Follow my blog with Bloglovin

Kanske finns helvetet runt hörnet

Alltså jag vet inte. Missförstå mig rätt nu. Men jag väntar, väntar och väntar på att mitt tillstånd efter operationen ska bli värre. Men det blir inte värre. Faktum är att jag kan äta som vanligt och tar jag bara mina smärtstillande mår jag okej.

 

Jag börjar undra om något är fel. När kommer den där olidliga smärtan alla pratar om? Eller när kommer jag att ringa till läkaren och be om att få ge upp som han sa att jag kommer att göra?

 

Jag förbereder alltid mig psykiskt inför sådana här saker så att det ska bli lättare. Men denna gång är jag nästan besviken.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • Jörn

  |

  Den som väntar på något gott… fast denna gång är det nog inte så önskvärt.

  Svara

  • Matei

   |

   F0bMLR I’m impressed! You’ve managed the almost impossible.

   Svara

 • Svorskan

  |

  Men hallå? Det var ju snabbt du blev stor och tuff?;) I går på dagen kunde du fortfarande inte vare sig äta eller dricka ordentligt. Men det är ju skönt att mycket handlade om svullnaden och inte om smärtan, då tror jag inte att du får det så galet framöver ändå. Skönt!

  Svara

 • anna almighty

  |

  olidliga smärtan? det finns många konstiga idéer. för ett par dag sen var den en religiös klubb på mitt college som försökte ragga ihop folk till bibelstudier. hon var helt förkrossad när jag sa att jag inte var intresserad, ”but you need to know how to get eternal life!!!”

  Svara

 • annika

  |

  Det varierar från person till person. Jag fick inte den smärtan som läkarn sa att man kunde få 3 dagar efter OP. Jag hade ont från då jag vakna från OP och två dagar till. Sen lite imellanåt. Men tog jag bara medicinen så funka det. åt ju pizza 6 dagar efter min OP.

  Svara

 • angelina

  |

  haha, det är ju super att det inte gör ont 😀

  Svara

 • Förvirrade Morsan

  |

  var glad istället för att du är superwoman som vinner över smärtan ;D

  Svara

 • Robert

  |

  Läskigt. Jobbigt att läkaren säger sånt. 🙁

  Svara

 • sabinejohansson

  |

  Gillar verkligen din nya devote v-bild!!
  Btw; Har nu bestämt mig att min nya bloggstart
  börjar nu! Du kan gärna följa min blogg genom bloglovin.. Jag tar mer än gärna emot tips så bloggen blir mer intressant!! Kram.

  Svara

 • Maja Lilja

  |

  Vad kul att det äntligen släppte! jag vet hur hemskt det är att vara förstoppad… 1,5 veckor efter mi fölossning 😉

  Egoina, Ska du på Blogg Awards?

  Svara

 • sofia

  |

  Nej alltså, det gör inte ont alls efteråt 🙂

  Svara

 • feliciabik

  |

  hahaha, rätta takter!

  Svara

 • Cecilia

  |

  än så länge ja.. hoppas du får fortsätta vara det!

  Svara

 • Då&Då

  |

  Hahaha härligt, hoppas att helvetet inte väntar runt hörnet då.

  Svara

 • Hedda

  |

  Men du har ju spytt blod och har köttsår i halsen och grejer, det är nog mer än vad många klarar av!! Jag skulle nog få panik av hur äckligt jag tyckte det var och ringa läkaren och be honom om att få ge upp!!

  Svara

 • Jenny

  |

  10:e dagen efter op, säger bara 10:e dagen efter op 😉 Nej men jag hoppas du slipper, alla får faktiskt inte så ont efter en operation! Du kanske är ett av undantagen 🙂 Bara att gratulera i så fall!

  Svara

 • Lola

  |

  Stackars dig. Jag vet hur påfrestande det är att vänta på att nåt sånt ska hända (i mitt fall var det vinterkräksjukan jag visste jag blivit smittad av och väntade på skulle bryta ut efter två dagar. Och det gjorde den!).
  Du har ju tagit dig igenom mycket redan, och den stora kanske kommande smärtan kanske inte håller i sig dag ut och dag in? Eller så kommer den inte alls.

  Svara

 • PussJorvas

  |

  HAHAH du är nog den första som klagar på att du INTE har ont..

  Svara

 • ebba

  |

  alltså jag är ledsen att behöva säga det men efter fyra dagar utbröt helvetet för mig. jag vaknade av att jag grät om jag inte ställde klockan var 6e timme för att ta citodon, jag kunde inte dricka utan fick kämpa för att få ner en piggelin per dag. detta tog dock slut runt dag åtta… så håll ut du! det kommer nog snart!

  Svara

 • Linda

  |

  kanske att dom sa sådär för att du inte skulle ha så ont första svängen liksom. Alltså, förbereder man sig på något värre gör det mindre ont för tillfället. Om du förstår hur jag menar. Fast det har jag svårt att tänka mig att en doktor säger.. Men le, var glad. Då har du kasnke klarat dig utan!

  Svara

 • Matilda

  |

  Du är rolig du! Hoppas det fortsätter så iallafall, ropa inte hej.. ;D

  Svara

 • Maya

  |

  Hihi… du har nog lyckats undgå den där smärtan!
  Måste va ganska skönt att va inställd på att det ska göra as ont och sen blir det inte så :))

  Svara

 • Sara

  |

  Svar till anna almighty:
  Hahaha!
  Ja hon har ju en poäng, vet inte heller hur man får evigt liv!

  Svara

 • Mia

  |

  Jag hade ont så in i h..vete i tio dagar, men det var nog mest för att haf fick en infektion i såren, kändes som att någon hällt syra i såren så håll det rent I tell you.

  Svara

 • Ida

  |

  Oj! Egentligen måste du passa dig för att äta för ”vass” mat redan nu, annars finns det risk för att du river upp en sårskorpa i halsen och du får blödningar där, egentligen inget farligt men ytterst obehagligt och man får läggas in på sjukhuset igen tills de stoppar blödningen :/
  Lycka till!

  Svara

 • Sandra

  |

  Gehehe, vänta du bara tills du upptäcker att du blivit beroende av dina smärtstillande och ska försöka sluta med dem 😀

  (Fast såklart tycker jag det är asbra att du inte mår jättekass.)

  Svara

 • Egoandra

  |

  Duu är inte ensam!! opereade tandköttet häromdagen och jag dör av smärta… alla smärtstillande tabletter jag har provat funkar inte =(

  Svara

 • Ida

  |

  När jag opererat mandlarna så åt jag vanligt dag två o blev aldrig sämre!!
  Så man kan slippa undan=)

  Svara

 • wiggo

  |

  fin blogg. 🙂

  Svara

 • rebecka

  |

  Men hallå hur längesen var det du opererades egentligen? Tredje dagen är absolut värst, märktes inte det??

  Svara

 • Malin Johnson

  |

  Jag hade inte ont det minsta efter min operation. Åt som vanligt en dag efter operationen. Dock så är typ knäckebröd inte så smart att äta då ”hålen” öppnas, för det kan rispa upp ordentligt, då gör det lite ont!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv