Matlåda extrasuperwell done
Ni vet när man ska vara så duktig och förbereda matlådor till veckan och nästan bränner ner lägenheten istället? Haha. Jag glömde helt bort det och kom på det först när jag plötsligt upptäckte *en konstig doft*. Jag lyckades rädda några stackars rotfrukter i alla fall. Tur jag gillar dem brända! Kanske inte helt svarta då…menmen.
Brand är för övrigt det jag var allra mest rädd för när jag var liten. Drömde ofta mardrömmar om att jag var i brinnande hus och liknande. Vet inte riktigt varför jag var så rädd för just det.
Jaja. Jag får nog börja sätta timer när jag lagar mat som inte ska ätas direkt. Annars är det ju inga problem. Man glömmer liksom inte mat om man är hungrig.
0
Robert
| #
Förstår problemet. Konstig känsla att laga mat när man inte skall äta den. 😉
Svara
Elin
| #
Exakt en sådan ugnsform har jag med. Har du också köpt din i ullared?
Svara
Svorskan
| #
God morgon, jenta mi! (Fick klicka in mig tre gånger innan jag kunde kommentera. Felmeddelanden varje gång)
Svara
Malin
| #
Jag var också jätterädd för brand! Speciellt när vi hade barnvakt eller när ma o pa var ute i trädgården :/
Svara
Julia
| #
Jag blir lite fundersam över varför du gör matlådor separat från den mat du äter till middag. Varför inte bara laga extra mycket till middag så slipper man kocka så mycket utöver det? Är det för att du inte gillar all sorts mat fryst? Bara nyfiken! Kan tillägga att jag kanske inte är en sån finsmakare att det spelar så stor roll vad jag har i lunchlådan (på gott och ont).
Svara
Egoina
| #
Just denna gång berodde det på att maten inte räckte till. Det var två köttbitar och vi var två personer som åt. Sen tänkte jag att när jag ändå skulle göra matlåda så kunde jag göra några stycken på en gång. Men tar alltid mat till matlåda när det blir något över 🙂
Svara
Mitt liv 2.0
| #
Duktig du är som gör matlådor!
Jag är för lat för att laga mat så det blir oftast utelunch.
Min lyx i vardagen 🙂
Svara