Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Överviktigt med vikt

Nu har jag och tjejerna vaknat och ätit frukost. Jag har ätit allt sånt som boyfriend inte låter mig äta annars. Det vill säga leverpastej och makrill. Mhmm.

 

Vi hade jättekul igår och snart ska vi åka hem.

 

Jag skrev först att jag hittade en våg här och vägde mig, och hävdade sedan att vågen visade fel då jag ”vägde för mycket”. Att den var sönder liksom. ”Det är därför jag aldrig väger mig. Alla vågar är ju sönder”, skrev jag. Jag tyckte att det var mycket lustigt.

 

Men nu fegar jag ur och tar bort det istället. Vikt är ett så känsligt ämne att jag inte vill att någon ska missförstå mig. Ni kan missförstå mig om allt annat. Men inte det. Jag vill verkligen inte bidra till någon ångest i denna vikthysteri. Not Egoinas style ni vet.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (28)

 • Hasse

  |

  Du äter som en häst travar, och dessutom skitmat.

  Svara

 • hanna_nettan

  |

  Egoina, du är verkligen inte tjock!!

  det är bara det att du inte har anorexia eller bullemi. (Heter det så?) Du är fett cool, Jag diggar dig!

  Puss

  Svara

 • My

  |

  Shit! stackars dig att väga så mycket!…..

  Svara

 • (:

  |

  ge dig, lite hull gör inget..:P

  Svara

 • bella

  |

  Haha, vet hur det känns. Men det är bara mer att älska 😉

  Svara

 • maria

  |

  Väga mke? Ehm ne…
  Jag väntar tills du väger typ 90… du får du klaga!

  Svara

 • Sofia

  |

  Över 60 kg är inte direkt mycket..

  Svara

 • Helena

  |

  woow..tack för den liksom.

  Svara

 • Gaymasen

  |

  Usch ja, hata vågar (tror det heter så). Jag vägde mig inför pussens släkt, vi gjorde någon slags inmätning. Alla fick typ att de var hälsosamma… VAD FICK JAG? OVERFAT stod det. Hahaha.

  Svara

 • Linnea

  |

  Känner du dig snygg? mår du bra? Trivs du i dina kläder?

  Om svaret på frågorna är JA! så är det bara att skita i den trasiga vågjäveln.

  Om Svaret på frågorna är Nej däremot, ja då är det ju bara frågan vad du vill/orkar/kan göra åt det?

  Svara

 • Andrea

  |

  Så alla över 60 kg väger mycket? Shit asså. Och du som skrev att de som tycker att du såg gravid ut på en bild är dumma i huvudet. Nej, det är inte konstigt att tjejer har komplex. Inte när du skriver sådär heller.

  Svara

 • thesswester - inte som alla an

  |

  de är bara fint med lite att ta på 🙂

  Svara

 • ..

  |

  hur lång är du då??

  Svara

 • En tjock katt i en smal värld

  |

  Konstigt det där egentligen. Jag är lite kortare än dig och väger lite mindre, vilket borde göra att vi har ganska precis samma bmi. Ändå har jag flera gånger tittat på bilder på dig och tänkt ”åååhh tänk om man kunde se ut sådär på kort” eller ”Åhh, tänk om man kom i såna där kläder”… verkligen lustigt. 😛

  Hursom tycker jag du är jättefin!

  Svara

 • En tjock katt i en smal värld

  |

  Svar till Andrea:
  Eftersom Egoina är ganska kort, så är 60 kilo mer för henne än för någon som är 1,75 cm. 60 kilo är inte mycket i sig, men för en liten knatte i femte klass på 1,40 cm skulle det vara väldigt mycket. Förstår du skillnaden? Ta inte åt dig så mycket, tänk på blodtrycket.

  Svara

 • Laura

  |

  Jag väger skitmycket för att vara tjej. x”D Jag har muskler och fett. Men jag är ganska lång också. Men så länge jag kan handla kläder i vanliga affärer så är jag nöjd. ^^

  Svara

 • Analysduellen

  |

  Svar till Andrea:
  Men herregud, det beror väl på hur lång man är. Om man är typ 175cm är 60 kg inte mycket, men om man inte ens är 160cm är det, fortfarande inte överdrivet mycket, men mer. Självklart.

  Jag vet inte Egoinas exakta längd, men jag har för mig att hon är väldigt kort. Dock väger hon självklart INTE för mycket, jag säger bara att längden spelar in. Vad som är normalvikt för någon är över normalvikt för någon annan.

  Common sense. Jag tror inte att Egoina menade att alla som väger över 60 kg väger mycket.

  Svara

 • Analysduellen

  |

  Svar till Andrea:
  Men herregud, det beror väl på hur lång man är. Om man är typ 175cm är 60 kg inte mycket, men om man inte ens är 160cm är det, fortfarande inte överdrivet mycket, men mer. Självklart.

  Jag vet inte Egoinas exakta längd, men jag har för mig att hon är väldigt kort. Dock väger hon självklart INTE för mycket, jag säger bara att längden spelar in. Vad som är normalvikt för någon är över normalvikt för någon annan.

  Common sense. Jag tror inte att Egoina menade att alla som väger över 60 kg väger mycket.

  Svara

 • veronica

  |

  yeeees, vi är cool ändåååå!

  Svara

 • En tjock katt i en smal värld

  |

  Svar till Andrea:
  Eftersom Egoina är ganska kort, så är 60 kilo mer för henne än för någon som är 1,75 cm. 60 kilo är inte mycket i sig, men för en liten knatte i femte klass på 1,40 cm skulle det vara väldigt mycket. Förstår du skillnaden? Ta inte åt dig så mycket, tänk på blodtrycket.

  Svara

 • W A Z U P / ♥ Shawty

  |

  Jag väger mig aldrig eftersom det ändå inte säger något om kroppen. Man måste dels ta hänsyn till hur lång man är, som vissa skrivit. Men också hur man tränar. När jag tränar som mest går jag upp i vikt men blir ju samtidigt smalare.

  Svara

 • Emma

  |

  Haha, ja vågar är bara skit! Man ska vara nöjd med sig själv och i de kläder man väljer att ta på sig, sedan spelar det ingen roll om vågen säger 50, 60, 70 eller 80 kg? 😛

  Svara

 • Carolina

  |

  Haha, precis när jag läste detta inlägg så svischade VIKTVÄKTARNA förbi på din reklambanner. Snacka om timing haha 😀

  Svara

 • Anna

  |

  Tråkmånsiga sura grinollar. Om man väger mycket beror väl på hur mycket man vägde förut det var väl det Egoina menade, inte nåt sorts måttstock/hån mot alla som inte väger exakt som hon.

  Svara

 • Fia

  |

  Men orka gagga om allt! Känns det som att det här är Kissies blogg eller?

  Svara

 • Sara

  |

  Bra att du tog bort det. Hade varit lite väl mycket Kissie varning annars. Hon skriver ju alltid om vikt och kalorier och sånt tjafs. Bra Egoina!!!

  Svara

 • ida

  |

  Jag gillar inte vågar hellre. Utan dem hade världen varit en vackrare plats, vill jag påstå.

  Svara

 • SPIDERCHICK

  |

  Det där är superkänsligt. Jag la ut mina nya jeans och råkade visst visa storlekslappen (den stora som alltid sitter i bak på fickan) (tänkte inte ens på att den var med på bild) och då fick jag höra från någon att jag tydligen (på något subtilt konstigt sätt) hintade att alla som har större än strl 28 i jeans är tjocka? Eh what?? Verkligen inte. Vissa tjejer kan verkligen konsten vända och vrida på det där med storlekar och vikt… Men nu tänker jag i alla fall aldrig mer visa ngr storlekslappar i bloggen.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv