Follow my blog with Bloglovin

Hur jag mår och sådär

Nu är jag okej, men första delen av detta dygn var inte kul. Jag mådde illa och spydde upp blod. Fick lite panik och ringde till sjukhuset. Men det var ingen fara, bara jag inte börjar blöda mer.

 

Tack för alla tips angående mitt illamående och förstoppning (förlåt känsliga läsare). Mamma kom förbi med tabletter, men det har fortfarande inte satt igång magen. Vi får väl se vad som händer med det. Era andra tips som att ”röra på mig” och ”hoppa studsmatta” är inte så smarta dock. Dels på grund av mitt tillstånd och dels på grund av att min läkare hade slagit ihjäl mig. Eller. Det hade han nog inte. Vore lite ironiskt. Men han har förbjudit all fysiskt aktivitet.

 

 

 

Mina läppar är fortfarande misshandlade. För inte att tala om inuti munnen och halsen. Stackars mig.

 

 

Annars är jag rätt söt. Har till och med mascara idag. Lördag och allt ju.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

 • Julia

  |

  Du måste ha det väldigt jobbigt!
  Och jag lovar, du är jättesöt ändå.

  Svara

 • Annica

  |

  Vet inte om min kropp är konstig men jag blir inte bara kissnödig av att dricka mycket, behöver även göra nr 2 oftare. Så du kanske kan prova att dricka mycket vatten. Det kan ju inte läkarna ha något emot i alla fall 😉

  Svara

 • alma

  |

  haha egoina din blogg är bäst och du är alltid söt 😉
  kolla in min 😀
  jarnung.blogg.se

  Svara

 • Emelie

  |

  Laxeringsmedel vore lagomt brutalt, hehe.

  Svara

 • Robert

  |

  Drick stora mängder kaffe! 🙂

  Svara

 • Charlotta

  |

  du har säkert fått för mycket tips nu men tänkte ge dej ett till!!! heheh. ÄT INTE CHILINÖTTER ÄVEN OM DET ÄR TIO DAGAR EFTER OCH DU VERKAR HELT ÅTERSTÄLLD. Det gjorde nämligen jag och mina sårskorpor i halsen gick upp. det rann verkligen blod i floder. Så jag fick åka till akuten. som tur var så överlevde jag!

  Svara

 • erica.

  |

  jag har fotat bokeh ikväll med min system kamera, för första gången.
  trodde aldrig att jag skulle klara det, men klicka in på min blogg och släng en kommentar om det.
  i inlägget ’ NÅGRA BOKEH BILDER ’
  fin blogg. 🙂

  Svara

 • Patrik

  |

  Så söt och så trasig på insidan.. Krya på dig finaste Egoina.

  Svara

 • Lollo. \\\\\\\'

  |

  kan vi inte få se hur du ser ut inne i munnen? 🙂

  Svara

 • Svorskan

  |

  Naw, vad söt du är! Roligt avslutning med sista bilden med text till. Det tar några timmar innan man kör igång, men som jag sa, om det inte har hänt något tills du lägger dig tar du en till. I morgon bitti borde det hända saker! //Gillade din kompis skarpt, btw!

  Svara

 • Elin Kvist

  |

  ajajaj:( krya på dej!

  Svara

 • Vanessa

  |

  Testa kokat vatten och torkade plommon

  Svara

 • claraeneqvist

  |

  vad sugen jag blev på MER nu, ser så gott ut! haha. Söt föressten.

  Svara

 • Sarah

  |

  visa en bild på hur det ser ut i din hals 😀 haha. Annars tror jag inte på att du opererat dig och då kan jag inte tycka synd om dig heller. om du vill det asså?

  Svara

 • Bajs

  |

  visa en bild på hur det ser ut i din rumpa 😀 haha. Annars tror jag inte på att du har förstoppning och då kan jag inte tycka synd om dig heller. om du vill det asså?

  Svara

 • Camilla

  |

  Fortsätt kurera dig, jag tänker på dig! 🙂

  Svara

 • Anna

  |

  Hoppas illamåendet blir bättre.. Att spy blod efter att ha opererat bort halsmandlarna är väldigt vanligt, nästan något man kan räkna med då det kan rinna ned lite blod i svalget under operationen som magen vill bli av med. Krya på dig!

  Svara

 • sigg

  |

  gapa!

  Svara

 • udda

  |

  Hmms okej. Känslig?
  nopes.
  Men om du vill ha smart snabb och simpel lösning.på det där problemet…
  så ätt dig då förslagsvis på nåt bra ställe. och upp med antingen ena benet. eller båda. känn efter. börja att ha foten på en pall framför dig.. och sen efter en stund tryck den mot magen om det inte vill sig enbart med pallen/stolen…
  Det burkar vara galet effektivt.

  Svara

 • menanna

  |

  Kan inte du ta kort i din mun så får man se hur det ser ut efter operationen! 🙂

  Svara

 • Johanna

  |

  Vet inte ifall du kan äta detta men min bror opererade bort sina halsmandlar för nått år sen och han blev helt förstoppad i magen så jag köpte linfrön till honom och efter det gick hans mage som normalt igen, kanske något att testa ifall du får i dig sådana små frön?

  Kram och hoppas du löser det på något sätt!

  Svara

 • Elinor

  |

  Vad du är söt! 🙂

  Svara

 • ellinor

  |

  Hej Egoina. Nu tänker jag ge det bästa förstoppningstipset någonsin! Alla mediciner kan förstöra tarmens funktion på sikt så skippa dem och ät psylliumfrön istället! Det är MAGISKT! De bildar gelébildande fibrer, tas inte upp kroppen utan går bara igenom och gör ”avföringen smidig”. Man kan aldrig få diarré av dem. Ta några matskedar i ett glas med saft och låt stå ett tag tills du ser att det är geléigt och drick! Det är inte alls så farligt som det låter. Det ÄR verkligen det bästa!

  Svara

 • Lina

  |

  du ska verkligen inte oroa dig! Det är bara kroppens sätt att svara när du varit sövd. Den stänger ner hela systemet och tar sen ett tag på sig att komma igång igen. Själv gick jag 11 eller 12 dagar innan jag gick på toa första gången eftrr en sövning!! 😛 haha man undrar var allt tar vägen men det ploppar ut tillslut ( ursäkta äckligt uttryck). Tack för en asrolig och bra blogg! 🙂

  Svara

 • Mellie

  |

  Hoppas du blir bra snart 🙂

  Svara

 • lovisaaakesson

  |

  testa att äta kiwi! 😀

  Svara

 • tobys

  |

  Kryaaa! 🙂

  Svara

 • amanda

  |

  på översta bilden är du väldigt lik peyton i one tree hill ^^

  Svara

 • Hugo S.

  |

  Stackars krake 🙁 Jag undrar hur det känns att vara förstoppad, har aldrig varit det. Aldrig haft ”tvärtomproblemet” (om man ska uttrycka sig så) heller. Det måste vara något fel på mig.

  Svara

 • Gaymasen

  |

  Ja, det har du ju rätt i. Det är bara lördag en gång i veckan. Tror jag. Lika bra att lyxa till det! Max på det?! Eller vänta. Donken!

  Svara

 • kebecka

  |

  Du är sjukt söt!

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv