Follow my blog with Bloglovin

Listan med bloggkärlek

Här kommer en lista med några bloggar jag följer mer eller mindre regelbundet och tanken är att sprida lite kärlek och att kanske tipsa er om en ny favoritblogg!

 

Vem skriver bäst?

Spiderchick.nu

Jag har följt Moa sedan hon var ”Crazypill” och det finns ingen som skriver så bra som hon gör tycker jag. Det är humoristiskt, träffsäkert och smart. Hon är faktiskt en av anledningarna till att jag fastnade i bloggvärlden från första början. På den tiden var hennes blogg den enda som tilltalade mig och jag var en av hennes största fans. Eller vadå VAR? Jag är i allra högsta grad det fortfarande.

 

Vem är mest intressant?

Isabellalowengrip.se

Jag vet inte helt hur hon lyckas, för ibland är det med små medel. Men det finns ingen som lyckas vara så intressant som Isabella och dessutom ha en förmåga att alltid ha någonting att berätta? No wonder att hon är en av Sveriges största bloggar och har varit sedan tidernas begynnelse ungefär.

 

Vem tar bäst bilder?

Sandrabeijer.se

Det är få människor som är så estetiskt begåvade som Sandra. Ibland förstår jag inte hur hon kan få så magiska bilder även när förutsättningarna inte är så bra. Det jag gillar mest är att det för den sakens skull inte är pretentiöst. Det kan komma en snapchatbild med hundöron också liksom.

 

Vem är roligast?

blogg.mama.nu/knivlisa

Alltså Lisa är den knäppaste och roligaste människan jag vet. Och inte bara i bloggen, jag har träffat henne på riktigt också. Det är så kul att hänga med i hennes värld.

 

Vem klär sig finast?

Forni.se

Jag hade ju knappast tackat nej till Michaelas garderob. Jag vet inte om det är kläderna, eller bara hennes utstrålning som gör det? Men hon lyckas alltid få till och med de enklaste plaggen att vara så snygga.

 

Vem har den viktigaste bloggen?

Ladydahmer.se

Ladydahmer utan tvekan. Hon har lärt mig allt jag kan om feminism och lite till. Nästan. Jag är så glad att hon alltid orkar när vi andra blir trötta.

 

En blogg du saknar?

Trehundrasextiofemdagarnu.blogg.se

Okej, jag saknar väl inte den egentligen då jag är så glad att allt löste sig för henne. Men denna blogg satte spår i mig. Den handlar om ett break up vars handling hela tiden utvecklar sig och skribenten är så himla duktig. Dessutom kan man inte annat än att bli kär i hennes personlighet. Den här bloggen har varit ett stort stöd för mig i olika perioder. Läs från början.

 

Den mest otippade bloggen du läser?

Nouw.com/liinnandersson

Den mest otippade bloggen jag läser tillhör en tjej som heter Linn som är 19 år gammal och väntar sitt första barn. Jag gick in på hennes blogg för första gången eftersom hon mejlade mig på mitt förra jobb angående ett samarbete. Jag besökte hennes blogg med jämna mellanrum efter det och när hon berättade att hon var gravid fastnade jag. Vet inte varför då hon är mycket yngre än jag och vi dessutom inte lever samma typ av liv. Men hon är ju så gullig.

 

En blogg som förtjänar att uppmärksammas?

Isabyl.devote.se

Isa hade jag också kontakt med på mitt förra jobb och när hon skrev till mig kände jag igen hennes bloggadress direkt. Jag visste att jag hade sett den någonstans och jag hade rätt, hon hade kommenterat en del i min blogg. Hon har en härlig personlighet, är intressant och brinner verkligen för att blogga. Ni borde läsa hennes blogg!

 

Ge två bloggtips?

Jag tänkte faktiskt tipsa om två personer jag känner vars bloggar är amazing och ni borde börja följa på en gång:

1http://svarta.blogg.se

Sofie och jag gick gymnasiet ihop och hon är en av mina käraste vänner trots att vi inte ses så ofta. Hn bor i Malmö, jobbar med media, har gulliga katter och bloggar om allt från klänningar till tankar och fina texter. LÄS.

2Nouw.com/annazachrisson

Anna började nyligen blogga och jag såg det av en slump på Facebook. Hon gick i min parallellklass på gymnasiet. Hon väntar sitt första barn (som snart kommer!) och bloggar om sin vardag och sina tankar. Bloggen har härliga bilder och hon själv har en sprudlande personlighet som smittar genom skärmen. In och kolla!

 

Kopiera gärna listan och länka ert inlägg, eller skriv tips bland kommentarerna. Jag vill så gärna hitta nya bloggar att följa! : ))

 

0

Kommentarer (34)

 • Amanda - Resan mot frihet

  |

  Älskar att hitta nya bloggar att följa, det här inlägget kom perfekt så tack så mycket! Jag skulle tipsa om nouw.com/vägentillfriheten, en tjej som bloggar om sitt liv med en ätstörning och hur hon tar sig ur den. Sen gillar jag också nouw.com/carolinalingh, hon tar så fina bilder!

  Svara

 • Michaela

  |

  Men fina du. Tack! PUSS!!!

  Svara

 • Kajsa

  |

  http://nouw.com/barasara
  365 dagars bloggen idag!! Gå in och läs om du inte har gjort, vill inte ”spola” något men skönt att se att livet verkligen går vidare!

  Svara

 • O

  |

  Kul med tips!

  Din blogg skulle jag sätta under ”mest genuina”. Tycker du är så trovärdig, aldrig varit misstänksam i dina val av samarbeten ex. Har, med ett litet avbrott något år, följt din blogg dagligen sen jag började läsa bloggar för flera, flera år sedan.

  Jag jämför ibland ditt konmentarsfällt med Blondinbellas och blir chockerad över hur elaka kommentarer hon får varje dag. Kan inte minnas att jag sett det här på samma sätt. Tycker verkligen det märks extra i dina ärliga texter när något jobbigt hänt hur dina bloggläsare stöttar dig, vilket gläder mig (jämför med Isabellas inlägg om skilsmässan, fy vilka hemska kommentarer jag såg där). Det är en talang i sig att kunna bygga ett sådant förtroende via skrift.

  Svara

  • Egoina

   |

   Åh men tack <3 Ja usch, vissa är verkligen så hemska!

   Svara

  • Lisa

   |

   Skillnaden är att Egoina aldrig har provocerat medan Isabella startade sin blogg genom olika typer av provokationer precis som Kissie och då blir det sedan svårt att ta de på allvar. Egoina har alltid varit genuin och ärlig till skillnad från de andra och självklart ska ingen få ta emot hat alls – jag påpekade enbart varför det kan vara så.

   Svara

  • jos

   |

   Fast tycker verkligen inte att Isabella förtjänar de kommentarer hon får, hon lever ett liv som sticker i ögonen på många-utmanar många normer. Tror det är därför hon får ta emot så mycket skit, men hon gör en stor insats för kvinnor genom att bana väg.

   Både hon och Regina är grymma kvinnor och bloggare, gillar båda <3 😀

   Svara

 • Maria

  |

  Älskar också Spiderchick! Hon kan göra den minsta händelse till rolig och intressant. Fattar inte hur!

  Svara

 • Sofia

  |

  Vilken rolig lista!

  Svara

 • Malin

  |

  Åh, vilken bra lista!

  Svara

 • Tess

  |

  Alltså jag är bara nyfiken, varför gillar du lady dahmer? Jag tycker att hon är både aggressiv och ett omöjlig att diskutera med. Håller man inte med eller ifrågasätter så får man oftast svaret; Är du helt jävla tappad? Dum i huvudet? Eller något annat påhopp.. trots att man har bra argument.

  Svara

  • Egoina

   |

   Nu var ju tanken att sprida kärlek så jag tycker faktiskt att denna kommentar är väldigt tråkig, särskilt i detta sammanhang. Vad gäller hur hon bemött kritik eller svarat på kommmentarer kan jag inte riktigt svara på det, är inte så insatt vad gäller det. Men med tanke på vissa reaktioner hon får kan jag förstå att hon blir less… Jag syftar till allt bra hon gör och allt hon lärt mig. Det är jag så tacksam för 🙂

   Svara

   • Tess

    |

    Min mening var inte att vara taskig mot henne eller dig på något sätt, hoppas du inte tog det så. Tycker att LD många gånger sprider allt annat än kärlek tyvärr. Tycker att det är tråkigt att hon inte kan diskutera sina inlägg utan att komma med personliga påhopp och kränkningar så fort någon inte håller med i hennes resonemang

    Svara

    • Egoina

     |

     Nej nej, det gjorde jag inte 🙂 Tycker bara att vi i alla fall i detta inlägg kan fokusera på det positiva och sprida kärlek. Finns så mycket av det andra 😉 Kram!

     Svara

  • Ellen

   |

   Jag älskar Lady Dahmers blogg 🙂

   Läser du henne lite mer noggrannt, kommer du upptäcka att hon inte alls är aggressiv utan bara har rimlig attityd ibland.

   Svara

  • Malin

   |

   Läser också Lady Dahmers blogg och brukar även läsa kommentarsfälten under inläggen. Har inte alls samma bild som dig när det gäller hur hon bemöter kritik. Tycker snarare hon är tålmodig som gång på gång på gång förklarar ”basic”-grejer inom feminismen för opålästa och inskränkta personer. Ibland finns svaren bara en googling bort liksom. När det gäller påhopp mot henne personligen så svarar hon inte alltid sakligt. Men det kan väl ingen förvänta sig heller?

   Svara

 • Marie

  |

  Bra lista! Spiderchick hamnar under roligaste för mig. Garvar alltid när jag läser hennes blogg. Och Crazypill hade jag glömt

  Svara

 • spiderchick

  |

  Aaa tack snälla vad glad jag blir! Jag tycker att DU är grym på att skriva! Och jag har följt dig lika länge som du följt mig och jag tycker att du alltid bjussar på roliga och varierade inlägg med listor och knasiga tankar. Gillar när du skriver om feminism. Gillar blandningen. Och du har en bra balans mellan personligt och privat som gör att man känner för dig och man liksom ja… hejar på dig 🙂 KRAM!

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men TACK!! 🙂 <3

   Svara

 • ISA

  |

  men höörreeeedu, detta var det största som hänt i min bloggkarriär, haha! tack snälla för fina ord <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Haha men du ÄR ju awesome ju!! <3

   Svara

 • jos

  |

  så grym du är, bloggen växer för varje dag. Fortsätt utveckla dig litegrann dag för dag, och livet blir bara bättre och bättre.

  Kickass Regina!

  Svara

 • Karina

  |

  Såååå bra lista!! Tack!

  Svara

 • Anna

  |

  Tusen tack för att du skrivit om mig. Blir så glad av att du tycker om min blogg. /Anna

  Svara

 • Lisa

  |

  Får man tipsa om sin egen blogg haha?

  Jag bloggar om min kamp tillbaka till livet. Från svårt sjuk och nekad vård i Sverige – till hittat vård själv i New York och Spanien, gått igenom STOR operation. Och nu hur jag försöker komma tillbaka till livet efter att ha varit sängliggande i flera år.

  Är nog mest spännande om man läser från början

  http://www.skruvarinacken.com/?order=asc

  Tack Regina för fin blogg. Tycker du känns som en kompis och du känns så ärlig och genuin. Och prestigelös! Skönt med en blogg som inte handlar om att framhäva sig själv utan där bloggaren faktiskt är mänsklig. Med fel och brister som gör att man bara tycker mer om dig <3

  Svara

  • Egoina

   |

   Såklart! Vad intressant! 🙂 Och tack så mycket, glad jag blir! <3

   Svara

 • Ellen

  |

  Åh,gillar alla dina bloggtips. Här kommer några fler bloggar som jag gillar:

  En blogg av en fotograf med mycket inspiration och intressanta bilder och resor: http://rockfotoemma.elle.se/

  Kakan Hermanssons blogg för inspo vad gäller hudvård etc:
  http://kakan.elle.se/

  Skvaller och skojsiga inlägg av Tramsfrans: http://bloggar.aftonbladet.se/tramsfrans/

  Fina bilder och retrotips av Emma:
  http://www.emmasvintage.se/

  Stockholmstjejen Flora med personlig och mysig blogg:
  http://flora.baaam.se/

  Bloggskvaller på en bra nivå:
  http://bloggkommentatorerna.se/

  Svara

 • Sandra

  |

  Alltså trehundrasextiofemdagarnu-bloggen. Gud vad jag grät. Och då har jag bara läst till dag 14. Man kunde verkligen känna ångesten. Men SÅ BRA!

  Svara

  • Egoina

   |

   Jaaa eller hur. Hon är så begåvad som skribent, även där mitt i all smärta. Så fin och hemsk blogg

   Svara

  • C

   |

   Har sträckläst hela nu! Fastnade totalt. Så många känslor jag har gått igenom sen dag 1!

   Svara

 • Mikaela

  |

  Kärlek till listan❤️ Men haha åh kom på en blogg som jag följde och saknar, din mors blogg Tror jag fastnade för hennes fina kärlek till dig och hunden mimi som lyste igenom i texten. Du var btw en av de första som jag började följa, och spiderchick

  Svara

 • Linda Ph

  |

  Så kul med tips! Tack!!! Nu har jag en söndagsförmiddag framför datorn. 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv