Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Buss-aw och spontandejt på kvarterskrogen

Inte mycket kul att berätta från denna vecka. Förskolan var stängd en dag, sen blev Henri sjuk och det har varit ett pusslande för att få ihop allt. Men vi konstaterade idag att veckan är över och det gick rätt smärtfritt ändå. Mysigt att få extra tid tillsammans här hemma alla 3 <3

 

En kväll skulle jag på ”buss AW” med kollegor som också pendlar. Eller kollegor och kollegor, men andra som också jobbar på IKEA och bor i Helsingborg. När jag först blev inbjuden trodde jag att de menade att vi skulle ha AW på bussen. Så smart och tidseffektivt tänkte jag. En och en halvtimme AW avverkad, sen går man av och hem. Perfekt.

 

Men det var en riktig AW som menades. Där satt vi, en gäng busskompisar och delade med oss av vår del av samma värld som vi är i. Så trevligt.

 

Åt en tryffelpasta som var mäktig, men god. Paolos var vi på!

 

Från en pasta till en mindre lyxig pasta. Jag har två favoritfärdigrätter från Felix som vi typ alltid har i frysen: ost & broccolisoppa och penne med mozzarella som syns på bilden. Gott och snabbt när man jobbar hemifrån. Stekte haricot verts till. Har ni någon favoritfärdigrätt?

 

I fredags var vi ute och gjorde ärenden. Det blev sent och Henri somnade i vagnen. Vi fick feeling och sa ska vi???

 

Vi skulle! Dock svårt var man ska gå. Ljudnivån får inte vara för hög och man vill inte känna sig i vägen med barnvagnen eller störig om han skulle vakna. Det blev Marconi, det var vårt kvartershak när vi bodde i förra lägenheten. Jag tog ett glas vin, spelade Crossboss och läste menyn medan F lämnade bilen hemma. DENNA STUND.

 

F kom och vi beställde pizza och varsin megaöl, haha.

 

Jag valde vegetariana som är min favvo. Topp godaste ingredienser på pizza enligt mig: soltorkad tomat, kronärtskocka, svamp, oliver, lök. Eller vit pizza med pancetta, tryffel och picklad rödlök………..

 

Gick hem i höstkonfettin redo för helg.

 

24 gillar

Lämna en kommentar

Arkiv