Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Midsommar

Jag vet inte med er, men jag åt det här igår:

 

20140621-214218-78138969.jpg

20140621-213427-77667937.jpg

Big chocker va??!??

 

Men vad gäller snaps var vi lite originella. Detta var ju tusen gånger godare:

 

20140621-213427-77667067.jpg

 

Förresten är jag tydligen bäst på att knyta körsbärsstjälkar i munnen. Tänkte ni ville veta.

 

20140621-213426-77666799.jpg

0

Spåra från din sida.

Kommentarer (10)

  • Lotta

    |

    Har du förresten sett att livsmedelsverket säger att grejen med besprutade jordgubbar inte är något farligt att oroa sig över?

    ”Budskapet som Facebook-posten framför är att de svenska jordgubbarna innehåller så mycket gift att det är hälsofarligt att äta dem.
    Men det finns ett problem: Det stämmer inte.
    – Allt detta är väldigt ovetenskapligt. Det finns väldigt lite gifter i de svenska jordgubbarna. Man kan äta nästan hur mycket som helst utan någon hälsorisk. Enligt våra bedömningar kan ett litet barn äta fyra kilo varje dag året om utan att komma upp i farliga giftnivåer, säger Anneli Widenfalk, toxikolog på Livsmedelsverket”

    http://www.slv.se/sv/grupp1/Mat-och-naring/Vad-innehaller-maten/Jordgubbar-och-farskpotatis1/
    http://www.aftonbladet.se/nyheter/article19095933.ab

    Svara

  • Decdia

    |

    Haha, nåt att sätta på ditt cv! 😉

    Jag är ingen älskare av kokt potatis, men det är en jäkla skillnad på kokt potatis och nypotatis… Du har tagit på tog för lite! 🙂

    Svara

  • Sofia

    |

    Va går det ens att knyta dom i munnen?!!!!! Måste testa 🙂

    Svara

  • tilda

    |

    Man har ju olika begåvningar här i livet ♥

    Svara

  • Arw

    |

    Grillat för min del kyckling that is med ostar (3 sorter), uppskuren frukt, hummus och aubergineröra 🙂 Lchf med lite fusk blev det allt med kall bärs också!

    Svara

  • Cornelia

    |

    Finns den somersbyn på systemet? Granatäpple är ju så gott!

    Svara

  • Robert

    |

    Blev ingen traditionell mat i år så det där såg jätte-smarrigt ut. 😀

    Skönt att få veta hur det gick med körsbärsstjälks-knytandet. 😉

    Svara

  • Sophia

    |

    Min specialitet också att knyta dom i munnen!
    måste alltid göra det ett par gånger när jag äter körsbär/bigaråer

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv