Schyssta brön
Jag vet inte varför, men jag är liiiiite skeptisk till utgångsdatumet på mitt bröd:
Kul om utgångsdatumet faktiskt stämmer och det är gaaalet mycket konserveringsmedel i.
Kul också om jag hade skickat brödet till tillverkaren i september och bara ”hallå, varför är brödet mögligt?!? Det står ju att det skulle hålla till september? Wtf?”.
Mallan
| #
Haha, spara och se hur gott det är 😉
Svara
pubes
| #
DO IT!! då kanske du får massa produkter som förlåt-gåva? 😉
Svara
Myhrans
| #
Haha, snälla spara brödet och skicka in i september! Det hade varit så himla komiskt! XD
Svara
Robert
| #
Håller med! 😉
Svara
Lisa
| #
En gång hade vi bröd med utgångsdatum 29/2. Det var inte skottår det året…
Svara
fifa
| #
Lita på datumet!!
Tips om killen din spelar fifa 🙂
http://Www.fifa14coins.se
Svara
RMCK - en skönhetsblogg
| #
Åh snälla, gör det! Spara, alltså 😉
Svara
Joy Wagner
| #
måste säga att jag verkligen gillar din nya design 🙂
Glöm inte kika in hos mig om man är intresserad av vad som händer i huvudet på en frisör och fransextesionist på fritiden.
Delar med mig av många härliga tips & trix och berättar om min svaghet för skönhetsoperationer.
Massor av kärlek, livet är en fest?
Svara
Fanny
| #
SNÄLLA behåll brödet och låt det mögla (inte till september kanske utan nån vecka bara), gå tillbaka till butiken och klaga.. 😀
Svara
Laura
| #
Troligast så har chauffören märkt brödet fel :p
Svara
Janne
| #
Eller så är det 9 Maj..? Men det är rätt ”bra” det med..?
Svara
ceci
| #
Här i Spanien är allt så. Mjölken jag köpte igår går ut i juli. Men på riktigt, alltså den är inte felmärkt. Och den förvaras aldrig i kylskåp oöppnad. Vet inte vad de gör med den och vill nog inte veta heller.
Svara
egoina
| #
Men usch!! Nej det vill man nog inte veta.. :/
Svara
Susanna
| #
Men det finns ju faktiskt mjölk med lång hållbarhet. Den behöver inte förvaras i kyl innan den är öppnad. Fungerar ungefär som såna där små trekantiga mjölkpaket till kaffet. 🙂
Svara
Mee
| #
Precis som med svensk mjölk med lång hållbarhet så pastöriserad den vid en högre temperatur än ”vanlig” mjölk. Inga konstigheter alls, högre gradantal bara.
Svara
Rebbi
| #
Om de inte menar 9 maj. Fast det är ändå väldigt mycket längre än vad bröd borde hålla.
Svara