Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ska upp igen om tre timmar

Jag har skickat massa mobilbloggningar under kvällen men de har inte velat komma fram så det är som det är. Inte hittar jag sladden till mobilen heller, så ni får vara utan det jag ville ha sagt. Inte viktigt ändå. Som att jag någonsin skriver något viktigt.

 

Nu är jag så trött att jag skulle kunna avlida. Men det ska jag inte. Jag råkade gå ut en sväng på stan då jag egentligen borde sussa i min säng. Ska nämligen upp tidigt imorgon. Och med tidigt menar jag knappt-lönt-att-lägga-sig-tidigt.

 

Vad ska jag göra då, undrar ni. Jodå jag ska till…wait for it…Ullared!

 

Som Jacob sade: Vi måste se vad all the fuzz is all about.

 

Jag sa att vi borde filma massor och sedan sälja dyrt till kanal 5 (eller vilken kanal det nu var som sände den där Ullared-serien) men Jacob säger att de nog inte är intresserade av det. VAFAN liksom. Klart de är.

 

Well. Nu slänger jag in kudden, eller hur man nu säger. Sov gott!

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (7)

 • Athena

  |

  Jag tyckte jag såg dig på Akropolis idag? Vågade inte hälsa eller nåt som kända bloggare verkar gilla, vi har liksom gemensamma vänner och jag läser typ bara din blogg då och då, hade varit liiite awkward typ. Förresten tycker jag du dissar Ullared och går på gymnastikuppvisning YAY 😀

  Svara

 • Lisen

  |

  Haha sov gott egoina! Hoppas du inte blir nertrampad av alla galna shoppare bara. I ullared råder djungelns lag – starkast överlever.

  Svara

 • SuperBloggaren

  |

  sov gott sötis

  Svara

 • Emma - om man mognar ruttnar m

  |

  haha slänger in handduken menar du. men jag föredrar att slänga in kudden faktiskt. speciellt när man ska sova ^^ god natt!

  Svara

 • ulrika

  |

  Woho!! jag bor bara tre mil från ullared!! :D:D:D:D (det är jättekort om man räknar som en bonde)

  Svara

 • Emmy

  |

  Jag bor i Ullared 🙂

  Svara

 • cecilia

  |

  Woho Ullared! Hoppas det var kul 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv