Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Sån är jag

 

Jag….

 

Jag kan H&Ms rabattkoder i huvudet. Jag nynnar alltid när jag äter mat ensam. Jag hade aldrig kunnat ha ett djur som sitter i en bur. Jag glömmer alltid bort vad filmer handlar om. Jag har världens sämsta lokalsinne. Jag älskar allt som luktar gott. Jag intresserar mig för politik, religion och kultur, men har aldrig tyckt att det varit viktigt för egen del.

 

Jag gråter oftare när jag är arg, frustrerad och glad, än när jag är ledsen. Jag skakar mycket på händerna och googlar därför symptom på Parkinsons några gånger om året. Jag har aldrig sjukskrivit mig på grund av bakfylla. Jag memorerar registreringsskyltar på bilar eftersom att jag inte kan komma ihåg hur de ser ut. Jag gillar inte färgen gul.

 

Jag pratar mycket när jag är nervös. Jag hatar att gå upp tidigt, men tycker att det är ganska mysigt när jag väl gått upp. Jag har alltid mycket pålägg på mackan. Jag gjorde smilysar såhär :0) när jag var yngre. Jag älskar att lära mig nya saker. Jag tyckte att Guldlock och de tre björnarna var så läskig när jag var liten att min farmor brukade hoppa över slutet.

 

 

 

 

 

Detta inlägg blev uppskattat sist, så jag gjorde ett till. Ni får också gärna göra ett och länka.

 


 

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (73)

Lämna en kommentar

Arkiv