Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Snapshots från min helg

För exakt en vecka sedan var det också fredag. Vi bjöd hem F’s mamma på middag. Till efterrätt blev det årets första svenska jordgubbar.

Störig grej med den där hasselnötssåsen är att den varit helt flytande, som vatten, sen vi köpte den. Men nu helt plötsligt är den så trögflytande att den knappt går att få ut. Note to self: skaka förpackningar innan bruk : ))

 

Det blev lördag. Favoritbrödet till frukost. Ni måste testa. Det är som att äta kanelbulle fast macka. Gott med mycket smör och ost på.

 

Henri fick present: en toalettborste. I månader har jag hoppats på att toalettborste-fasen ska gå över, men den gör ju aldrig det. Här! Varsågod! Få det ur systemet! Den var kul i exakt en minut. Som allt annat man ger honom.

 

Vi åkte till F’s syster för att grilla grillspett och hänga i trädgården. Älskar folk med trädgård, haha. De har en lekstuga fylld med grejer och Henri var lyckligast någonsin.

 

Vi med när vi fick testa VR. Äntligen något jag är bättre än F på.

 

Det blev söndag och jag var ensam med Henri medans F gjorde ärenden åt oss hela dagen. Gick till lekplatsen och plötsligt bestämde min lilla kille sig för att han inte ville någonting. Inte sitta i vagnen, inte leka, inte bli buren. Allt var fel. Han bara låg på marken och skrek.

Man skulle tro att jag lärt mig efter 19 månader som mamma, men nej jag är fortfarande helt lost. Han var trött såklart vilket jag fattade till slut.

 

Firade tid för mig själv med Mcdonalds och Tiktok.

 

Det blev kväll och vi gav oss ut på promenad i skogen alla tre.

 

Henri och F sprang runt lika energiska och som vanligt undrade jag vem av dom jag egentligen går till lekplatser för.

Mysig liten helg i mitt liv.

201 gillar

Kommentarer (2)

  • Robert

    |

    Smarrigt! Tur att man har glass i frysen kom jag på precis nu. 😉

    Svara

  • Hanna

    |

    Åh vet du var mattan i ”vr-rummet” kommer ifrån? 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv