Thaigryta
Jag såg att ni jättegärna ville ha recept på thaigrytan. Tyvärr tog jag inga bilder under tiden (sämst bloggerska – I know), men det är inte svårt. Jag använde mig av följande ingredienser: Kycklingfilé, lök, broccoli, paprika, bambuskott, chili, kokosmjölk, röd curry paste, kycklingfond, gul curry, sambal olek och salt + peppar.
Såhär gör man: Stek lök och kyckling och i med en rejäl klick röd curry paste och önskad mängd sambal olek. Släng i grönsakerna och häll på kokosmjölk. Smaka av med fond och kryddor. Ät med ris och njut.
Ledsen för det halvhjärtade receptet, men bättre än inget. Nu ska jag läsa en artikel och sen sova så att jag är taggad inför imorgon!
0
Emma
| #
Mums! Det här måste provas! 😀
Svara
Fanny
| #
Åh måste göra denna. Älskar thaigrytor av alla dess slag. Ska nog ha i minimajs också (var nära på att skriva minibajs haha…). Samt lite sweet chilisås, hett tips – asgott!
Svara
Svorskan
| #
God morgon, jenta mi!
Svara
Alexandra
| #
Tips till nästa gång! Koka upp lite av kokosmjölken med currypastan först och häll sedan i tunt skivad kyckling, kycklingen blir mycket mörare då och suger åt sig smakerna bättre! 🙂
Svara
Marica
| #
Åh vad gott!
Svara
Robert
| #
Vill nog ha noggranna måttbeskrivningar här, men eftersom det inte är din grej så slipper du. 😉
Svara
Tjena Nina
| #
Röd curry-pasta + kokosmjölk = WIN! Sjukt gott och så lätt, två ingredienser liksom, sen i med vad man vill tugga på också. 😀
Svara
Caroline
| #
Alltså åh! Så sjukt gott! Testade idag, fast med quorn istället för kyckling ❤️
Svara
Susanne
| #
NEJ! Man måste fräsa curryn innan man har i den, inte bara hälla i såsen! Så curry och currypaste ska i först, eller så får man fräsa den i en annan panna och hälla på! Mucho importante 😉
Svara
Egoina
| #
Ja, det skrev jag ju? Eller jag var inte så tydlig kanske, hehe 🙂
Svara