Vi borde väntat med att bli ihop

Jag äter kakor i sängen. Det är det bästa med att bo själv, att man får göra det. Jag kan till och med kleta kakorna på täcket, mosa dem och smeta ut kaksmulor på hela lakanet. Men det vore lite onödigt kanske.

 

Förresten har jag haft världens mysigaste helg med min babe och blev påmind om hur det är att prioritera rätt saker. Vi har tagit firandet av vår månadsdag superseriöst. Nu i efterhand tycker jag dock att vi kanske borde väntat lite med att bli tillsammans. Åtminstone två dagar.

 

Det är ju faktiskt idiotiskt att bli ihop två dagar innan lön.

 

 

 

0

Trackback from your site.

Comments (23)

 • storbloggaren

  |

  Vem säger att man inte får fira i flera dagar? 😛

  Reply

 • santiagomunez

  |

  Du har ätit kakor i sängen jag åt kakor nyss inne i Landvetters. Flygledartorn toppa det om du kan haha 🙂 söt du va då på bilden

  Reply

 • Emma

  |

  HAHAHAHA. Min kille fyller år den 24:e mars. Jävla idiot till morsa kan jag känna…

  Reply

 • Jenny Andersson

  |

  HAHAHA! du har så bäst anledningar till allt. Jag sitter hår och fånler

  Reply

 • Emma

  |

  HAHAHAHA. Min kille fyller år den 24:e mars. Jävla idiot till morsa kan jag känna…

  Reply

 • Ajlin

  |

  Svar till Emma:
  Fast någon gång, någon månad, infaller ju den 25e en lördag eller söndag. Då kommer ju lönen antingen den 23e eller 24e. Jag för egen del är född två veckor efter jul. När jag var liten betydde det att jag aldrig fick några presenter för folk hade aldrig några pengar kvar efter jul. I vuxen ålder betyder det att ingen kan eller vill fira min födelsedag eftersom alla redan har festat två veckor på raken- juldagen och nyårsafton.

  Reply

 • Linnea

  |

  Hahahah, truueee!!!

  Reply

 • santiagomunez

  |

  Bli ihop låter så löjligt. Säg förhållande istället sötis 🙂

  Reply

 • Sofia

  |

  HAHAHA !:D

  Reply

 • Jessica

  |

  Jag och min pojkvän blev också tillsammans den 23 sep men 2009 då, men datumet är rättså mysigt vid jul 🙂

  Reply

 • Oresundspendlaren

  |

  Så ni blev ihop den 23dje september? (Min mors födelsedag btw)

  Var inte du på middag hos din mamma den dagen? Som jag förstår det genom din mammas blogg var Boyfriend också med på den middagen. Menar du att du tog med honom till din mamma på middag den dag ni blev ihop? Snabba ryck…

  Sen åkte du till Stockholm på natten och kände dig ensam på ditt hotellrum. När hann ni bli ihop egentligen!?!? ;o)

  Jag tror snarare att ni varit tillsammans betydligt längre än så, men att dte blev officiellt (för oss) den 23dje. Det är vad jag tror.

  Ha en bra vecka!

  Reply

 • Lotta

  |

  Haha, jaa det var ju inte så smart kanske :p

  Reply

 • Anna

  |

  Ja fan tänkte ni inte på det för!

  Reply

 • shoppingtipset

  |

  Haha, smart iakttagelse!

  Reply

 • santiagomunez

  |

  Svar till egoina:
  oj grattis,är det på facebook man numera gör förhållanden officiella, står det inte på facebook.
  it never happend

  hahaha
  funny

  Reply

 • lina

  |

  HAHAHAHAHA!

  Reply

 • Jessica

  |

  Jag och min sambo har årsdag idag!! 6 år minsann! 🙂 Tänk att man själv varit där ni är nu – 1 månad! hihi Tiden går fooooort! Hoppas ni hade en underbar helg! 🙂

  Reply

 • Oresundspendlaren

  |

  Svar till egoina:
  Se där – så rätt man kan ha! ;o)

  Grattis på 1-månad-in a relationship-på-facebook-dagen då!

  Kram po di!

  Reply

 • Maria

  |

  Därför jag och min pojkvän blev ihop den 25:e, det är helt perfekt 😉

  Reply

 • Ida

  |

  Jag och min pojkvän blev ihop den 24e maj och jag kände att det var helt idiotiskt. Så jag kom underfund med att när vi verkligen sa att vi var ihop så var kl över tolv, så egentligen blire ju den 25e. – Puh! liksom. Det var på håret att det kunde gått riktigt illa med alla mina kommande månads- och år-presenter. 😀

  Reply

 • ami

  |

  Haha men fyfan vilken skön blogg!

  Reply

 • thesswester - inte som alla an

  |

  haha 😀 jag och min pojkvän borde blivit tillsammans 3 dagar tidigare, då hade det varit första april 😉

  Reply

 • Ina

  |

  Samma kommentar läste jag på Jennifers blogg
  Citerar………
  För er som är intresserade så sitter jag i sängen och äter apelsin. Det är det bästa med att vara singel, att kunna äta vad jag vill i sängen utan att någon kan bli arg på mig. Jag kan till och med kleta apelsin på täcket, mosa apelsinen och smeta ut saften på hela lakanet. Men det vore kanske lite onödigt. Men jag kan om jag vill. Skönt att veta att man har möjligheten.

  Reply

Leave a comment

Arkiv