom…?! :O Sedan visst, om jag stod i valet o kvalet så finns det ju folk jag skulle föredra framför andra men… mja. 😛

  Svara

 • evelina carlson

  |

  hahah, smart!

  Svara

 • ebba

  |

  ö-testet va nog de bästa tips jag hört, ska kommas ihåg ! 🙂

  Svara

 • Josefin

  |

  Det där var nog tamefan bland det klokaste en människa någonsin sagt, eller skrivit!
  Bara älskar din blogg och dina kloka tankar. 🙂

  Svara

 • Lntzn

  |

  Åh gud, tack för den bilden! Skrattade som ett jävla as åt den och du ser lite ut som Fonzie i happy days när han slår på jukeboxen :D. Angående Ö-testet så låter det precis som ”runk-testet” för oss killar. You get down to business och gör sitt, sen direkt efteråt så tänker man på tjejen, och på så sätt får man ett helt ärligt svar. Fool proof! 🙂

  Svara

 • TOVE GUSTAFSSON

  |

  TACK! Tack Egoina! Nu har även jag svar på min fråga! Eller de va ju inte den frågan som den andra tjejen frågade dig, men detta hjälpte mig på traven! Nu vet jag! Tack!

  heheh.. 😛

  (föresten vad är det nu igen som de står på din vägg?)

  Svara

 • Sara

  |

  Jag körde fan Ö-testet på mig själv idag innan jag läste det här inlägget. Hur sjukt?! Eller nej nu ljuger jag, inte på mig själv… jag föreställde mig hur jag körde det på någon annan.

  Svara

 • anna almighty

  |

  men livet är inte en ö. och om det vore det skulle jag välja en karlakarl som vet hur man mjölkar älgar och bygger ett hus av snäckor. det hade jag nog inte gjort om jag suttit hemma?

  Svara

 • absolutshirin

  |

  Hahah! Du borde köra copyright på de där ”ö-testet”, du skulle blivit miljonär!

  Svara

 • Svorskan

  |

  Funkar det med ens barn också! ;D God morgon, jenta mi!

  Svara

 • tina

  |

  Eller så ligger man bara med båda och ser vem som är bäst.. Man ska ju alltid testköra bilen innan man köper den och på så sätt får man ju veta sanningen direkt.. Ta-daa

  Svara

 • Matilda

  |

  Du är fan klockren.

  Svara

 • Lotta

  |

  De va smart 😀 Har faktiskt inte tänkt på de :p

  Svara

 • maria

  |

  det är ju genialt!

  Svara

 • elle

  |

  Nja..då väljer man ju den som är mest händig och kan döda djur i djungeln så att man överlever… hur sexigt är det

  Svara

 • SUSANNAH

  |

  hahaha! det är fasen sant. ska jag bära med mig.

  Svara

 • Jenny M

  |

  Du har ett ö-test, jag har ett dö-test. =)

  Om jag undrar om jag verkligen älskar killen jag är tillsammans med (mest förr i tiden då alltså, är ju gift och har varit ihop med maken i 10 år nu), så frågar jag mig ”hur skulle jag reagera om han dog?”. Blir svaret att jag skulle vilja dö jag oxå, så är det kärlek. blir svaret ”jahapp?” så är det inte så mycket kärlek. =)

  Svara

 • little black book

  |

  kul att jag har börjat läsa egoinas som ego-in-as(s), haha 😀

  Svara

 • itsida

  |

  Egoina! Jag behöver din hjälp…! Killen jag är kär i och har umgåtts med ska flytta till Malmö, det är typ 13924829 mil dit därifrån vi/jag/han bor nu, jag grät en skvätt inatt när jag fick reda på det. Vad tycker du jag ska göra? Massor av tomtekramar till dig.

  Förövrigt så är jag som fastklistrad vid din blogg, dag in och dag ut.

  Svara

 • anna

  |

  Svar till Sanna K:
  hahahahaha, min dag är gjord!

  Svara

 • amanda

  |

  haha, jag testade det på mellandagsrean.. men det funka inte riktigt.. vilken partyklänning man ska ha med sig till den där Ö:n känns rätt… ovärt. Så jag köpte flera stycken. M

  Svara

 • Fattie

  |

  Faktum är att det är ett OTROLIGT bra tips. Hur många par är inte par av fel anledningar egentligen? Hur många kan säga att ens partner inte bara är ens partner utan också ens bästa vän och den man verkligen kan prata om allt med, skratta med och gråta med?

  Så kloka ord uttryckt på ett så enkelt sätt! 🙂

  Svara

 • cassandra

  |

  egoina, skit fint hår!!! hur lockar du sitt hår, snälla kan du isa i någon video eller nåt!!!?? 😀

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv