Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helgen: rosor och dörrkörande

I fredags kom F hem med rosor <3 Har fortfarande inte luskat ut hur han visste att det var vår årsdag. Jag visste knappt, kom på det samma dag. Misstänker att någon påminde. Tack någon.

Vi hade en mysig kväll med pizza, gin & tonic och yatzy. Jag vann : ))

 

Lördag. F fick sovmorgon och jag testade mina nerver genom att låta Henri hjälpa mig göra pannkakssmet. Gick ändå bra måste jag säga. Men en tredjedel åkte ur när han skulle ”vispa”.

 

Vi gav oss ut på långpromenad alla 3. Blev en latte to go. Fattar inte hypen med pumpkin-smaker. Inte min grej, jag längtar efter tomtelatte.

 

Säg något vackrare än ett tegelhus smyckat med röda höstlöv. Löv it.

 

På kvällen skulle F iväg och äta med kompisar. Gjorde det enkelt för mig och foodorade hem mat till mig och Henri.

 

Jag var så taggad på en kväll för mig själv. När Henri somnat poppade jag popcorn och parkerade mig i soffan.

 

Dags för Nobody wants this-marathon.

Ja alltså jag tycker sådär. Höjdpunkten är Sasha. Fantastisk karaktär. Annars tittar jag mest för att jag hade en megacrush på Adam Brody när jag gick på gymnasiet. Men det är något med…..att hans röst inte passar hans utseende som är så weird. Alltså fattar att det är taskigt att säga. Men hans röst är en turn off? Bättre när han inte pratar.

Ett och ett halvt avsnitt hann jag med, sen kom F hem. Haha blev så besviken. Måste han alltid komma hem så tidigt när han är iväg.

 

Det blev söndag och vi åkte till vårt andra hem: Hornbach. Behövde reklamera en dörr och blablabla fråga inte. ”Vi tittar på fiskarna mamma”, tyckte Henri.

 

Sen hyrde vi släp, körde hem och hämtade dörren, lämnade dörren på Hornbach, körde hem nya dörren och lämnade tillbaka släpet. Tog typ över tre timmar allting. Kan inte förstå hur varje liten minirenoveringsgrej ska vara så tidskrävande.

I alla fall.

Sen åkte vi hem till F’s mamma och fikade. Mysig avslutning på mysig helg. Minus dörrkörande.

 

14 gillar

Kommentarer (2)

  • Amanda

    |

    Känner att vi fick alldeles för lite information om bullen!! Eller kransen? Är den hembakad? Finns recept? Vad heter den? Vad smakade sen?

    Svara

    • Egoina

      |

      Haha!! Den var köpt på Maxi och var god, men ingen sensation. För mycket bulle utan fyllning undertill.

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv