Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Klappat och klart

Alltså. Nu har jag verkligen ansträngt mig här. Hur i hela världen får man paketen jämna och snyggt inpackade? Det är ju omöjligt. Innan ni dör av förvåning där borta så kan jag meddela att det inte är någon julklapp (hallå, så tidigt är inte ens jultomten ute), utan att David syster fyller år.

 

Hörde ni talas om tårta? Jag gjorde!

 

 

20101026370

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (14)

 • Svorskan

  |

  Jag vet hur man EGENTLIGEN gör. 😀

  Svara

 • Julia

  |

  Tycker det var bra inslaget!

  Svara

 • agnees987

  |

  Men det blav ju über-bra ju!! 🙂

  jag älskar att slå in presenter, men de kanske inte blir så jätte bra! 😉

  När jag vet svaret återkommer jag.. 😉

  Svara

 • agnees987

  |

  NU VET JAG HUR MAN FÅR PAKETEN BRA!!

  man låter personen på affären slå in dem åt dig! 🙂

  då VET man att det blir bra.. 😉

  Svara

 • Elin

  |

  Fast jag tycker det blev rätt fint 🙂 Huvudsaken att man har ett snyggt papper, då blir paketet nästan snyggt automatiskt! Så gör helst inte som man gjorde i lågstadiet och klä paketet i folie, lite svårt att få snyggt.. Tack för en bra blogg förresten, har följt dit i evigheter men nog aldrig kommenterat förut, kram Elin

  Svara

 • friida

  |

  haha, man kan ju faktiskt *attjo* oj då ursäkta att jag nös, nu kanske du blir datorförkyld.. iallafall man kan faktiskt köpa julklapparna tidigt så man inte har nån press på sig senare.. har hänt att jag har varit pank när det var dags att köpa julklappar, det var inte bra det…

  Svara

 • santiagomunez

  |

  jag blev nästan chockad när jag läste ”klappat och klart” kom att tänka på julen direkt, sen är du komplett galen, sen läste jag att det inte va nån klapp inför julen då blev jag lugn igen. 🙂

  jag brukar köpa mina klappar till julafton den 23 december 🙂 bra att vara ute i tid eller hur!!!!!! 😛

  i göteborg stänger dom 16.00 iallfall den 23e så man har god tid på sig att handla.

  det var ett jättefint inslaget paket du gjorde

  Svara

 • ida

  |

  Ser primafint ut juh! Med läckert papper å allt.

  Svara

 • Likkan

  |

  Hehe. Jag har ingen aning, mina paket blir alltid knövliga och fula… Men jag är bättre än tomten, jag har haft en heel julklapp klar och liggandes i en månad xD Lika bra att börja tidigt. Glömde fortsätta dock.

  Svara

 • angelina

  |

  haha du är så jäkla bra 😀

  Svara

 • Chili

  |

  …Skriver du just den dagen då min familj har börjat spela julsånger och planerat in ett lussebak i helgen 8D

  Svara

 • rebock

  |

  duktigt gjort!

  Svara

 • Sune...the girl

  |

  Jag köpte första julklappen förra veckan. Det är till min dotter 🙂

  Svara

 • My

  |

  Spännande!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv