Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Ingen fiskexpert, men något står ej rätt till

Jag har köpt en sån där fisk-DVD. Passar bra för oss lata människor som inte vill rengöra akvariet och shit.

Men nu till problemet:

Jag försökte mata fiskkräken igår, men de vägrade äta. Det lustiga är att fiskmaten inte ens gick i vattnet. Det trillade bara utanför TVn när jag försökta mata dem.

Fattar ingenting.

Ps: Fisk-DVDn är från Coolstuff om någon undrade.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (67)

 • Jocke

  |

  Mihihii! Varför har du fiskmat hemma?

  Svara

 • Lina -Zooda-

  |

  Säkert ett gäng med bortskämda fiskar som bara vill ha det absolut finaste när det gäller fiskmat. Måste vara därför de inte vill äta.

  Svara

 • Anonym

  |

  humpty dumpty sat on the wall humpty dumty had a great fall, all the king's horses, all the king's men, could'nt put humpty together again

  Svara

 • Egoina

  |

  Jocke: För att jag köpte fiskar ju!

  Svara

 • Gabriella

  |

  Hahaha, det är ju som den dära brasan man kan köpa.

  Svara

 • Issa

  |

  Vad ska du göra för roligt idag då?

  Svara

 • Nikki

  |

  Slå vad om att det bara är massa elbolag som producerar sådanna filmer!

  Svara

 • emelie

  |

  Bortskämda fiskar, de kanske går på någon diet? Eller är vegetarianer?

  Svara

 • Annie

  |

  Mata dem med pizza? Jag hade inte velat äta fiskmatsskit 😛 Sen kan du komma hit med en pizza till mig också trots att jag inte simmar runt i din tv.. är grymt pizzasugen 😛

  Svara

 • Jocke

  |

  Jahaaaa! Såklart, dumt av mig!

  Svara

 • Anonym

  |

  provade du att öppna locket?

  Svara

 • Eveline

  |

  Men noo. Säg inte att du också har börjat med reklam utan att vara tydlig med att det är just reklam =/ Hoppas du faktiskt har KÖPT detdär som du skriver, något får mig dock att tvivla och jag vill minnas att du fått grejer från coolstuff hemskickat tidigare? (Duschmunstycke)

  Svara

 • Sofie

  |

  Hahahaha, så skön du är xD

  Svara

 • anglalik

  |

  ja visst skulle man haft ett riktigt ist! Så jäkla fint. =)

  Svara

 • Anonym

  |

  Jocke: Det är förmodligen inte fiskmat (; Jag tycker att det ser ut som kanel eller någon annan krydda.

  Svara

 • Anonym

  |

  -.-

  Svara

 • Emma

  |

  Jag bor och jobbar just nu i Norge. Idag stod det i en av de norska tidningarna, jag tror att det var VG, om en snubbe som hade skrivit massa kom ihåg-listor innan han mördade en tjej. Dessa listor publicerades idag (eller om det var en gammal tidning jag läste, kan ha varit gårdagens exemplar). På ett papper hade snubben listat utrustning, typ "pengar, kniv!, rep" och så vidare. Helt sjukt. Men av någon anledning tänkte jag på dig när jag läste detta. Det kändes som att du skulle tycka att det var kul, och skriva ett inlägg om det. Typ dra en parallell till Blondinbellas to do-lists eller att man alltid glömmer att köpa mjölk när man är på ICA, om man inte har en lista.

  Svara

 • Caroline

  |

  Du lyckas alltid få en att skratta när man kollar din blogg… 🙂

  Svara

 • Diana

  |

  Herregud! Djurplågare! Hur ska de överleva när du inte kan mata stackaren?!?!

  Svara

 • Sanne

  |

  hahaha 😉

  Svara

 • J

  |

  hey guys please check out my blog

  americadude.blogg.se

  Payze!

  Svara

 • Anonym

  |

  hahaha asså du är nog den skönaste personen som finns 😀 !

  Svara

 • Egoina

  |

  Eveline: Detta inlägg var inte reklam. Verkligen inte. Men jo, jag har börjat göra reklam. Bloggen är det enda jag har just nu (jobbar inte). Så jag hoppas ni kan ha överseende med det 🙂 Men ni märker vilket som är vilket, och jag kommer aldrig göra "reklam" för något jag inte kan stå får. Min blogg är äkta.

  Och angående detta inlägg, när jag skriver om något får jag ju alltid tusen frågor om var det kommer från. Därav länken 🙂

  Svara

 • emma

  |

  HAHAHAHAHHAAHA

  Svara

 • Lovisa

  |

  du skrev nån gång att du skulle skaffa orm om du blev singel ,
  nu är du singel !
  var är ormen ?? :DD

  Svara

 • Anonym

  |

  Du kanske skulle prova med riktig fiskmat och inte krydda 😛

  Svara

 • Linnea

  |

  men egoina, du ska ju inte mata dem XD

  Svara

 • Christian

  |

  Ah jag missade länken, sorry. Men du kan nog fortfarande vinna 500 kr 😛

  Svara

 • Sara

  |

  Dagens asgarv… typ 😉

  Svara

 • Sophie

  |

  Gud vad skönt att höra att du också haft problem med det där! Jag köpte också den där fisk-DVDn och försökte mata dom sådär, men det går ju inte! Vafan, tänkte jag. Men ja, fiskarna får väl svälta då. Måste ju gå och reklamera, eller vad tror du?

  Svara

 • Emphan<3

  |

  snygg blogg <3

  I TÄVLINGEN PÅ MIN BLOGG KAN DU VINNA EN FILM, GÅ IN OCH DELTA!

  puss

  Svara

 • Eveline

  |

  Glad jag blev att läsa ditt svar. Det var just det att jag trodde du försökte dölja att det var reklam som störde mig, just eftersom att "du är du". Det gick liksom inte ihop med bilden jag har av dig, för som du skriver känns du mer äkta än så.

  Att öppet köra med reklam är däremot helt okej och något vi läsare absolut bör ha överseende med. Du förtjänar lite pengar för det jobb du lägger ner på att roa oss dag ut och dag in.

  Svara

 • eм!

  |

  Klockren haha.

  Svara

 • Elin

  |

  Tja tuffing. Alltså du vet, när jag såg här på din blogg att du kommenterat på bilden på Zach Braff så blev jag typ asglad. Bara "tjoho, nu kan jag få veta vad hon heter". Sagt och gjort, gick in och kollade och typ fnissade nöjt över min egen smarthet. Sedan tog det väl typ en kvart innan obehagskänslan kom smygande… kände mig jättehemskt och typ som värsta hemska stalkern. Så jag skriver typ för att be om ursäkt, haha. Men ta det liiite som en komplimang ändå, jag tycker typ du är asball. Helt klart en brud i min smak, om jag hade varit man… eller lesbisk. Skitsamma, bästa bloggen driver du ju i alla fall, inget snack om saken. Och fint namn! 🙂 Kram, Elin.

  Svara

 • Becca

  |

  curry? 😉

  Svara

 • Claudia

  |

  Du har en as rolig blogg!

  Svara

 • Zofie

  |

  Haha. 😀 Du försöker mata fiskarna i tv:n. Askul humor. skratt Ha en bra kväll!

  Svara

 • Egoinas mamma

  |

  Lovisa här uppe undrar vart ormen är, jag undrar också när nästa kille dyker upp? ;D

  Sen undrar jag varför du slösar med att köpa fiskmat enbart för att göra ett blogg-inlägg? Du kunde ju använt en annan sorts burk och bara lurat oss istället? Att du inte tänkte så långt fattar jag inte.. ;D

  Svara

 • Moa

  |

  heej ville bara säga att jag ÄLSKAR din blogg design den är super cool

  Svara

 • Deno

  |

  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!  Deno's Nya DANSVIDEO på snö!


  Svara

 • sandra

  |

  haha skön mamma du har, dissar dig öppet i ditt eget kommentarsfält 😀

  sådan mor, sådan dotter

  Svara

 • julia

  |

  har du kvar kvittot? 😉

  Svara

 • Jåi

  |

  De kanske kräver plasma-high-superdupermega-multimedia-definition-fiskmat?

  Svara

 • duh

  |

  men! det är ju inte riktiga fiskar!! det är ju bara inspelat på en dvd. det är därför du inte kan mata dom! detv är ju el och sånt i tvn så det skulle ju aldrig funka att ha vatten däri 😉

  Svara

 • Emma

  |

  tycker att det är bra att du tjänar pengar på din blogg, jag skulle inte bry mig om det slank in mer reklam på hemsidan eller i inläggen.
  Att blogga tar så jäkla mycket tid och tanke, plus om man lyckas hålla det intressant och roligt hela tiden som du gör, ja då är det fan klart att man ska få lite plus för det! 😀

  Svara

 • Elin

  |

  Det är ju typ curry eller kanel? xD

  Svara

 • Emma [loveshaped]

  |

  Haha underbart! En sådan har jag fast med en mysig brasa som sprakar och har sig. Sen kan man ha julmusik om man vill. Jag slog in julklapparna vid den i julas och försökte ha lite stämning, men inte fan blev det nå varmare inte. Kanske man borde skaffa en sån där kamin som man kan ställa var man vill i rummet 😛 Vore perfekt!

  Svara

 • Anonym

  |

  fiskmat? det där ser ut som honung 😉

  Svara

 • Shibby

  |

  ser nästan ut som om du kanske skulle behållt den blonda hår färgen 😉

  Svara

 • Jennie

  |

  HAHAHA. 🙂
  din blogg är jättebra, rolig ..
  och mer annorlunda. 🙂
  gillar den. ;d

  Svara

 • Felicia

  |

  Hej, jag måste bara säga att jag älskar din humor, lite granna som min när jag inte fått nog sömn.
  Din blogg är riktigt bra, kram nawos.blogg.se

  Svara

 • Malin

  |

  Va snäll fdu är som matar tvn =)

  Svara

 • jag

  |

  cp 😉

  Svara

 • Pierre

  |

  Har du öppnat akvariet? Du kanske måste lossa på några skruvar för att komma in i det.. Synd om de stackars fiskarna ju!

  Svara

 • emmi

  |

  HAHAHA du är skön:D

  Svara

 • Tina

  |

  Haha fiskmat är ett ord. Sjukt roligt.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv