Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Måndagssnack

Jag skulle skrubba bort min brun utan sol i duschen idag. Jag skrubbade och skrubbade, men det hände inget. Insåg att jag fått färg på riktigt. Kan inte ens minnas sist det hände. Jag kallar det Henri-effekten. Vi är utomhus hela tiden.

Det finns inget jag älskar mer än att ha en snart treåring. Det är så roligt att umgås med honom. Vi pratar hela tiden. Han har så knasiga funderingar.

Nu är vi inne på semestervecka nummer tre. Denna vecka är vi hemma. Vi ska på kalas, träffa kompisar och fixa klart golvlister hemma bland annat. Och chilla. Ta dagarna som de kommer. Den bästa semestern är ändå den som man inte är i behov av semester efter.

 

Jag använde ett AI-verktyg i Lightroom för att ta bort människor på denna bild. Imponerande ändå! Kvinnan med barnvagn som satt på bänken förvandlade den visserligen till någon form av fordonliknande skapelse, en sparkcykel fick en märklig utväxt och det finns skuggor från människor på marken som inte längre är kvar. Men hade aldrig tänkt på det om jag inte vetat. Då är det jag som åker till Paris och blir fotograferad framför Eiffeltornet till synes ensam.

120 gillar

Lämna en kommentar

Arkiv