Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Förra helgen: barnfria och end of summer middag

Förra lördagen skulle vi på kalas. Henris kompis Ingrid fyllde 1 år. Vet du inte vad du ska göra med alla teckningar ditt barn producerar? Använd dem som kort till presenter!

 

Efter kalaset körde vi till Henris farmor och lämnade honom där. Han skulle sova borta för första gången och vi var barnfria ett halvdygn. Det gick jättebra. Över förväntan. Vi hade pratat om det länge, och han fattade verkligen. Sa hejdå direkt och hade knappt ens frågat om oss. Stora pojken 🥺

Jag satt i framsätet i bilen, sov i en megastor säng kändes det som och vaknade inte av sparkande fötter i ansiktet. Sjukt var ribban går för lyx numera.

 

Vi skulle på fäääst.

 

Emelina och Niklas drog ihop gänget för en End of summer-middag på Fria bad. De bjöd hem oss på drinkar innan middagen. Utanför dörren stod det shots och väntade.

 

Blev bortskämd med champagne, drinkar och hade megakul. Två timmar senare kom taxis och hämtade oss. Kom fram till restaurangen lagom till solnedgång.

 

Här är vi allihop 👋🏼

 

Det var sista kvällen för säsongen och fullt ös. DJn spelade så högt att vi inte hörde ett ord av vad vi sa, haha. Vid midnatt promenerade vi hem. Så märklig känsla att vara hemma utan Henri.

 

Sov till nio dagen efter i vår gigantiska säng. Sen åkte vi och hämtade honom. Gick promenad, lekte på lekplats och åt kardemummabulle som farmor bakat. Jag har aldrig fattat hajpen med just kanelbulle. Kardemummabulle är ju mycket godare?

🧡

35 gillar

Lämna en kommentar

Arkiv