Hur man äter en kanelbulle
Titta vem som är out and about! Ska till Lund och äta crêpes och gå på loppisar. Har varit sjuk någon dag, men idag känns det bättre. Inte helt bra, men tror det är pollen och inte något som smittar i alla fall. Så jag vågar mig ut.
Caroline överraskade mig (och August) med en kanelbulle på tåget.
Hur äter ni dem? Inifrån och ut som en normal person (haha lägger noll värdering i detta nej), eller som en smörgås från en punkt till en annan?
Är jag hemma skalar jag den utifrån och in. Men om jag som nu befinner mig utan möjlighet att tvätta händerna (förutom våtservetter. ÄLSKAR att hänga med föräldrar av den anledningen), så liksom äter jag den utifrån och in med tuggor. Ni då?
?
81 gillar
Malin
| #
ALLTID utifrån och in, oavsett vart jag är haha 😀
Svara
Robert
| #
Utifrån och in förstås. Man måste ju ha mitten kvar till slutet. 😉
Svara
Maja
| #
Bryter av den yttre tråkiga ringen och äter den först så man har det göttiga till sist ?
Svara
Josefine
| #
utifrån och in, alltid! Mitten är ju det bästa, klart man sparar den till sist liksom! 🙂
Svara
A
| #
Alltid utifrån och in! Såklart har man både servetter och små våtservetter i väskan ?
Svara
Maria
| #
Gör exakt så som du gör! Det enda rätta ? man vill ju spara det godaste till sist, dvs mitten med allt mumsigt socker.
Svara
S
| #
Äter aldrig någonting direkt med händerna, särskilt inte kanelbullar som är så kladdiga. Så äter dem med tuggor som en smörgås 😀
Svara
Marie
| #
Äter exakt som du ?
Svara
Caroline
| #
”Skalar” den varv för var oavsett var jag är. Att bara ta en tugga rakt av känns omöjligt.
Svara
Lina
| #
Börjar äta utifrån och in men äter oftast mittbitten först eftersom det är den godaste delen ?. Är en person som inte väljer att spara det godaste till sist. Tänk om man då hunnit bli mätt innan man ska äta den godaste biten? Alltid bäst att äta det godaste först enligt mig!
Svara
Martina
| #
Jo såna butiksbakade äter jag som en smörgås, för jag tycker de ofta är lite för obakade i mitten. Så måste blanda mittenkladdet med yttertorrheten för att det ska bli optimalt.
Men för hembakade eller bageribakade som ofta är lite lägre bullar och därför jämnare gräddade håller jag helt med dig!
Svara
Linda
| #
Hembakade gör jag som knutar, då blir det inget inne eller ute 🙂 Men butiksbakade äter jag helst utifrån och in, det torra först och så det göttiga sist. Men kladdigt blir det ju. Brukar dock vika pappret runt halva bullen så blir det lite mindre kladdigt 😀
Svara