Kantarelltoast
Alltså jag orkar inte så tragiskt vädret är. Det bara öser ner. Jag fick tvinga iväg mig själv på olika ärenden. Men titta vad jag gjorde till lunch, kantarelltoast! Det var visserligen inte svenska kantareller, men det fick vara okej ändå. Behövde lite tröst, genomvåt och allt.
Tips: Ta smör i stekpannan först när svampen ”vattnat av sig”. Tips 2: Olivolja, balsamvinäger och salladskrydda är allt man behöver till en sallad egentligen.
0
Joanna-Livet med+Asperger+syndrom+och+kronisk+smärta
| #
åhhh kantareller
Svara
Robert
| #
Smarrigt! 😉
Svara
Grodan
| #
Hej! Ville bara säga att det finns så många bra kantarellställen. Om du har tråkigt nån dag-gå ut i skogen o plocka svamp eller bär. Det är så mysigt o fridfullt. Kram på dig
Svara
Egoina
| #
Det gör jag gärna! Är bara rädd för att plocka fel eller så. Jag får ta med mig någon som har koll 🙂
Svara
denice
| #
Ja det verkar många missa att man måste förvälla svampen. Vi brukar frysa in då måste man också förvälla innan man fryser in. Kantarelltoast är fantastiskt smarrigt!!
Svara
rebecka
| #
Så tråkig väder i Stockholm med!
Svara
En Sofia
| #
Gud så gott det såg ut att vara! Har aldrig varit något fan av svamp, men jag blev ju riktigt sugen på en kantarelltoast nu, haha!
Svara
Mariam
| #
Haha man måste ha med citron i salladen också annar blir den inge mums
Svara
JOSEFIN B
| #
åh så gott det ser ut!
Svara