Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Om förra helgen var ett blogginlägg

Jobbade hemifrån förra fredagen. Skulle träffa Caroline för att luncha och preppade mig med torrschampo och läpptint. Så många som läst slarvigt som tror att blått läppstift är min grej numera : /

 

Klädde på mig stickad tröja, strumpbyxor och kjol och ångrade mig genast när jag kom ut. Så_varmt_.

 

Varenda lunchställe i hela Helsingborg serverade schnitzel denna dag. Alltså på riktigt. Pratar man ihop sig om sånt? Varför i så fall? Vi valde iaf varianten som Fahlmans erbjöd. Man fick en egen liten såssnipa med rödvinssky vilket var <3

 

Sen gick jag hem, jobbade klart och efter jobbet sågs vi igen då de spontant bjöd hem oss på middag. Så mysigt!

 

Klipp till dagen efter. Vi hade bjudit hem Marcus, Lovisa och Ingrid på middag. Det bästa med att bjuda hem på middag, förutom själva middagen då, är att få preppa till den.

Det är alltid mitt ansvar, så F tar Henri och försvinner ut ur huset och det är ju som att vara på spa. Förbereda mat, städa och fixa saker med en ansiktsmask mmm. Hade tid att forma håret med min värmeborste noga noga.

 

Dukade med nya servettringar jag köpt från Små citroner gula.

 

Var dålig på att fota maten. Men det blev pasta med västerbottensost och rostad jordärtskocka och till efterrätt chocolate salted caramel pie.

 

Vi hade disco och Ingrid och Henri röjde runt. Snaaart kan hon gå och Henri längtar.

 

Det blev söndag och dags att hämta bland annat vår bäddsoffa som vi beställt. Undrar hur många procent av mitt liv som innefattar IKEA-relaterade saker just nu.

 

På kvällen blev det snacks och Formel 1. Jag har börjat titta igen! Tröttnade när det aldrig hände något. Men tydligen har vinden vänt för Max, så nu är det kul igen.

Det var det på ett ungefär. puss och hej

45 gillar

Kommentarer (2)

  • Sanna

    |

    Haha jobbat restaurang hela livet så ja kan typ svara på din fråga. Oftast har de större bolagen som tex Martin och servera extrapris på tex torsk en vecka o då blir det att flera restauranger köper just det o gör dagens lunch av 😊

    Svara

    • Egoina

      |

      Ahh! Makes sense. Men sjukt att det blev just samma dag. Kanske kändes som en bra fredagsmåltid 😄

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv