Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hjälp mig

Bild1637

Det kanske inte syns, men under denna plastburk ligger världens största insekt. Den har legat där i snart ett dygn och jag vet inte vad jag ska göra. Tyvärr är den för stor för att spolas ner i avloppet.

 

Det är ett under att jag ens vågade lägga plastburken över och detta projekt tog mig nästan en timme.

 

Vad ska jag göra nu? Den lever fortfarande och att döda den är inget alternativ, inte heller att rädda den. Eller på annat sätt närma mig burken.

 

Jag är riktig kissnödig, men jag vågar inte ens gå in på badrummet.

 

Åh. Jag är en sådan tönt. Varför skulle jag bo själv för? VARFÖR? Dummaste idéen någonsin.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (45)

 • djunglebeaver

  |

  Egoina + Dammsugare = dött monster

  Svara

 • clarascrib

  |

  gaah , shit va äckligt . kan tänka mej din panik , skulle också få det !

  Svara

 • Martina

  |

  Usch, hade aldrig heller kunnat döda den. Spring in till grannen o be honom/henne släppa ut den 🙂

  Svara

 • Emma

  |

  hahah jag är exakt likadan när det kommer till insekter haha, men jag bor ju i alla fall sambo. Men när han är bortrest eller jobbar sent så blir det samma procedur som du kör haha

  Svara

 • Natalie

  |

  Ta fram dammsugaren och schwopp så flyger den in i munstycket, men ta bort så det bara är röret kvar (alltså ta bort själva munstycket) låt dammsugaren stå på ett tag för att vara säker att den verkligen dör! Funkar varje gång för mig.

  Svara

 • karinwickberg

  |

  det är precis likadant för mig. det kan ta flera timmar innan jag ens vågar närma mig insekten.. hatar dessa äckliga små djur.

  Svara

 • Emma - om man mognar ruttnar m

  |

  Du kanske skulle ha kommit över rädslan istället för att försöka ”gå runt den”? 🙂 Vad ska det lilla krypet göra liksom? det är rätt ologiskt att vara rädd.. Min syster var skiträdd för spindlar när vi var små, hon fick aldrig bearbeta det eftersom hon tvingade mig att döda dem hela tiden. Så idag är jag inte ett dugg rädd, men hon är lika rädd. Du får helt enkelt bita ihop och svettas ihjäl av rädsla, döda den, sen är det över. det kommer vara värt det!

  Svara

 • Sofia

  |

  Insekten är nog tusen gånger så rädd, med tanke på att du är mycket större än den och du kan döda den. Den kan inte göra ett skit förutom att krypa. Ganska patetisk varelse. Jag hade tagit en tidning och smällt ihjäl den, sen spolat ner den. 😀

  Svara

 • Sweet Kaylee

  |

  Eh hur kan du ha så mycket äckelinsekter jämt i din lägenhet? dom är ju där hela tiden!

  Svara

 • Sweet Kaylee

  |

  den är så pass stor att den inte kan krypa under springan (vilken ser rätt stor ut) men den är ändå så liten så att den inte syns?? jag fattar inget.

  Svara

 • Erika

  |

  Ta en lång pinne, eller ta två förresten! Den ena trycker du ner burken med och med den andra puttar du bort burken med, så att burken med krypet i inte ligger över avloppet, sen så lyfter du bort det vita ”locket” och sen spolar du iväg krypet, se bara till att dränka det 😀

  Svara

 • Gun

  |

  Den dör i dammsugaren, jag lovar. Dammsug upp den och släng påsen direkt.

  Svara

 • Rebecca

  |

  Ring anticimex vettja 😛

  Tycker ändå du är modig som satte den i fängelse, jag hade någ bara sprungit hem till grannen direkt 😛

  Svara

 • sofie

  |

  haha, du postade det här 13:37! kul. iaf, ta dit en av dina modiga kompisar, och be den att döda insekten!

  Svara

 • rebecca

  |

  haha jag är precis lika dan i natt kl 3 på kvällen skulle jag på toa för att kissa när jag sitter på toan kommer en jätte stor spindel fram. Jag får panik och stresskissar för att kunna springa därifrån väcker mamma som måste döda den. Sen får hon inte spola ner den i toan för då får jag för mig att den ska komma upp eller något när jag ska gå på toa nästa gång XD

  Svara

 • Ellie

  |

  Spola så mycket vatten som möjligt, eller så får du den i burken och fyller burken med vatten och lägger på ett lock och låter den drunkna 😛

  Jag hatar kryp! Spec getingar!

  Haha nej inte så kul att bo själv när det kommer in äckliga kryp.

  Svara

 • Maila

  |

  Öppna alla fönster i närheten o låt den hitta ut själv!

  Svara

 • Claire

  |

  döda! du har iallafall koll på vart den är.. det värsta jag vet är när jag ser ett kryp och bara MÅSTE hämta papper för att mosa den men sen kommer jag tillbaka och den är BORTA! det är hemskt.. 🙁 spindlar, blöööh, mosa och spola ned i toaletten.. nattfjärilar har jag också en ologisk fobi för och de är inte lika lätta att döda 🙁

  Svara

 • rebecca

  |

  hej egoina! har läst din blogg ett tag och jag älskar din humor! skrattar för mig själv varje gång 😀 jag undrade bara, vad hände med Jimmyboy? ni var så söta ihop 🙁

  ps: hoppas det löser sig med insekten! 🙂

  Svara

 • hannaochalice

  |

  stackare :'(

  Svara

 • tobys.se - En släng av ADHD oc

  |

  Hoppas det går bra nu.

  Svara

 • Patrik

  |

  Skaffa en ny lägenhet utan insekt och berätta inte för hyresvärden att det finns ett monster i badrummet.

  Annars kan du ju alltid ringa anticimex dom jobbar ju med att utrota insekter. Kanske en snygg kille som kommer och bekämpar besten under burken 🙂

  Svara

 • carro

  |

  åååh vill du veta mitt problem? Jag har typ världens största spindel i badrumstaket. Och jag är sjukt svettig och bajsnödig. Men jag kan inte göra något av det då jag helt enkelt VÄGRAR gå in i badrummet. Fan, vi kan sitta här och lida tillsammans!

  Svara

 • Emelie

  |

  SPOLA INTE ner den vad du än gör! Tänk om den överlever och kommer upp igen eller nåt O_O

  Svara

 • Elliot

  |

  Betala min tågbiljett från hässleholm så kommer jag och bär ut den! 😉

  Svara

 • Jörn

  |

  Var är din problemlösare Johan då?

  Svara

 • Emma

  |

  SPRAYA HÅRSPRAY PÅ DEN!
  Den dör garanterat, fungerar det inte så koka upp en kastrull vatten och bränn ihjäl den.

  Svara

 • annanas

  |

  Haha! Va roligt det hade varit om vi bodde ihop 😛

  Svara

 • linna

  |

  iih ja var med om det igår. BAJS stor spindel i badrummet. vart fan kommer alla äcklig ifrån??
  det med tidning under kommer att funka. bit ihop, titta in o bara gåååå snabbt med det. kanske pallar du balkongen? du vet ibland för vånar man sig själv.
  PUSS

  Svara

 • tess

  |

  Vad är du rädd för? 😛 vad kan ett sånt litet djur göra dig som är så mycket större? du dödar säkert mygg, föreställ dig att det är en mygga eller något å döda den XD

  Svara

 • sakermanser

  |

  HAHAHAHAHAHAA.

  Svara

 • Emelie

  |

  Gå och köp kaustikssoda eller vad heter, den lär fräta bort xD Eller något annat starkt. Hårspray kanske? Rengöringsmedel, diskmedel. Ha ner en massa skit där i som inte är nyttigt 😛

  Svara

 • Rebecca

  |

  Haha nån tyckte att man skulle spraya hårspray på den…

  Allvarligt, häll/spraya aldrig något flytande på en spindel! Då krullar den ihop sig till en liten boll, och det ser sjukt vidrigt ut… bara en varning xD

  Svara

 • hannah

  |

  Haha grym, du publicerade inlägget kl 13.37!

  Svara

 • Pia [stjerndorff.com]

  |

  Spruta hårspray på den? Kan inte vara allt för najs.

  Svara

 • abbie

  |

  Hahahaha, så himla kuuuul! 😀

  Svara

 • Dennis Widmark

  |

  Haha! Den perfekta idén! Sedan är det ju bara att ta ut påsen och springa och kasta den så fort som möjligt. Hur bra som helst =P

  Svara

 • viktoria

  |

  du vet väl att du postade detta inlägget 13:37??????!!!
  det betyder elit.
  vafan egoina skärp dig, en insekt. common.

  Svara

 • sofia

  |

  asså, GRATTIS SOM FAN att du vågade gå så nära för att fota, det är inte varje gång man vågar det.. haha!
  jag hade en spindel på mitt rum förut, den var SJUKT stor och hade ett den som stack ut längre än de andra, som en klo liksom… jag ringde min dåvarande kille och grät huuur mycket som helst, han fattade ingenting och sen TILLSLUT fick jag ur mig ”spindel” och då började han asgarva.. dumma pojke 😉 bf kom över och spolade ner spindeln, som simmade UPP TILL YTAN igen. Så vi spenderade natten tillsammans med att sitta och heja på den dumma fula spindeln som simmade omkring i toan och verkade njuta av spolningarna som skapade vågor.. gillart!

  Svara

 • ida

  |

  hahah asså så skön, är typ precis lika rädd för insekter som du :p

  Svara

 • julia

  |

  HAHA kul att inlägget är postat 1337 😉

  Svara

 • Sarah

  |

  kan inte alla insekter bara ta och dö?!!

  Svara

 • Ánonym djurälskare!

  |

  gör såhär:

  1. DÖDA DEN IIINTTTE!!! det är faktist en levande varelse!!
  2. ta ett tunt papper och sätt under plastburken.
  3. lyft sedan upp ( med insekten inuti burken med pappret som golv asså) och släng ut den ! 😀 den trivs nog bäst utomhus ;D

  Svara

 • Ida Nath

  |

  erkänn att du tidsinställt till 13:37?

  Svara

 • izabella

  |

  HAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAH DUU E SÅÅ JÄVLA SKÖN!
  sparka ner kissie från ”tronen”
  YOU GOOO GIRL

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv