Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Tisdagssnack

Det är mycket som händer på jobbet just nu. Denna vecka och nästa vecka går två saker som jag jobbat med ett tag äntligen live. Ser mycket fram emot det.

Ska även själv bo på IKEA Hotell!

Ni kanske minns att gjort det en gång tidigare, när jag tog körkort för snart 10 år sedan. Enda uppkörningen som fanns att boka i närtid var i Älmhult, så jag och F åkte dit. Vi körde runt i Älmhult en hel dag och sov över på hotellet. Jag lärde mig varenda liten gata och att stadens enda trafikljus inte funderade just då och att det då är högerregel som gäller. Sen körde jag upp, ljög och sa att jag aldrig varit i Älmhult. Misslyckades med att backa runt hörn i en backe. Men klarade det ändå. Fick körkortet! Bara bra minnen från Älmhult alltså.

Det känns lite knäppt att jag typ har det tvärtom med ”högsäsong” på mitt nuvarande jobb. Jag kommer från e-handelsvärlden och slutet av året har ju alltid varit den mest aktiva. Nu tittar mina kollegor på mig och frågar när är det Black Friday egentligen. För då vill vi ju undvika att annonsera. Det kostar för mycket. Det är snarare när folk är lediga, som på sommaren, vi har mest. Det är ju då man vill gå på museum och bo på hotell.

Men till helgen blir det 1000% relax för då ska vi på kräftskiva och sensommarhäng på Skäret. Åker dit på fredag kväll och hem på söndag. Ska bli så mysigt. Kanske blir det årets första dopp?

 

159 gillar

Kommentarer (2)

  • Isabelle

    |

    Så intressant att höra hur rutinerna gällande marknadsföring kan variera så mycket. Är helt oinsatt men låter ju logiskt med er strategi.

    Det är i övrigt väldigt tydligt att vi onekligen lever i ett avlångt land! Här jag bor, 8 mil norr om Polcirkeln, börjar temperaturen gå nedåt. Det var bara 6 grader i morse och björklöven börjar tappa lite färg. Inte höstgult riktigt än, men troligen bara någon vecka bort. Kvällarna börjar bli mörka och midnattssolens tid är förbi. Inget tal om något dopp i älven. 🥶 Mitt på dagen kan man gå runt i shorts/kjol och kortärmat, men inte många dagar till. Måste erkänna att jag ibland kan avundas er som bor i södra landsänden.

    Om ni tar er en semestertur till Tornedalen så kan jag ställa upp som er personliga guide! Vi har inget storstadsliv att stoltsera med, men däremot vacker natur och en närliggande kommun (Haparanda) kan skryta med Sveriges, och även världens tror jag, nordligaste Ikea-varuhus!

    Svara

    • Egoina

      |

      Orimligt!! 🥶 Åh tack vad gulligt. Vill gärna åka till Tornedalen!

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv