Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Alla älskar ju skor

På onsdag kommer jag att vara värdinna för Nellys High Heels Party i Båstad på Pepes Bodega. Vore kul om ni kunde komma! Eventen börjar 20.30.

 

Såhär stod det i mailet jag fick:

 

”Partyt är tillägnat alla de tjejer och kvinnor som vet vad kärleken till ett par 15 cm höga klackar innebär. Under kvällen sker mingel i en skön miljö, omgärdat av vår vernissage med Nellys vackra skor, svalkande drinkar och partysugna shoe-lovers. Är man en av partyts 99 första, lyckliga tjejer så får man även välja ut ett par skor från vernissagen som sedan skickas hem på posten. De första gästerna får även en välfylld goodiebag med exklusiva produkter från våra sponsorer”.

 

Kom! Kom! KOM!

 

 

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (15)

 • ee

  |

  åh, sånt verkar så kul ;o

  Svara

 • JAWNA

  |

  Sämst, jag jobbar då… Jag som aldrig jobbar annars.

  Svara

 • pixies

  |

  måste man ha höga heels på sig på den festen? XD

  Svara

 • mosh

  |

  låter nice! FAST ja int e så stort fan av high heels 😀 sneakers is more like me

  Svara

 • Dennis Widmark

  |

  Jag måste säga att killar kan älska skor de med =P

  Svara

 • Dennis Widmark

  |

  Svar till ee:
  Ja, och så är det inte till killar eller i Stockholm! Det suger =P

  Svara

 • Robert

  |

  Jag kastar mig iväg på cykeln på onsdag så får vi se om jag hinner fram. ;D

  Verkar som ni tjejer mäter klackar med samma noggrannhet som vi killar mäter… nåt annat. ;D

  Svara

 • Elina

  |

  du i båstad!? Jag måste nästan gå dit bara för att se dig : D

  Svara

 • Sannie

  |

  OMG. how awesome 😀

  Svara

 • marre

  |

  kan man komma fästän man är under 1`8?

  Svara

 • athena

  |

  Jag vill komma supermycket! Men det suger att va 18 när man måste va 20…

  Svara

 • Aevs

  |

  Önskar att jag kunde komma, men är för ung 🙁

  Svara

 • Carolina

  |

  Seriöst? När bör man börja köa? Du får ta in mig backstage så bjuder jag på korv med bröd nere i kiollen vid hamnen. Deal? Jobbar på tennisveckan, så du kan få en sån fin mössa också från typ Aftonbladet som ser ut som en tennisboll. Jag vill ha skooooor!

  Svara

 • Amanda

  |

  Åh, Egoina! Då kan du hälsa på mig i kiosken där jag jobbar, kommer stå där hela natten och dela ut mat till hungriga, fulla ”nollåttor”. Hade varit skitkul! Står nere i hamnen (låter inte alls fel?), i hamnkiosken. 50 meter från Pepes. PUSS

  Svara

 • PinkNation

  |

  Åh vad roligt!! jag blev också tillfrågad att vara värdinna. Men var på semester då 🙁 hoppas det var skoj ^^

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv