Tänker du samma som jag B1?
Vi fick för oss att vi skulle göra friterade bananer med glass igår. Det var inte det lättaste. Speciellt inte då jag och min kusin är likadana vad gäller att våga vägra recept.
Honungsglaserade bananer redo för frityrsmet.
En provrunda. Eh ja. Bilden får tala för sig själv.
Kanske smeten blir godare om man har i lite salt, tyckte vi. Fast min kusin visste inte att locket var av…
…och ja. Ni ser. Vi försökte fiska upp det värsta. Men what to do. Salt är väl gott.
Frityren runt om blev aldrig riktigt bra, vi blev otåliga och åt ändå.
Slutet gott. Allting gott. (Bananen, glassen och sirapen i alla fall).
0
Emma
| #
Hahahaa alltså… Det där ser inte gott ut! xd
Svara
Robert
| #
Säkert smarrigt! 😀
Svara
Robert
| #
Möjligt att jag läste det är inlägget lite slarvigt, men ändå. 😉
Svara
Hörni
| #
Det ser väldigt gott ut i alla fall. 🙂
Svara
egoina
| #
Det var helt okej. Hörde om Elsa, blev så glad!!! 😀
Svara
Rebbi
| #
Jag är trotligtvis på tok för sockersugen nu, för även om den första friterade ser ut ungefär som ett friterat foster blir jag sjukt sugen på glass och friterade bananer.
Svara
Diana
| #
Frityrsmet hade jag kunnat fixa, men jag har inga bra glassrecept i huvudet. Gah!
Svara
Emma-Alla goda ting
| #
Spännande, känns ju sjukt avancerat, men varm banan är ju trots allt alltid varm banana;)
Svara
JoVi
| #
J-lar så snygga tallrikar med hjärtan! Läs under o meddela vad det är för märke på dem är du snäll. Tack å tack 🙂
Svara
Amanda
| #
Tog en stund innan jag såg att den friterade bananen inte var en död gris.. Haha!
Svara
Sara
| #
Ett tips är att använda våffelsmet som frityrsmet. Blir jävulskt smarrit! 🙂
Svara
=)
| #
Hahah såg andra bilden som om det vore en hel gris fast utan huvud som låg på grillning, innan jag läste. Hur jag nu lyckades med det? Tror jag är lite trött efter en hård uke. God helg bästa bloggerskan! 🙂
Svara