Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En bild om dagen: måndag -> fredag

Måndag. Postade detta på insta för att jag drack mitt kaffe ur riktig kopp utomhus och förväntade mig inte att någon skulle svara. Men fick massor med bidrag. Flest handlade om att göra annat än att jobba när barnen är på förskola 😅

 

Tisdag. 06.18. Något som förvånar mig är att jag faktiskt föredrar den tidigaste bussen till jobbet. Jag trodde bara jag skulle ta den när jag var absolut tvungen. Men helt ärligt känns det exakt likadant att gå upp 05.30 som 06.30. Så kan lika gärna ha mer plats på bussen och komma till jobbet tidigt. Är framme 07.50, oftast tidigast på kontoret och känner att en halv dag är jobbmässigt avklarad vid 9. Så skönt.

 

Onsdag. Slängde i lite toning i mitt hår. Färgade ju det mörkare när jag var hos frisören, men det är typ borta nu. När jag färgar hemma använder jag alltid denna toning (reklamlänk). Den är lik min egen hårfärg. Jag tar mest i hårbotten och jobbar mig successivt ut i längderna. Blir naturligt och tvättas ur sakta.

 

Torsdag. Älskar att Henri har blivit så pysslig på sistone. Han leker gärna med lera eller lägger pussel. Så mysigt att göra sånt tillsammans. Sen att alla färgerna blandas till en brun efter 0,2 sekunder får man försöka ignorera. Till en början försökte jag begränsa och sa Henri ska vi inte ta en färg i taget och nej nej, inte blanda och sen hörde jag mig själv, skämdes och sa herregud lev Henri. Blanda på! Gör vad du vill!

Vad gör väl det. Hjälp vem är jag liksom.

 

Fredag. Hon är här. Carolines och Hannes minibebis. Har aldrig sett en så liten bebis. Vågade knappt hålla henne <3 De kom hem till oss för att visa upp henne och skåla hennes namn i champagne. Men sen kunde de inte bestämma sig för vilket namn det ska bli, men vi drack champagne ändå.

 

42 gillar

Lämna en kommentar

Arkiv