Listan med bloggkärlek

på 29 maj, 2017 » 17:0534 kommentarer

Här kommer en lista med några bloggar jag följer mer eller mindre regelbundet och tanken är att sprida lite kärlek och att kanske tipsa er om en ny favoritblogg!

 

Vem skriver bäst?

Spiderchick.nu

Jag har följt Moa sedan hon var ”Crazypill” och det finns ingen som skriver så bra som hon gör tycker jag. Det är humoristiskt, träffsäkert och smart. Hon är faktiskt en av anledningarna till att jag fastnade i bloggvärlden från första början. På den tiden var hennes blogg den enda som tilltalade mig och jag var en av hennes största fans. Eller vadå VAR? Jag är i allra högsta grad det fortfarande.

 

Vem är mest intressant?

Isabellalowengrip.se

Jag vet inte helt hur hon lyckas, för ibland är det med små medel. Men det finns ingen som lyckas vara så intressant som Isabella och dessutom ha en förmåga att alltid ha någonting att berätta? No wonder att hon är en av Sveriges största bloggar och har varit sedan tidernas begynnelse ungefär.

 

Vem tar bäst bilder?

Sandrabeijer.se

Det är få människor som är så estetiskt begåvade som Sandra. Ibland förstår jag inte hur hon kan få så magiska bilder även när förutsättningarna inte är så bra. Det jag gillar mest är att det för den sakens skull inte är pretentiöst. Det kan komma en snapchatbild med hundöron också liksom.

 

Vem är roligast?

blogg.mama.nu/knivlisa

Alltså Lisa är den knäppaste och roligaste människan jag vet. Och inte bara i bloggen, jag har träffat henne på riktigt också. Det är så kul att hänga med i hennes värld.

 

Vem klär sig finast?

Forni.se

Jag hade ju knappast tackat nej till Michaelas garderob. Jag vet inte om det är kläderna, eller bara hennes utstrålning som gör det? Men hon lyckas alltid få till och med de enklaste plaggen att vara så snygga.

 

Vem har den viktigaste bloggen?

Ladydahmer.se

Ladydahmer utan tvekan. Hon har lärt mig allt jag kan om feminism och lite till. Nästan. Jag är så glad att hon alltid orkar när vi andra blir trötta.

 

En blogg du saknar?

Trehundrasextiofemdagarnu.blogg.se

Okej, jag saknar väl inte den egentligen då jag är så glad att allt löste sig för henne. Men denna blogg satte spår i mig. Den handlar om ett break up vars handling hela tiden utvecklar sig och skribenten är så himla duktig. Dessutom kan man inte annat än att bli kär i hennes personlighet. Den här bloggen har varit ett stort stöd för mig i olika perioder. Läs från början.

 

Den mest otippade bloggen du läser?

Nouw.com/liinnandersson

Den mest otippade bloggen jag läser tillhör en tjej som heter Linn som är 19 år gammal och väntar sitt första barn. Jag gick in på hennes blogg för första gången eftersom hon mejlade mig på mitt förra jobb angående ett samarbete. Jag besökte hennes blogg med jämna mellanrum efter det och när hon berättade att hon var gravid fastnade jag. Vet inte varför då hon är mycket yngre än jag och vi dessutom inte lever samma typ av liv. Men hon är ju så gullig.

 

En blogg som förtjänar att uppmärksammas?

Isabyl.devote.se

Isa hade jag också kontakt med på mitt förra jobb och när hon skrev till mig kände jag igen hennes bloggadress direkt. Jag visste att jag hade sett den någonstans och jag hade rätt, hon hade kommenterat en del i min blogg. Hon har en härlig personlighet, är intressant och brinner verkligen för att blogga. Ni borde läsa hennes blogg!

 

Ge två bloggtips?

Jag tänkte faktiskt tipsa om två personer jag känner vars bloggar är amazing och ni borde börja följa på en gång:

1http://svarta.blogg.se

Sofie och jag gick gymnasiet ihop och hon är en av mina käraste vänner trots att vi inte ses så ofta. Hn bor i Malmö, jobbar med media, har gulliga katter och bloggar om allt från klänningar till tankar och fina texter. LÄS.

2Nouw.com/annazachrisson

Anna började nyligen blogga och jag såg det av en slump på Facebook. Hon gick i min parallellklass på gymnasiet. Hon väntar sitt första barn (som snart kommer!) och bloggar om sin vardag och sina tankar. Bloggen har härliga bilder och hon själv har en sprudlande personlighet som smittar genom skärmen. In och kolla!

 

Kopiera gärna listan och länka ert inlägg, eller skriv tips bland kommentarerna. Jag vill så gärna hitta nya bloggar att följa! : ))

 

47 personer gillar detta!

34 kommentarer »

Lämna en kommentar!


Hej och välkommen hit! Jag besvarar kommentarerna i min egen blogg, så glöm inte bort att återkomma!

Lägg till din kommentar nedan, eller trackback från din egen hemsida. Du kan också Comments Feed via RSS.

Var trevlig. Håll det rent. Håll dig till ämnet. Ingen spam.

Du kan använda dessa taggar:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Detta är en Gravatar-aktiverade webblogg. För att få din egen globalt erkända-avatar, registrera dig på Gravatar.

CommentLuv badge