Follow my blog with Bloglovin

Fem saker som skrämmer mig

1) Tunt hår. Då mitt eget hår är väldigt tjock tycker jag det är läskigt när människor har tunt hår. Jag vet inte varför det är så. Bara tanken vid att röra på det gör mig illamående.

2) Mina egna halsmandlar. De är alltid stora och med jämna mellanrum passar de på att svullna upp också. Har problem med att sova och äta, men är trött på suckande läkare.

3) Scar i Lejonkungen. Förklaring onödig. Det var en traumatisk barndom minsann.
 
4) Skaldjur. Det är gott. Men att skala dem är skitläskigt.

5) Räkningar. Jag betalar dem alltid så fort de trillar in genom brevinkastet (kan tänka mig att mamma ler av stolthet nu). Men seriöst. Jag kan inte sova annars.

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (40)

 • S

  |

  Fler som är vakna. Halsmandlarna säger du, vad säger doktorn? Scar, för att inte tala om odjuret i Skönheten och odjuret, blä!

  Svara

 • Malin

  |

  Det där med räkningar gör jag samma med, klarar inte av att ha det liggande, likabra å bli av me skiten på en gång! =) Scar kan jag hålla med om, fast ja föredrar ju hakkuna mattata… la la la…
  Timon o pumba är och förblir mina idoler livet ut =)

  Svara

 • Natalie

  |

  2010-01-07 @ 02:03:31

  URL: http://nattiisch.blogg.se/

  Postat av:

  om halsmandlarna besvärar dig i sömnen så borde du operera dom, det fick jag göra, sen kan det hända att det finns andra orsaker till att man sover dåligt, kan vara mkt allvarligare än halsmandlarna, så därför borde du ta tag i det och kolla upp det och inte bara låta läkarna ignorera dig, för det gör dom gärna. Så gjorde dom mot mig men efter många om och men, fick jag igenom min vilja och dom tog tag i problemet.

  Svara

 • Natalie

  |

  men vafan. jävla blogg.se .
  Jag är oxå vaken ! vinkar

  Scar i lejonkungen ska vi inte tala om . What about ALf`? :O du vet, den där konstiga.. muppen eller vad det är för något. uuuh, ryser a bara tanken. helt oförklarigt, men har alltid varit skräckslagen han kommer fram på teven eller någon drar fram en Alf-nalle.

  Svara

 • lilljossan

  |

  uusch att skala räkkor är det värsta jag vet, får alltid för mig att dem ska börja leva igen, lixom bli upptinade och börja blinka med deras ögon :S

  Svara

 • Rebecca Utan Räkor

  |

  Räkor är ALLTID läskigt.

  Tunt hår skrämmer mig inte. Dock ser det lite läskigt ut när unga människor har det.

  En kille som gick på min skola hade så tunt att man såg håbottnen. Vi kallade honom för "bottenpojken." elakt.

  Svara

 • ewelinah

  |

  haha. i somras åt jag skaldjur.
  Eller ja, jag tog en kräfta men klarade inte av att skala den. ;$

  Svara

 • Ellinor

  |

  Tunt hår är jäävligt läskigt!

  Svara

 • SelfDisposed

  |

  Holy flying fuck, jag har tunt hår men inte visste jag att brudar vart illamående av att titta på det!!? =(

  Svara

 • Egoinas mamma

  |

  Tvättar kläder, betalar räkningar i tid, äter morot istället för chips.. Vart skall detta sluta?

  God morgon, jenta mi!

  Svara

 • Linnea

  |

  riktigt tunt hår kan faktiskt va läskigt :S

  Svara

 • Diana

  |

  Förr när jag var förkyld svullnade "tappen" i halsen upp så att jag kunde lägga den på tungan… Lite sådär halvläskigt. Jätte bra att du gör så med räkningarna, förstår inte människor som medvetet struntar i att betala dem. Jag hade blivit hispig.
  God morgon!

  Svara

 • Anonym

  |

  EGOINA VAD HAR HÄNT? 5) Räkningar. "Jag betalar dem alltid så fort de trillar in genom brevinkastet (kan tänka mig att mamma ler av stolthet nu). Men seriöst. Jag kan inte sova annars"
  "Det ska väl vara jag betalar de". Trodde du hatade att skriva fel 🙁 Fast kanske bara ett misstag?

  Svara

 • Moa

  |

  Snitta bort halsmandlarna!!! Jag gjorde det för 2 månader sen och det var, kanske inte det bästa jag gjort i mitt liv, men fan vad mycket bättre jag mår såhär i efterhand. Do it do it do it! Överdriv hos läkarna, spela på din kvinnliga charm, säg att du liiiider enooormt myckettttt. Se där – operation nästa.

  Och sen är jag likadan vad gäller räkningar. Kan inte tänka på något annat än den där räkningen som ligger och bränner på köksbänken. Så skönt när dom är väck.

  Svara

 • Anonym

  |

  nä det skulle det inte alls efter lite mer eftertanke 🙂 fan vad jag suger xD

  Svara

 • tina

  |

  De e faktist sant. tunt hår är hemsk och jag har även sätt många ha otroligt tunt hår, tycker verkligen synd om dem. Fast tunt hår kan ju bero på många saker bl.a att man röker, äter ohälsosamt och framför allt Cancer. Så de som som har cancer och tunt hår kan ju i och för sig inte göra nåt åt de och de är SYND. 🙁

  själv har jag tjockt hår Och det är jobbigt emellanåt faktist 😉

  Svara

 • Anonym

  |

  om halsen: Ljug lite, eller överdriv åtminstone!!
  Jag fick operera mig en månad efter att jag hade gått till läkaren och sagt att jag alltid hade ont, kunde inte andas, var sjuk hela tiden (här började mina ögon tåras).

  Det gav en önskad effekt!

  Svara

 • Enya

  |

  Har också stora halsmandlar. As jobbigt när man blir förkyld..=/ Klarar inte heller av att skala skaldjur.Huu..Bara tanken. Och räkningarna betalar jag också direkt när de kommer..:P

  Svara

 • isabella l .

  |

  Trodde det stavades tunnt hår… haha.

  Svara

 • Anonym

  |

  2010-01-07 @ 12:37:26

  Postat av: Annika

  Mina mandlar var också alltid stora och svullna! Därför opererade jag bort dem!

  Svara

 • Kmulls

  |

  Nu när jag läste om tunt hår kom jag på att jag drömde inatt att min pojkvän tappade nästan allt sitt hår och var nästan skallig. Fyfan vad äckligt det var.

  Svara

 • Tanya

  |

  för att fortsätta på tema rättstavning: …Bara tanken PÅ att röra VID det gör mig illamående.
  😛

  Svara

 • cassandra

  |

  Jag har tunt hår. och har hela mitt liv haft komplex för det. du gav mig, om möjligt, ännu sämre självförtroende över mitt hår nu. och jag som skulle försöka vänja mig av mitt löshår.. jaja, löshår för resten av livet it is^^ Tack för en skön blogg iaf!

  Svara

 • Linnéa

  |

  Jag har tunt hår. Både av genetiska skäl och för att jag har en hudsjukdom som ibland ger sig på hårbottnen. Hade mycket komplex när jag var yngre, idag vet jag bättre vilka frisyrer som funkar och lyckligtvis gillar jag kort och busigt hår ^^ Men det är ju inte tal om några Hollywoodlockar, inte…

  Svara

 • Ellis

  |

  Hur gick det med ditt ben förresten?

  Svara

 • Stina

  |

  Jag har tunt hår, det gjorde mig faktiskt ledsen över att det är folk som blir skrämda av det, det trodde jag inte existerade.

  Svara

 • Tunnis

  |

  Har också tunt hår och tycker det suger, men visste faktiskt inte att det var så många som tycker det är äckligt :S det är ju liksom inget man kan göra nåt åt.

  Svara

 • s

  |

  jag lärde mig en cool sak om halsmandlar, har oxå massa problem med dom. Men 2 undersköterske studerande tjejer sa till mig att ta baksidan på en sked köra ner den i halsen och trycka lite på mandeln sammtidigt som man trycker med 2 fingar på utsidan. det gör att mandeln "öppnar munnen" igen. Ibland får man göra de några dagar efter varandra. skitbra!!

  Svara

 • Thilda

  |

  härlig blogg:D

  Svara

 • Maria

  |

  Jag har exakt samma problem med halsmandlarna och precis som du säger är jag trött på suckande läkare. Förstår dom inte att det är jobbigt? 😛

  Svara

 • Pege

  |

  Jag har aldrig träffat någon mer än mig som är rädd för sina egna halsmandlar O.O Fett tufft :$

  Svara

 • Johanna - foto

  |

  Jag behövde bara säga att jag tyckte att mina halsmandlar var jobbiga och stora så opererade de bort dem 😉

  Svara

 • Lisa

  |

  Jag hatar att jag blev så påverkad men set du skrev om tunt hår kändes väldigt elakt. Visst alla tycker olika, men att skriva att det gör dig illamående. Blev ledsen

  Svara

 • Tesso

  |

  Riktigt sjukt att bli illamående av tunt hår. Förstår att många blev ledsna av den kommentaren. Som ett hårt slag i magen för alla som inte har tjockt hår!

  Svara

 • Mmmmm....Marabou

  |

  Håller med om tunt hår , det är obehagligt…

  Svara

 • Anonym

  |

  Hallå! Jag har också haft problem med stora halsmandlar (och ja, jag vet hur läkarna ser på saken. En spark mellan benen skulle dom ha) Har du haft körtelfeber? Man kan ha haft det och bara trott att det är halsfluss. Det positiva är att det gått över på mig efter 5 år /josefine

  Svara

 • SelfDisposed

  |

  Du gör mig illa till mods och skulle jag lära känna dig är jag rätt säker på att du skulle äckla mig också.

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv