Första bloggpresenten

Frédéric: Vad är det här för paket?

Jag: Jag vet inte, du kan öppna det om du vill.

F öppnar.

Jag: Vad var det för något?

Frédéric (superglad): Det är en bok. TILL MIG!!!

Jag: Till dig?

Frédéric: Ja, titta själv.

Jag (läser): Hej Regina…

Frédéric (avbryter): OCH FRÉDÉRIC!

Frédéric: Ser du? Det är min första bloggpresent!

 

 

Söt och nöjd kille. Mycket passande dessutom att F’s ”första bloggpresent” är en bok om köttfärssås! (Och extra plus för att de fick till accenterna rätt) (bara en sån sak).

 

Många spännande recept. Ser fram emot att laga det här till exempel. Tack så mycket!

 

Det här med första bloggpresenten är faktiskt speciellt. Jag minns fortfarande min första riktiga present (som inte var ett USB-minne eller någonting med en tryckt logga på) och det var en filmkamera. Det var en pytteliten filmkamera, tänk Go Pro. Men alla liknelser med Go Pro slutar där för den var riktigt dålig. Den filmade sämre än en webbkamera gör, men i och för sig var det kanske så pass bra kvalitén blev med små filmkameror på den tiden?

Hur som helst var jag helt galet stolt över denna gåva. Tänk att någon hade skickat den till mig för att de tyckte att min blogg var bra?? Ja, på den tiden slog jag inte alls ihop 1+1 om att det kunde handla om marknadsföring, utan jag trodde bara att jag fick en genuin gåva. Gulle mig : ))

 

92 gillar

Kommentarer (7)

 • Robert

  |

  Säkert många smarrigheter i den boken. 😛

  Reply

 • Jenny

  |

  Akuta accenter! Icke apostrofer! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha tack 😉

   Reply

 • Annika

  |

  Minus för att de skriver jordärts-kocka när det i så fall borde delats jordärt-skocka…. 🙂

  Reply

 • Milla

  |

  Blev orimligt glad över detta inlägg och läste om dialogen flera gånger, hah. Lite ”som barn på julafton”-känsla över F, så fint 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha jaa det var den känslan. Så söt! 🙂

   Reply

 • Karina

  |

  Haha fint inlägg

  Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv