Äta bör man annars dör man
Hade några opublicerade matbilder kvar i telefonen som skvalpar runt och så kan vi ju inte ha det:
Var på kontoret idag, men annars har jag jobbat hemifrån måndag, tisdag och onsdag. Igår blev det lunch från Banh mi king. Älskar deras summer rolls och baguetter.
Robbie Williams-dokumentären på Netflix har gjort mig sällskap under mina hemmaluncher och alltså jag är besatt. Är två avsnitt in och det är det enda jag tänker på. Har så många tankar och känslor om den att den får bli ett helt inlägg tror jag.
Idag blev det lunch i Älmhult. Vi gick till Muff som serverar vegansk mat. På lunchen har de buffé. Eller muffé som de kallar den.
Vet inte vad det är med mig, men jag är så trött på buffé just nu. Jag vill inte ha massa olika. Jag vill ha en rätt som passar ihop. En noga utvald och komponerad rätt. Typ som när man är på middag hos någon och får maten serverad på en tallrik istället för att ta själv. Nä men det är ju så lyxigt.
Tips tips. Freddy köpte hem ett gäng av dessa från Lidl. Smakar exakt som San Pellegrino! Ok, möjligt att man smakar skillnad om man öppnar en av varje och jämför. Men det behöver man ju inte göra.
Ben & Jerrys har fått en uppsving på TikTok eftersom de…tagit ställning för något bra? Ok pinsamt, jag vet inte vad. Men såg folk äta det så mycket att jag fick en nostalgisk kris och gick och köpte. För 10 år sedan fanns det inte en helg i mitt liv utan Ben & Jerrys (valde alltid half baked eller phish food).
Men hade glömt hur hård glassen är? Man blir ju tokig. Har inte tid med det där. Och visst känns det som att den är hård för att den är…vattnig. Den är inte så krämig som annan glass. Eller? Nej såhär i efterhand kunde B&J fått stanna i minnet.
Och i lördags åt jag bakad röding med brynt sandefjordssås på Pålsjö krog med tjejerna. Vi hade bokat in lunch + vin innan vi skulle kallbada. Sen dissade jag kallbadet om jag ska vara ärlig. Meeen lunchen var 10/10.
54 gillar