Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Randoms från livet på sistone, del 2

Känns som att de varma sommardagarna är ett minne blått. Samt våra kvällspromenader. F är en sån som kan gå planlöst bara för att gå. Jag tycker om att ha ett mål. Annars känner jag liksom ingen mening. Behöver inte vara något stort. Att dricka en cola eller gå förbi ett hus man sett på Hemnet exempelvis.

Japp det tog emot att inte förklara att jag skrev blått med vilje ;'(

 

Ett favoritmål är ju att ta en öl. Gah denna sommar var 10/10. Detta kommer aldrig tillbaka. Nästa år är han för stor för att sova i vagnen. Eller?? haha

 

Två bilder från mitt jobb för man blir ju glad.

 

Sov över på hotellet för att vi hade teamwork-dag och utbildning. På kvällen såg vi en dansuppvisning och åt lasagne.

 

Frukost! Fick inte plats med mer dryck nej. Hur ska man välja? Flera olika typer av juice och smoothie. Min kollega var hardcore och drack ingefärsshot ur dricksglas.

 

Gick en AI-kurs. Det var mitt mål mellan jobb, men blev aldrig av. Så det är kul att jag fick det genom jobbet nu. Den var ganska basic ändå, men lärde mig hur man kan prompta bättre, samt fick testa massa nya verktyg.

 

Dags för babyshower! Klädde på mig det babyshowrigaste jag äger och kände mig som en Featherington.

 

Caroline ska få sin bebis snart och vi bestämde oss för att överraska henne med en liten firig lunch. Bokade bord på Linneaträdgården och åkte dit en timme innan och pyntade.

 

Hon ville inte bli förevigad. Så här har ni min mat istället. Vi fick en så mysig dag! Extra mysigt att vi firade August dop där också.

 

F skulle iväg med kompisar och släppte av Henri till mig. Alltså vilken dröm han är just nu? Satt nöjd och åt en glass vid bordet och sen lekte han med ballongerna. När vi var klara åkte vi hem till Caroline och då satt han och tittade på film en stund och lekte sen med barnens leksaker (de var inte hemma). Glömde att han var med?? <3

 

Men han får ju får sig att gå upp 05.00 på morgonen osv : ))) ”Ska vi överraska pappa med finfrukost”, frågade jag. ”BULLE????”, sa Henri. Och så gick vi och handlade det vi behövde. Henri fick välja varsin donut.

 

Hittade förresten livets t-shirt till honom på Åhléns. 100 spänn! Köpte två polis-varianter och en byggare. Brandman finns också, men var slut i hans storlek. Han ville ha på sig den direkt. Ni skulle sett när han såg sig själv i spegeln inne på IKEA. Lyckan i hans ögon!

 

Årets sista värmebölje-dag firade vi med att bada i Henris kusiners pool.

 

Tur man tog bild för nu ser livet ut såhär. Fasar inför perioden med vinterkläder. Tur det är några hundra meter till förskolan bara, haha.

 

73 gillar

Kommentarer (1)

  • Emma

    |

    Haha fnissade högt åt liknelsen med Featherington!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv