Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Helgens mat

Låt oss ta en titt på vad jag ätit i helgen:

 

img_0035

I fredags hade Malin bjudning och hade Big Bang theory tema (eller Cheesecake factory) rättare sagt. Jag var Howard, hehe.

 

img_0034

Huvudrätten såg ut såhär, förlåt för dålig bild, men ljuset tillät inte mer. Sååå gott.

 

img_0033

Efterrätten var en cheesecake med äpple (den hade något fancy namn, men jag minns inte). Alltså ser den inte ut som på restaurang? Helt perfekt.

 

img_0032

Då hoppar vi fram till lördagen. Efter mitt optikeräventyr var vi i stan och kikade lite. Vi hittade en matvagn som sålde wraps. Så goda smaker och perfekt eftersom man kan äta flera och därför inte bara behöver välja en smak. Önskar vagnen stod där för evigt.

 

dsc06032

På kvällen fixade vi ihop lite tapas som vi åt till reprisen av Idol. Seriöst alltså, hur kunde hen åka ut (säger hen då jag inte vill spoila)??!?! Det var min favorit. Så ledsen nu.

 

dsc06040

Med bubbel såklart.

 

dsc06044

Jag blev serverad pannkakor. Denna hade en fyllning av gräddbullar (eller kokosbollar, har sett diskussionen ; ) ) och Noblesse. Nej, jag skojar inte. Det bästa är att eftersom vi glömde köpa kolsyrat vatten (igen) så hällde F i bubbel i smeten. Champagnepannkakor. Vilken grej!

 

img_0030

Idag blev det take away. Provade något nytt, oxfilé på salladsbädd med jordnötssås. Gott förutom att det innehöll så sinnes mycket vitlök. Stackars Ida imorgon.

Det var helgens mat minus frukost och en cheeseburgare från Burger King. Älska mat!! <3

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (26)

  • Hanna

    |

    Gah allt ser så satans gott ut! Börjar ångra att jag gick med på sambons idé om att äta vegetariskt…

    Svara

    • Egoina

      |

      Finns ju så mycket gott vegetariskt också! Tipsa gärna om ni lagar ett superrecept 😀

      Svara

      • Tove

        |

        Steka upp portobellosvampar och fylla med typ brödsmulor, persilja, rostad vitlök. Kanske lite parmesan eller fetaost på också. Mahgawd om man gillar svamp så är det drömmen typ :3 Plus det funkar bra med nästan alla former av kolhydrater.

        Svara

        • Egoina

          |

          MEN SLUTA VAD GOTT. Det ska jag göra!!

          Svara

  • Robert

    |

    Så smarrigt! 😀

    Svara

  • Karro

    |

    Recept på cheesecaken måste du ordna!!

    Svara

  • Linda

    |

    Men vad är det för pannkaksrecept med kolsyrat vatten? Jag måste få veta innan jag går under av nyfikenhet! Snälla?

    Svara

    • Egoina

      |

      ska fråga! Men jag vet att han googlar varje gång. Så kanske du hittar om du googlar 😀 Kolsyran gör dem lite krispigare (tror jag, ej expert, hehe 😉 ) 🙂

      Svara

      • Lindaan

        |

        Haha! Och här trodde jag att han hade nåt exklusivt recept och så googlar fuskisen! Tack för tipset i alla fall! Jag ska också googla, förstår inte att amöbahjärnan här inte har tänkt på det innan. Skyller på jobb och plugg 😛

        Svara

        • Egoina

          |

          Haha eller hur! Nej, men tror han har någon liten hemlighet. Eller så är det sättet han steker på. Får minsann göra en liten pannkaksguide på bloggen känner jag! 😀

          Svara

  • Katta

    |

    Var köpte ni thaimaten?

    Svara

    • Egoina

      |

      Tror det heter typ Asian Wok 🙂

      Svara

      • Katta

        |

        Tack

        Svara

  • Sara

    |

    Dedär sista såg ju fantastiskt ut, jag älskar också mat!! Jättekul o läsa :))))

    Svara

  • Zoe

    |

    GRÄDDbullar såklart! De finns ju med både kokos och med chokladöverdrag. Om då kokosvarianten heter kokosbollar, så borde chokladvarianten heta chokladbollar – och det namnet är redan upptaget! So mystery solved; gräddbullar heter det, punkt! 😀

    Svara

    • Mia

      |

      Det heter mumsmums om det bara är med choklad :p

      Svara

      • Zoe

        |

        Nä mumsmums är en speciell sort av chokladdoppade gräddbullar, ett företag som kallar just sin produkt så. Men de är inte goda 🙂

        Svara

  • Robert

    |

    Lite kul för jag gjorde kladdkaka i fredags och såg tipset att köra med brynt smör istället för ”smält” smör. Blev ju mycket godare. Som kola, ju… 😉

    Svara

    • Egoina

      |

      Åh, låter gott!

      Svara

  • ISA

    |

    jävlar du! vill äta med dig snarast. Blev himla sugen på pankisar nu <3

    Svara

    • Egoina

      |

      Kom baraaaaa! 🙂

      Svara

  • Julia

    |

    ååh vad gott med champagne i!!! min pojkvän är också (har för mig att din är halvfransk typ?) fransk och i hans crêpes-recept ingår en liten öl och en slurp rom, sååå gottt blir det!

    Svara

    • Egoina

      |

      Åh, det måste vi prova! Låter konstigt och jättegott på samma gång. Ja, hans pappa är fransk 🙂

      Svara

  • maria

    |

    Men gud! Hur har du hittat så fina vänner som också verkar kunna laga så jäkla god mat?!?!? Vilken dröm. Känner mig frustrerad över att de kontakter jag har fortfarande är ytliga. Vad göra doktor egoina?

    Svara

    • Egoina

      |

      Tråkigt 🙁 Kanske ”tvinga dem”. Föreslå att ni ska ha bjudningar 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv