Jag tänkte
Tänkte att jag skulle börja följa ”Pengarna på bordet” som går på tv4. Tänkte att det skulle vara lite som ”Minuten” som jag brukade titta på innan. Hittills är det väl inte skitbra, men kul att se folk tävla om pengar ändå.
Sen tänkte jag att jag skulle laga mat för en gångs skull. Jag har bott ensam i lägenheten en vecka och inte orkat laga mat endast till mig själv en enda gång. Det är det tråkigaste jag vet.
Dock blev det hela ett stort fiasko. Jag lagade schnitzel och kom på i sista minuten att jag inte hade någon sås. Jag försökte göra brunsås på vatten istället för mjölk och FYFAN. Det är det äckligaste jag smakat på mycket länge. Jag brände dessutom schnitzeln såklart.
Jag tror inte att den där mannen uppe bland molnen vill att jag ska äta.
Med ketchup. Exotiskt.
Pengarna på bordet.
KEXET BRE
| #
12
(12)
Jonsson
75 353
(76 086)
13
(13)
Jansson
51 412
(51 976)
Svara
egoina
| #
Hahahaha!
Svara
Elin
| #
Det kan inte alltid gå som man vill. 🙂
Glömde bort att det började idag. Är det värt att kollas på?
Svara
egoina
| #
Nej, du missar inte så mycket. Men det är helt okej 🙂
Svara
Caroline
| #
Önskar att jag vore mer som dig. Är du så ”tuff” som du verkar? :). Min blogg är inte alls som din, men du kanske kan få en liten uppfattning om vem jag är. Kan du ge några tips på hur man lyckas ta sig dit man vill och se mer positivt på saker och ting?
Kram
Svara
egoina
| #
Nej, jag är inte så tuff. Ibland kanske. Jag är en riktig mes 🙂 Fast jag gillar det 🙂
Svara
Karina
| #
Du behöver inte mjölk till brunsås! 😀
Har kommit på skitlätt recept på brunsås som krossar de färdigköpta påsarna totalt.
Värm lite vatten (beroende på hur mycket sås du ska ha) i med en buljongtärning (köttbuljong alltså)
Smält smör o ha i lite mjöl (rör om!)
Häv sedan i buljongen försiktigt och koka nån minut.
Tada! Så har du supergod brunsås 🙂
Svara
egoina
| #
Det låter inte gott. Men kanske värt att prova då 🙂
Svara
Alexis
| #
Är det inte Jihde som är programledare för det? :O
Svara
egoina
| #
Yes!
Svara
Kikho
| #
Ett alternativ är ju att man kan laga storkok med en kompis och sen är man kittad med luinch/middag några dagar framöver. Inte för att jag någonsin gör det. Jag köper en burk pesto och kokar spaghetti. Not to underestimate! 🙂
Svara
Hapsu
| #
Din blogg e bra me dina humoristiska inlägg, snygga outfits o JÄKLIT GODA MATINLÄGG nammmm.
mat e gott, o de ska man njuta av. o de som kallar dej fet eller något , de är dumma !! om du skulle inte äta skulle man svälta!!!! you got curves, ladyyy !!
hälsningar från finland :)))
Svara
milla
| #
det ser ändå gott ut 😀
Svara
belle
| #
haha… det ser…. hm, spännande ut!
Fyfan.. såg på pengarna på bordet… sheisse, VILLE TYP STRYPA TJEJEN! Sorry, men fyfaaaan vad jobbig tjej. ”men ska vi lägga allt på den??” ”var ska vi lägga mer på då?” ”jag vet inte jag vet onte jag vet nte jag vet inte, men jag vet att du har fel fast du har rätt och jag är korkad o jag veeeet inte hiihiiiii”. BAJSA. SKulle fan sagt upp vänskapen med henne DIRR efter det där. KLJdkjbdjfcnlvcs
Sen hann jag inte se enäggstvillingarna svara på första frågorna för jag var tvungen att springa och skiita. Tyvärr.
Svara
egoina
| #
Haha håller med! De svarade rätt, tvillingarna alltså. WOHO 😀
Svara
Julia
| #
Gör den på grädde, då blir det asgott!
Svara
Sandra
| #
Hahaha, sorry men jag kan inte påstå att jag blev så sugen på mat när jag såg denna middagen. Hahah, inte så inspirationsrikt liksom. Men bra att du iaf äter något!!! 🙂
Svara
Hanna
| #
Eh. Jag har skickat nån slags stafettpinne till dig i min blogg (du är ju singel och då borde ju stafettpinne låta lockande?). Nu håller jag tummarna för att du svarar eller att Elvis på nått sätt lever upp igen.
http://foreningsgatan8b.blogg.se/2011/october/stafettpinne.html
Svara
matilda
| #
bästa brunsåsen kommer här;
gör alltid såsen i samma panna som du steker kött i (gärna samtidigt, när köttet är brynt) så smakar det tusen gånger bättre!
– grunda med matlagningsgrädde
– i med soja, salt o peppar (ev lite buljong beroende på hur mkt köttet smakar)
-är den för rinnig – i med lite (ideal)mjöl
-för tjock – ta i lite vatten
– spetsa den slutligen med lite tomatpuré
lovar att ni aldrig kommer smaka nån godare!
Svara
Daniela
| #
Mitt førhållande har med precis tagit slut, 3 veckor. Jag vet vad du går igenom men det går bra se bara till att hålla dig upptagen. Jag har alla mina dagar uppbokade och det känns mycket bättre när man är i farten:)
Svara
frida
| #
Har du och din kille gjort slut?
Svara
Frida
| #
Har du och david gjort slut ? eller varför bor du själv?! :O
Svara
Erica
| #
Han kanske inte vill att du ska äta kött 🙂
Svara
Nelly
| #
Åhh egoina,
när ska du ge ut din kokbok ? 😉
Jag väntar verkligen på det 😀
Svara
Amanda
| #
Undrar om det blev skilsmässa efter programmet för det där paret, i och med att killen svarade rätt på alla frågor och tjejen fumlade bort över 1 miljon kronor för att hon inte visste något 😛
Svara
ida
| #
var köpte du schnitzeln? :p
Svara
eva, ju
| #
Potatiskroketterna ser goda ut 😉
Du har väl förresten inte missat att Hanna vill lämna över en stafettpinne till dig?? 🙂
http://foreningsgatan8b.blogg.se/2011/october/stafettpinne.html
Svara
ellen
| #
har du o din kille gjort slut? 🙁 såg något inlägg där det stod typ att ni skulle dela på lägenheten en vecka i taget? kan ha missuppfattat helt och hållet men anywaay ;)<3
Svara
Elina
| #
Du får kika när jag är med och tävlar i ”Svagaste länken” längre fram i höst ist! ^^,
Svara
emily
| #
ta matlagningsgrädde annars när du inte har mjölk. de gjorde jag, sviingott.
Svara