Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Kantarelltoast

Alltså jag orkar inte så tragiskt vädret är. Det bara öser ner. Jag fick tvinga iväg mig själv på olika ärenden. Men titta vad jag gjorde till lunch, kantarelltoast! Det var visserligen inte svenska kantareller, men det fick vara okej ändå. Behövde lite tröst, genomvåt och allt.

 

DSC09504

DSC09498

DSC09509

DSC09499

Tips: Ta smör i stekpannan först när svampen ”vattnat av sig”. Tips 2: Olivolja, balsamvinäger och salladskrydda är allt man behöver till en sallad egentligen.

 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (9)

  • Robert

    |

    Smarrigt! 😉

    Svara

  • Grodan

    |

    Hej! Ville bara säga att det finns så många bra kantarellställen. Om du har tråkigt nån dag-gå ut i skogen o plocka svamp eller bär. Det är så mysigt o fridfullt. Kram på dig

    Svara

    • Egoina

      |

      Det gör jag gärna! Är bara rädd för att plocka fel eller så. Jag får ta med mig någon som har koll 🙂

      Svara

  • denice

    |

    Ja det verkar många missa att man måste förvälla svampen. Vi brukar frysa in då måste man också förvälla innan man fryser in. Kantarelltoast är fantastiskt smarrigt!!

    Svara

  • rebecka

    |

    Så tråkig väder i Stockholm med!

    Svara

  • En Sofia

    |

    Gud så gott det såg ut att vara! Har aldrig varit något fan av svamp, men jag blev ju riktigt sugen på en kantarelltoast nu, haha!

    Svara

  • Mariam

    |

    Haha man måste ha med citron i salladen också annar blir den inge mums

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv