Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Veckan hittills

Vad jag haft för mig i veckan hittills:

I måndags köpte jag en mopp! Livets mopp!

Den har en behållare som man fyller och sen sprayar man efterhand som man moppar. Den var så grym att jag ville städa hela kvällen. Haha. Köpte den på Clas Ohlson, kostade 250kr. Har fått bilder på moppar från folk på insta hela veckan som köpt den efter mitt tips. Varsågod för reklamen Clas Ohlson! ; ))

 

Det här är skörden matlådor F haft med sig till jobbet motsvarar TVÅ rätter. Helt sjukt ju. Han måste ha pasta i en, sås i en, sallad i en osv osv.

Måste ha någon form av intervention tror jag? Sätta en matlåde-kvot i veckan eller något.

I tisdags åkte jag till Stockholm. Bodde på Haymarket som var så fint.

 

Hade flamingokakel i duschen. Bara en sån sak.

 

Jag piffade till mig och sen var det event hela kvällen. Det gick bra!

 

Dagen efter åkte jag hem igen och köpte med mig denna kardemummabulle som jag åt på tåget. Sjukaste kardemummabullen jag ätit! Så himla god.

Köpte den på Fabrique stenugnsbageri. Kvinnan bakom disken bröt på franska vilket i efterhand kändes så…fejk. Det är liksom en kedja så vad är oddsen?

Fattade inte det först och lämnade konditoriet med en mysig känsla att jag varit på ett genuint franskt bageri. Sen såg jag samma bageri-skylt överallt och bara…vänta nu? Sjukt kul om de uppmuntrar personalen att fejk-bryta.

 

Var pepp på äventyr när jag kom hem och slängde av väskorna hemma och åkte direkt till Helsingör…

 

…för att dricka en julöl med Caroline. Sen hängde jag med henne hem och åt hemlagad pizza med hennes lilla familj. Så mys!

 

125 gillar

Kommentarer (21)

  • Robert

    |

    Måste fundera på en sån där mopp kanske. Lite bättre än den jag har nu… Smarrig bulle dessutom. 😉

    Svara

  • Ida

    |

    När man värmer maten måste såsen värmas separat.
    Salladen måste ha en egen burk för att inte bli värmd.
    Han gör helt rätt 🙂

    Svara

    • Fius

      |

      Ställer man in båda lådorna samtidigt eller var och en för sig? Jag ser framför mig det upplopp som skulle bildas på mitt jobb om jag, efter att ha brukat mikron en gång, tänker använda den en gång till för en annan låda ?
      Jag köttar alltid på 2,5 minut, blir alltid för varmt och jag får sitta och vänta tills det svalnat. Men liksom, alternativet är att ställa sig sist i kön igen ?

      Svara

  • ab

    |

    Förstår F, hade sallad, köttfärs, tomat, sås, och ost i olika lådor när jag skulle äta tacos på jobbet.

    Jag som har fågelfobi hoppas att detta med fågelinredning inte är en hotelltrend, var på ett nyrenoverat hotell i Norge och det var en massa fåglar på fondväggen längs sängen.

    Tror den där franska brytningen kan vara autentisk ändå särskilt om det var på Centralstationen, jobbar engelsktalande på Starbucks så varför inte franska på Fabrique.

    Svara

  • Angelica

    |

    Har köpt fika från Fabrique många många gånger och aldrig stött på någon som bryter på franska. Så det var nog bara en slump. Om hon sen fejkade eller inte är väl nästa fråga ? De där kardemummabullarna är något helt otroligt! Vart sugen nu ?

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha! Hon var nog fransk på riktigt då ? Roligt att jag trodde att det var hennes egna lilla genuina franska ställe och sedan förstod att det var en (svensk?) kedja dock ?

      Svara

  • Anna

    |

    Jobbigt med matlådorna – det måste ju ta sån tid om han dessutom ska värma dem separat? Jag brukar ha sånt som inte ska värmas (typ sallad) i en urdiskad marmelad- eller tacosåsburk, såna som är lite mindre 🙂
    Måste hålla med om moppen, har en sån fast från jula – så mycket roligare att moppa nu!

    Svara

  • Anna

    |

    Tror att fabrique är en svensk kedja ?

    Svara

    • Egoina

      |

      ??

      Svara

  • Emelie

    |

    Förstår inte varför, men blev så löjligt glad över köpet av likadan mopp.
    Perfekt när man har en bebis som har som mål att slänga all sin mat på golvet, i samband med att jag hatar att dammsuga.
    Tack för tipset!

    Svara

    • Egoina

      |

      ?

      Svara

    • Claire

      |

      Tips eftersom du, som jag, hatar att dammsuga, köp en skaftdammsugare! Har en guldig från Electrolux, den är snygg så den kan stå framme, såååå mycket enklare att dammsuga nu ? måste införskaffa mig en sån mopp också!

      Svara

      • Andrea

        |

        Hej Claire! Åhhhh, blev så sugen nu på att införskaffa både mopp och dammsugare!! Vad har du för modell på din guldiga Electrolux? Tack på förhand! <3 <3

        Svara

    • Egoina

      |

      Får bli min julklapp till honom ???

      Svara

    • mums

      |

      Kan man micra lådorna?

      Svara

    • mums

      |

      Glöm min tidigare kommentar, läste nu på länken att lådorna inte tål micro 🙁

      Svara

  • blåmesen

    |

    Självklart måste man ha en låda till varje del av sin lunchrätt… Men kan tipsa om att köpa ett gäng små lådor också, så kan man lägga typ sås och granatäppelkärnor och vad man nu kan vilja ha separat i pyttesmå lådor som inte tar så mycket plats och energi.

    Svara

  • Alle

    |

    Hej! Liknande mopp kostar 120kr på dollarstore ?

    Svara

  • Joanna

    |

    En sån mopp måste jag testa! Idag upptäckte jag städservetter ??

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv