Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Mysig kväll

Pasta med kryddig tomatsås med oliver och parmesan.

Såhär såg kvällens middag ut och SOM JAG HAR SAKNAT DETTA. Laga mat, dricka vin och titta på tv tillsammans. Verkligen så mysigt.

Jag lagar mat väldigt sällan nu jämfört med för ett år sedan och jag saknar det. Anledningen är att vi sällan äter tillsammans och jag tycker att det är så omotiverande att laga mat till mig själv. Oftast blir det knäckebröd, en enkel sallad eller take away. Men det får bli skärpning på den fronten framöver oavsett om jag är ensam eller inte. Finns ju så mycket god mat att laga. Särskilt på hösten. Lääääängtar efter kantareller.

Just nu dricker jag te och tittar på Breaking News. Har försökt skriva detta inlägg i evigheter, men kommer inte på något intressant alls. Sorry. Ska börja skriva på ett skönhetsinlägg som ska upp imorgon, lägga fram kläder och sen sova. Imorgon ska jag till Malmö och jobba och sen ska jag äta med Linda efter jobbet. Ser fram emot det!

 

81 gillar

Kommentarer (10)

  • ab

    |

    Känner igen mig. Har varit borta på jobb utomlands i två månader utan eget kök, dags att komma i gång med matlagning igen.

    Svara

  • Alva

    |

    Kan vi få recept? Ser sjukt gott ut!!

    Svara

  • S

    |

    God morgon! Ett (eller två?) tips och en fråga: jag äter också oftast själv, men lagar mat typ 2 ggr i veckan. Ser till att laga så mycket att jag har lunchmatlådor OCH middagar några dagar framöver, så blir typ att laga mat söndagar och ons- eller torsdagar. SÅ skönt! (Varierar det lite mellan dagarna genom att ha tex olika grönsaker till och sådär, så att det inte blir att äta exakt likadant i 3 dagar.) Min fråga är om du inte använder tomatpuré i dina tomatsåser? Tycker att det ser så ”vattnigt” ut på tallriken, vilket ju är svårt att äta och det gör att man missar massa gottig smak (för daaaaamn det ser gott ut, älskar pasta med sås)! Om inte så antar jag att det blir 2 tips istället. Med tomatpuré så tjocknar vätskan litegranna och gör det lättare att ätas upp. Var det blå band som hade reklam med slogan ”smaskens till sista slicken”? Passande i detta fall, haha! KRAM

    Svara

  • Robert

    |

    Smarrigt! 😉

    Svara

  • Julia

    |

    Du har säkert lagat detta förut (?) men igår gjorde jag halloumistroganoff för första gången och majgaaaaaad vad gott??? Så sjukt enkelt och snabbt också så tänker att det är en bra rätt att laga åt sig själv hehe? Tips iaf ni som ej testat. KRAM

    Svara

  • Xena

    |

    Hej alla fina själar ❤
    Besök gärna min blogg
    empathpisces.se

    Kärlek till alla

    Svara

  • Nadja

    |

    Tanken slog mig idag(den har säkert slagit dig för länge sedan). Tänk om du någon gång skulle bli vegeterian/vegan och skaffa dig en matblogg, då har ju du det perfekta namnet redan, bara att sätta ett v framför egoinas! Mvh Snille Spekulerar

    Svara

    • Egoina

      |

      Omg! Bästa idén ju ?

      Svara

  • Emmeline

    |

    Ser riktigt gott ut – vore kul med recept!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv