Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

En lagom lång långfredag

Igår var det fredag och vi startade vår påsksemester med att äta påskbrunch hos min mamma. Vi åt massa goda saker som sill (ni måste prova ingefära-lime varianten), äggröra, korv, potatis och köttbullar. Sånt man äter på påsken liksom. Jag har blivit helt galen i sill på sistone förresten. Tror det är min besatthet av sushi som smittar av sig på sill också.

 

P4142146

Såhär såg jag ut. Vi gick förbi en gul vägg och jag sa ”Åh ta bild på mig här”. Haha.

 

P4142119

ADLINKS: Kofta här, väska här, skor här och solglasögon här.

 

P4142160

Var tvungen att visa min tröja också. Tycker de bara axlarna piffar upp den. Den är från Ivyrevel och finns här. Så kul att Ivyrevel hörde av sig till mig angående ett samarbete på grund av detta inlägg förresten. De ville dock bara sponsra med kläder, så jag tackade nej. Tackar alltid nej till sånt. Kan inte betala hyran med kläder liksom. Men kul att de hörde av sig i alla fall. Kände mig på nivå med Kenza!!!

 

P4142166

Efter maten köpte vi lite grejer på Ö&B och åkte sedan för att fixa med bilen. F gjorde det och jag satt bredvid och jobbade (och tog bilder på mig själv…hehe).

 

P4142299

Efter att ha jobbat flitigt i några timmar var vi dödligt hungriga och åkte till BK för mat. Provade en kampanjburgare som tyvärr inte var så nice. Spiskummin i dressingen och överdrivet mycket lök är inte min grej.

 

8EE3B479-0123-47D4-8635-D82ECF8794E9

När vi jobbat i några timmar till var vi klara och åkte hem och bunkrade upp oss i soffan med chokladbollar, påskägg och te.

 

1F651A83-4CC9-4FB5-A432-6D7776E6D2CA

Tittade på Planet Earth som finns på svt play nu (tips!), men råkade välja ett avsnitt som bara handlade om djur som jagar varandra och jag mådde SÅ DÅLIGT. Det var en scen med lejon som jagade en giraff som fick mig att må fysiskt dåligt. Satt med filten över huvudet, höll för öronen och bad F säga till när det var över. Usch alltså. Men jag vill ju ändå att lejonen ska få mat, för jag vill inte att de ska dö heller. Komplexa känslor.

 

967C5315-77AA-43D8-8D15-E3DC0186B106

Nutellafyllda chokladbollar. Mmm. Det var en av sakerna jag bakade (om det räknas som att baka) till min sista dag på jobbet, så vi har lite rester hemma. Receptet jag brukar använda verkar ha försvunnit från hela Internet och jag vägrar använda ett annat recept då det var receptets recept. Så jag tänkte ”hur svårt kan det vara” och gjorde smeten genom att utgå från minnet. Tydligen jättesvårt. De blev inte särskilt goda. Men Nutellan i mitten räddade dem ändå.

Sen var det läggdags. Så mysigt att gå och lägga sig och veta att man inte måste upp snortidigt nästa dag.

 

0

Kommentarer (12)

  • Robert

    |

    Tänkte väl att det var F som skulle fixa med bilen. Blev misstänksam när jag läste: ”Efter maten köpte vi lite grejer på Ö&B och åkte sedan för att fixa med bilen.”. 😉

    En del smarrigheter där i vanlig ordning. 😛

    Svara

    • Sally

      |

      Varför var det en självklarhet att det var F som skulle fixa med bilen? Varför tänkte du att ”ah pjuh, det va F som fixade med bilen”? Känns ganska omodernt att tänka så. Vem som helst som har körkort kan väl fixa en bil, oavsett kön?

      Svara

  • Sofia

    |

    Mmm, chokladbollar.. Längesen jag bakade det! Måste jag ju göra snart!

    Svara

  • Isabella

    |

    Egoina! Sitter själv och dricker vin denna kväll, plöjer serier osv.. tills jag kom på att det var länge sen jag läste din blogg! Hinner inte med bloggar nuförtiden, men din har jag följt sen BK-tiden (blir nu osäker på om det var McD?!). Har mått så dåligt över jobbgrejer och att jag känt mig så värdelös rent utseendemässigt pga börjar bli gammal.. kollat insta osv och verkligen försökt att inte kolla alla konton som ger mig ångest men ångesten finns där. Så kommer din blogg! <3 Trots att bilderna på dig är minst lika snygga som alla andra jag ser är det fortfarande något i ditt fokus och sätt att skriva som ger mig allt annat än ångest?? Snarare känner jag mig lugn och som att allt som är viktigt är att ha det härligt (som du verkar ha det) och att skippa allt det andra! Kanske förklarar dåligt nu (pga vinet hehe) men vill bara säga att du är en SÅ stor inspiration för mig och att jag mår så himla bra av att läsa din blogg igen! Kram på dig världens finaste Egoina

    Svara

    • Egoina

      |

      Åh vad glad jag blir!! <3 Men du, kom ihåg att det ligger såååå mycket fix och trix bakom alla bilder du ser. Det vet du ju säkert redan, men man måste påminna sig. Ibland har man bara ångest, har också sådana dagar. Hoppas det känns bättre imorgon! Massa kramar till dig! 🙂

      Svara

  • Samira

    |

    Hej fina du,
    Känner du till högkänslighet? Vet du vad det innebär att vara HSP? Jag tror du kanske är det och om du inte vet, men är det, kan det vara bra att läsa på om det. Det hjälpte mig att bromsa och fylla på med energi och allmänt lära känna mig själv ur annan synvinkel. Vi HSPare är extra känsliga för stimuli. Ta hand om dig och fortsätt vara lika awesome som alltid.

    Svara

  • Hanna

    |

    Så skönt med din öppenhet kring samarbeten osv!

    Svara

  • Rebecca

    |

    Haha, va roligt! Såg att någon hade kommenterat Kenzas blogg då och frågade om hon hade sett dig i klänningen och då svarade hon att du var så fin i den! 🙂

    Svara

    • Egoina

      |

      Såg det också. Så gulligt 🙂

      Svara

  • Fia

    |

    Men nu gjorde du väl ändå en massa reklam till deras fördel, utan att ens få några plagg för det? 🙁

    Svara

    • Egoina

      |

      Ja, eller jag länkar ju bara det jag har på mig. Kan bjuda på det 😉 Tar gärna emot plagg, men då ska det vara kravlöst, som ett pressutskick. Annars kostar det 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Arkiv