Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Julbakning

Som jag har julbakat idag! Jag gjorde ingefärskakor, snöbollar, lakritskola, snickerskaka och saffranslängd fylld med vit choklad. HJÄLP vad gott allt är. Jag har bjudit hit tjejerna imorgon för att spela julklappsspel och tur är väl det, kan inte äta allt själv (eller det är ju precis det jag kan..).

 

DSC05525

DSC05527

DSC05523

DSC05530

 

Lakritskolan stelnar as we speak, tänkte skära upp kolan i bitar och slå in dem i papper imorgon. Undrar ni över receptet till något av det jag bakade så googla bara. Jag satte min egen twist på snöbollarna dock, jag hade i några droppar arrak-essens. Det blev sååå gott. Rekommenderas!

Okej. Så nu har jag julgran, ljusslinga och massor av julgodis. Vad händer med mig? Nästa år kanske jag till och med slår på stort och har adventsljus!!! Arma tanke.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (31)

  • Elin

    |

    Meeen va gott!! Kan du skicka hit lite smakprov 🙂

    Svara

  • Milla

    |

    Åh förlåt mig nu för att jag tänkte för mig själv ”haha det orkar hon aldrig” när du skrev att du skulle baka 5 olika grejer 😀 Jag bugar och konstaterar helt enkelt att du är en redig krutgumma! Själv skulle man kollapsat efter första kakan!

    Svara

    • Egoina

      |

      HAHA! Känner mig faktiskt sjukt duktig. Trodde inte heller att jag skulle orka 🙂

      Svara

  • Karre

    |

    Ååh va mysigt!

    Svara

  • Mikaela

    |

    Himmel vad gott! Snöbollar alltså, smarr deluxe. I morgon ska testa göra egna Raffaellos för första gången, är helt övertaggad.

    Svara

  • ab

    |

    Imponerande att göra 5 olika recept samma kväll. Jag hade aldrig orkat speciellt med tanke på disken.

    Svara

    • Egoina

      |

      Nej, det blev en del disk. Jobbigt att inte ha diskmaskin… Haha

      Svara

  • Patrik

    |

    Bra gjort! Ser både lyckat och gott ut också 🙂

    Hmmm, igår (förrgår nu egentligen men det är natt än) så tänkte jag rulla och steka köttbullar på lite över tre kg färs. Tröttnade efter ett kg… Så massa sorters bakvärk på en och samma gång har du lyckats bra med.

    Svara

  • Svorskan

    |

    God morgon, jenta mi!

    Svara

  • Myhrans

    |

    Åh gud vad gott!!

    Svara

  • Sofia

    |

    Älskar din blogg men jag blir alltid så hungrig av den!!!! Dröm-mat

    Svara

  • D. DeMarkey

    |

    OMG vad mycket gott, säg till om du vill ha min adress för att skicka över lite gott. 😀 hihi

    Svara

  • Emma

    |

    Åh, vart kan man hitta receptet till saffranslängder med vit choklad??? 😀

    Svara

  • Robert

    |

    Smarrigt. 😛 Tror jag kommer imorgon och provsmakar. 😉 Läste lakrit-skolan, haha. 😉

    Svara

  • Decdia

    |

    Hihi, du börjar bli gammal (=huslig). 😉 Men det ser väldigt gott ut! Testat bountybollar någon gång? Galet goda!

    Svara

    • Robert

      |

      Annars går det rykten om att du själv blivit ett år äldre just idag. 😉

      Svara

  • Maline

    |

    Jag gjorde lingonkola häromdan och slog in varenda liten bit i cellofan. Höll på att bli galen! Tog en evighet! Kan ju vara jag som bara var dålig på det dock :p

    Svara

    • Egoina

      |

      Åh bra tips med cellofan, kanske borde slå in dem i det istället 🙂

      Svara

  • Felicia

    |

    Jag döör vad gott det ser ut!!

    Svara

  • Tove

    |

    ååååh, mums! allt ser supersmarrigt ut 😀 Kan du inte skriva recepten på allt? 🙂
    Tack för en gryyyym blogg!

    Svara

  • Nina

    |

    Kan du inte lägga ut receptet på snickerskakan? 🙂

    Svara

  • Elinsoley

    |

    Hade du inte kunnat visa de klänningarna du köpte i ett inlägg? 🙂

    Svara

    • Egoina

      |

      Jo, ska få Johannes att fota 🙂

      Svara

  • Rebecca

    |

    Vart hade du nutellan? 😮 såg burken på förra bilden! 😮

    Och dessa snöbollar. Alla skriver om de. Måste testa!

    Svara

    • Egoina

      |

      Hehehe, Nutellan var till mig under tiden jag bakade. Gott ju 😉

      Svara

      • Robert

        |

        Haha! 😀

        Svara

  • Jea

    |

    Hur fick du dina saffranslängder så fina?! När jag gjorde dom så svällde de jättemycket i ugnen. Inte alls i lika bra storlek som dina 🙁

    Svara

    • Egoina

      |

      Mina svällde också. Men jag vet inte. Tur kanske? 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv