Varför inte EKOLOGISK yoghurt? Och varför LÄTT-kvarg? Jag har helt klart inte uppfostrat dig rätt. Och Bravo fruktkött innehåller???? Vaddddååå?? FY DIG!
Ett tag var jag typ oxå lite beroende, eller inte lite heller. Jag tycker inte om att ha yoghurt i, men något som är övergott att ha i istället är kokosmjölk och även havremjölk. Låter äckligt med havremjölk, jag vet, men det blir faktiskt väldigt gott. Jag brukar typ ha jordgubbar, banan, kiwi, mango o kokos eller havremjölk. Torkade fikon är oxå väldigt gott blir lite godissmak av det. Ååhhh Gud vad sugen jag blev nu 🙂
snälla berätta för mig, vad är gejen med kvarg??
jag åkte bort från sverige i två år och nu när jag kom hit är det det enda folk äter….. till och med i smoothie?!
snälla berätta för mig, vad är gejen med kvarg??
jag åkte bort från sverige i två år och nu när jag kom hit är det det enda folk äter….. till och med i smoothie?!
Hahaha! Bra fråga. Jag vet inte. Det enda jag vet är att det är tjockare än yogurt och ska vara nyttigt. Prova blanda med saft, det blir som danonino då. Gott 🙂
Ett litet tips. Inte för du ser ut att behöva smoothie-inspiration MEN, den bästa kombinationen är helt klart; riktigt mogen mango, banan (helst ekologiska), frysta hallon och yoghurt. Så sjukligt gott!
Var försiktig med frysta bär eftersom man påvisat Hepatit A i framför allt frysta jordgubbar från Marocko och Egypten. Gå in på livsmedelsverksets hemsdia å läs mer. Koka gärna bären innan förtäring… Just sayin’
Robert
| #
Man lever bara en gång. 😉
Själv har jag gått all in på jordgubbar och grädde idag. 😀
Svara
egoina
| #
Det lät som en bra idé. Ska också köpa jordgubbar 🙂
Svara
Robert
| #
Det ÄR en bra idé! 🙂
Svara
Marica
| #
Haha, lite kanske. Men vad gör det? Det är supergott ju! 😉
Svara
Louise ahlström
| #
Kan du inte lägga upp tips på smoothie? 🙂 stort fan här med men kan inga roliga recept.
Svara
Lina
| #
Det kan aldrig bli för mycket av smoothies, det är det bästa som finns! 😀
Svara
Felicia
| #
Skulle betyda allt om du ville kika in på min blogg! <3
Svara
egoina
| #
Såklart! Lämnade en kommentar till dig 🙂
Svara
Svorskan
| #
Varför inte EKOLOGISK yoghurt? Och varför LÄTT-kvarg? Jag har helt klart inte uppfostrat dig rätt. Och Bravo fruktkött innehåller???? Vaddddååå?? FY DIG!
Svara
egoina
| #
Jag åt ekologisk grädde till mina jordgubbar. Så lite rätt gjorde du 😉
Svara
Svorskan
| #
Wooow! 😉
Svara
Caroline
| #
Ett tag var jag typ oxå lite beroende, eller inte lite heller. Jag tycker inte om att ha yoghurt i, men något som är övergott att ha i istället är kokosmjölk och även havremjölk. Låter äckligt med havremjölk, jag vet, men det blir faktiskt väldigt gott. Jag brukar typ ha jordgubbar, banan, kiwi, mango o kokos eller havremjölk. Torkade fikon är oxå väldigt gott blir lite godissmak av det. Ååhhh Gud vad sugen jag blev nu 🙂
Svara
Frida in Thailand
| #
snälla berätta för mig, vad är gejen med kvarg??
jag åkte bort från sverige i två år och nu när jag kom hit är det det enda folk äter….. till och med i smoothie?!
Svara
Frida in Thailand
| #
snälla berätta för mig, vad är gejen med kvarg??
jag åkte bort från sverige i två år och nu när jag kom hit är det det enda folk äter….. till och med i smoothie?!
Svara
egoina
| #
Hahaha! Bra fråga. Jag vet inte. Det enda jag vet är att det är tjockare än yogurt och ska vara nyttigt. Prova blanda med saft, det blir som danonino då. Gott 🙂
Svara
michaela
| #
Mycket protein för både pengarna och kalorierna =) Thats why.
Svara
Elin
| #
Pffff, man kan aldrig överdriva smoothie! Kan bara bli bättre liksom.
Svara
Rebecka - hårdrockstjej som bloggar om skönhet och vardag
| #
Hahah men gud! Jag kör bara yoghurt och bär, färdigportionerade …
Svara
Annie
| #
Ett litet tips. Inte för du ser ut att behöva smoothie-inspiration MEN, den bästa kombinationen är helt klart; riktigt mogen mango, banan (helst ekologiska), frysta hallon och yoghurt. Så sjukligt gott!
Svara
egoina
| #
Låter gott. Ska lätt prova om jag lyckas komma ihåg mangon 😀
Svara
maria
| #
Var försiktig med frysta bär eftersom man påvisat Hepatit A i framför allt frysta jordgubbar från Marocko och Egypten. Gå in på livsmedelsverksets hemsdia å läs mer. Koka gärna bären innan förtäring… Just sayin’
Svara