VECKANS SMASH

Roliga nyheter! Jag har startat en podcast!

Jag och Moa, också känd som Spiderchick, drar nu igång vår podcast Veckans Smash! Vad kan man förvänta sig av Veckans Smash kanske ni undrar då? Jo, det blir spaningar, vardagsbetraktelser, listor, funderingar, onödigt vetande och annat smashing. En förlängning av våra bloggar helt enkelt.

Det första riktiga avsnittet kommer nästa vecka, men då vi behövde testa tekniken och värma upp släpper vi ett testavsnitt idag. Testavsnittet gick lite sådär som första avsnitt gärna gör. Det blev inte helt perfekt. Vi var lite rostiga och ett surrande ljud förstörde vissa delar och vi fick klippa bort massor. Men det är ju meningen att det ska bli så första gången så att man lär sig. Note to self är att sitta närmare mikrofonen också.

I ”pilotavsnitt Cityanka” får ni lära känna oss lite och vi får lära känna varandra. Vad vet vi egentligen om varandra? Moa berättar fakta om mig och jag berättar fakta om henne och sedan avslöjar vi även föreställningar vi har om varandra och bemöter det. Har jag lätt för att få kompiscrushar? Har Moa mycket prestationsångest? Fick jag sparken från mitt första jobb? Och vad är egentligen en cityanka?

Som sagt. Nästa avsnitt blir första avsnittet och då lovar vi att tekniken ska fungera bättre och att vi även finns med på diverse podappar. Häng med! Det blir smashing!

 

 

Ps. Kommentarer i stil med ”VAAAH! Pratar du skånska?!?!” kommer om 3…..2…..1…

222 gillar

Kommentarer (46)

 • Sabina

  |

  Åååh jaaaa!!!!

  Reply

  • Egoina

   |

   😀 😀

   Reply

 • Anna

  |

  Men åh vad kul! Men är jag lite korkad – finns den inte i podcast-appen? 🙈 Eller den kanske kommer ut där i nästa vecka när det är ”på riktigt”?

  Reply

  • Egoina

   |

   Hehe, dont worry. Jag är lika korkad i så fall 😉 Är så ny på det här. Tur Moa har koll! Avsnittet finns inte i appen ännu eftersom det kan ta flera dagar att bli godkända när man laddar upp sitt första podcastavsnitt eller något sånt. Så det kommer upp, men finns tyvärr inte i appen ännu. Men från och med nästa avsnitt som är det första riktiga avsnittet så kommer vi finnas i appen! 😀

   Reply

 • Maja

  |

  Men jaaaaa! Kan inte tänka mig en bättre kombo <3

  Reply

 • Helena

  |

  Hahha åh vad fint! Minns din första podd, bodde i Falkenberg då och älskade att lyssna på den. Så känns kul att du gör podd igen! Nostalgi hehehehehe.. Och Spajdan älskar jag också 🙂 Nuförtiden bor jag i Landskrona och tänker ibland på ”åh här har nog Egoina handlat, här har hon säkert promenerat” osv.. Lite töntigt jag vet hahha.

  Reply

  • Egoina

   |

   Kul att du varit med så länge!! Haha jaa men jag har garanterat handlat och promenerat där…hehe 😄

   Reply

  • Kattis

   |

   Haha jag har en kompis i Landskrona och tänker likadant när jag är där :’)

   Reply

 • Elin

  |

  Asså ja! Bara ja! Kommer lyssna så fort jag får tid! Haha jag blir lite förvånad över din skånska varje gång jag hör din röst 😂

  Reply

 • Janette

  |

  Men jaa 🤗🤗

  Reply

 • Marie

  |

  Har aldrig lyssnat på en podd men nu måste jag ju lyssna 😀

  Reply

 • Robert

  |

  Spännande! 🙂

  Reply

 • Lovisa

  |

  Ååh vad roligt! Det är precis vad jag behöver för att orka med min pendling till jobbet!

  Reply

 • Ronja

  |

  Jaa! Bästa nyheten för hela året! Så exalterad! För många utropstecken! Yay!

  Reply

 • Sofia

  |

  Vad kuuuuul 😀

  Reply

 • Sandra

  |

  Åh så kul!!! Älskar din blogg och Moas blogg och älskar poddar, detta gjorde min dag!

  Reply

 • Saga

  |

  Men åh, nostalgin över Burger King alltså!!! Minns tydligt hur jag satt uppe på kvällarna (som den otroligt rebelliska tonåring jag var) och skrattade så tyst jag bara kunde så resten av huset inte skulle vakna. Har inte hittat de inläggen i ditt arkiv på sistone så har gått runt och undrat för mig själv om dessa inläggs existens bara varit resultatet av någon vrickad version av Mandela-effekten??? Knas.

  Och såååå grymt med en podcast! Speciellt nu på hösten liksom; några tända ljus, lite varmt te, massvis med choklad och er podcast i öronen. <3

  Reply

  • Egoina

   |

   Hahaha! Älskar detta! En del av arkivet har tyvärr försvunnit i alla bloggflyttar och en del av det har jag faktiskt valt att dölja. Det står en hel del sjuka saker där som jag inte kan stå för idag…haha. 🙂

   Reply

 • Jonna

  |

  Men jaaa, gud vad roligt!!

  Reply

 • Jenny

  |

  Ni två är <3

  Reply

 • Sara

  |

  Åh, vad härligt att Moa bor i min hemstad Skövde! Hörde att hon var väschötte.

  Roligt med podd! Ser fram emot att lyssna på fler avsnitt. Angående det där med norskan, så kommer du ju så klart att förbättra den om du bor i Norge! Kommer nog att gå ganska fort att komma in i den igen.

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, det är nog så. Men är ändå rädd att jag aldrig kommer bli ”bäst”, kommer ju aldrig komma på nivå med en person som bott där hela livet, gått i skola där osv vilket behövs för att arbeta med sånt som jag vill arbeta med 🙂

   Reply

 • Ida

  |

  ÅÅÅÅH JA!!!! DETTA ÄR DET BÄSTA JAG NÅGONSIN HAR HÖRT!!!!!!!

  Reply

 • Fanny

  |

  Gud vad roligt!

  Reply

 • Sara

  |

  Men Gud vad kul!!!!! Älskar nya poddar

  Reply

 • Jonna

  |

  Vad roligt, ser fram emot att lyssna!

  Reply

 • HL

  |

  NEJ MEN ÅH, så kul!! 🙂

  Reply

 • Lovan

  |

  Men yes!! Fan va kul! Ska lyssna så fort lunchrasten börjar 😍😍

  Reply

 • Sophia

  |

  Bra pilot! Jag ser fram emot första avsnittet. Du och Moa är en bra kombo tror jag. Roliga, jordnära (säger ens någon det nuförtiden?) och representerar den snälla sunda kulturen på nätet. Kram

  Reply

  • Egoina

   |

   Tack vad snällt <3

   Reply

 • Matilda

  |

  Nu måste jag säga det jag antar att alla andra också tänker på, du har en perfekt podcast-röst!!! Sådär så man lyssnar på vad du säger istället för att fastna i hur det låter. Informerar också om att jag inte ens är skånsk själv och då kan man ju tänka sig att jag borde reagera på vissa ord. Men icke! 🙂

  Reply

  • Egoina

   |

   Haha vad roligt att höra! Det trodde jag verkligen inte att jag hade. Men bra att du inte bara stör dig på min dialekt 😉

   Reply

 • Elin

  |

  Vad kul att ni har startat en podcast! Ni är härliga att lyssna på och har jättebra röster för poddar. Dessutom är ni så gulliga att man bara vill krama er <3

  Reply

 • Elin

  |

  Jaaaaa vad kuuuul!!!!

  Reply

 • emma

  |

  MEN VAAA? 😀 Bästa jag hört på riktigt länge. Två av mina favoritpersoner i samma podcast, sååå kul!!!! :D:D:D

  Reply

 • Jörn

  |

  Jag gillade det i alla fall. Det enda man skulle kunna göra, tycker jag, är att korta den till kanske 20 minuter. Inget fel på innehåll eller kvalitet men det är ju ändå något man aktivt ska lyssna på och inte som bakgrundsmusik.

  Reply

  • Louise

   |

   Neej, inte kortare pod! Gärna längre haha… nej men absolut inte kortare än 30 minuter tycker jag, annars hinner man inte komma in i den 🙂

   Reply

 • Matilda

  |

  Du har en sjukt bra podröst. Ser verkligen fram emot det här 😃

  Reply

 • Rebecca

  |

  Amen vad rooooooooligt att ni två som typ alltid varit ett fan av varandra och stöttat varandra från varsin del av detta avlånga land ska göra en sånhär sak tillsammans! Det blir intressant att se vad ni kommer fram till och inte. Jippi!

  Reply

  • Egoina

   |

   Verkligen! Det var förresten dig jag pratade om i podden (om du har lyssnat). Att Crazypill bara försvann en dag och att det liksom var traumatiskt för oss 😂

   Reply

 • Jessica

  |

  Blir folk förvånade över din skånska?! Jag läser seriöst din blogg på skånska 😂 Har å andra sidan varit med nästan sedan start 🙄

  Reply

 • U

  |

  Åååå så skoj!! 😀

  Reply

 • Emma

  |

  Fy fasen vad roligt! Vilken fantastisk podd-duo 🙂 Kan hålla med dig om att du behöver sitta närmare micken men det som slog mig var att ni verkar funka så bra ihop. Ni avbryter aldrig varandra men när den ena tappar tråden fyller den andre i. Det här blir riktigt kul att följa 🙂 Jag har inte fastnat för konceptet podd tidigare men vilka skulle kunna ändra på det, om inte ni? Lycka till!

  Reply

  • Egoina

   |

   Ja, det kunde verkligen gått hursomhelst eftersom vi inte känner varandra och typ aldrig ens har pratat med varandra. Men kände som du att vi inte avbryter osv (kan iofs vara för att vi inte känner varandra och därför är artigare 😂) Kändes spontant väldigt bra och naturligt 🙂

   Reply

 • Karina

  |

  BÄSTA NYHETEN EVER!

  Reply

 • ab

  |

  Bra pilotavsnitt. Smidigt att man vet vilken av er som pratar pga dialekten. Följde en podd där jag hade svårt att hålla reda på vem som sade vad.

  Reply

Lämna en kommentar

Rekommenderade inlägg

Arkiv