Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

När jag fyllde 34

En lördag för inte allt för längesedan fyllde jag 34. Jag hade bjudit hem alla mina bästa tjejkompisar på fördrink. Sofie och Ida tog tåget från Malmö och kom hem till mig lite tidigare. Här är Sofie och jag, hej!

 

Bad Ida ta en bild på mig i min outfit, vilket hon tyckte va jättekul.

 

Dukade fram lite snacks och dryck.

 

Ida fick bubbelansvaret när resten av tjejerna började komma.

 

Och snart var hela lägenheten full! 15 personer var vi. Vilken lycka att ha alla dessa i mitt liv.

 

Jag fick presenter! Bland annat vasen och snäckhalsbandet jag önskat mig, och olika upplevelser. I detta kort läste jag att jag skulle få en lunch på Tomatens hus och sedan ett presentkort att shoppa för i deras butik.

 

Två timmar senare begav vi oss ner till stan i samlad trupp. Jag hade bokat bord på Heat! Hade sett till att det väntade guacamole och bubbelsangria på borden till oss.

 

Guacamolen fick man göra själv. Så trevlig grej. Lina högg genast tag i morteln.

 

Sedan kom huvudrätterna in och jag förevigade oss. Här är vi allihop <3

 

Efter maten beställde vi drinkar och bättrade på sminket på toaletten.

 

Jag minglade runt. Körde speeddating så jag fick prata med alla.

 

Och blev plötsligt överraskad med en efterrätt med tomtebloss på. Tror de spelade en låt också? Haha jag vet inte, det låser sig helt i huvudet av pin när jag är med om plötslig uppmärksamhet på det här sättet. Men kände mig så uppvaktad 🥰

 

Folk började röra sig hemåt och kvar var ett tappert gäng som undrade om det var nattklubb snart och när vi kunde dansa egentligen.

 

Det var jättesnart.

 

En jättejättejättekul kväll. Precis allt jag önskade mig. Bara ha kul med mina kompisar. En revansch från förra året då jag knappt ens ville fira min födelsedag för att jag hade sån ångest. Men när man upplevt alla högtider och speciella dagar i en ny verklighet sätter det liksom en ny standard och det är inte så jobbigt längre. Den som fattar fattar.

Jag tackade för mig vid 01, köpte med mig donken hem och F var fortfarande uppe när jag kom hem så jag kunde få sällskap när jag åt och fick prata av mig. Tittade på klockan och fick total chock när den plötsligt var över 03 och rusade i säng, haha. Men insåg dagen efter att det ju var för att det blev sommartid 💃

 

270 gillar

Kommentarer (16)

 • Hannah

  |

  Tack för en helt underbar kväll fina vän! Älskar dig till månen och tillbaka ❤️

  Svara

  • Egoina

   |

   och jag dig ❤️❤️❤️

   Svara

 • Sara

  |

  Vilken härlig födelsedag, och vilka vänner! Blir glad av att läsa!

  Svara

  • Egoina

   |

   🥰

   Svara

 • Edith

  |

  Lina!! Kul!

  Svara

 • Åsa

  |

  Vilket gäng 🥰

  Svara

 • Elin

  |

  Men nä-ä vad jag tänker kopiera din tjejkväll rakt av till min födelsedag! Fy tusan vad mysigt och kul och GOTT!!! 😍😍😍

  Svara

  • Egoina

   |

   jaa gör det 😍❤️

   Svara

 • Charlotte

  |

  Jag fattar ❤️ För mig har inte ett år gått ännu, men räknar ner tills det passerar så jag har en ny verklighet efter det! Du beskrev det fint, tack.

  Svara

  • Egoina

   |

   Många kramar till dig ❤️

   Svara

 • A

  |

  Alltså, man blir så glad i hela kroppen att se hur fint du har med så många nära och fina vänner runt dig.. En målbild att ha så någon gång i livet ❤️😀

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Diana

  |

  Det låter som en absolut underbar födelsedag! Dig väl unnat! 💕💕💕

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️

   Svara

 • Carolina

  |

  Du är lyckligt lottad och förtjänar all kärlek och uppvaktning från dina fina vänner ❤️
  Är det okej att bli lite avundsjuk ändå? 🥺

  Svara

  • Egoina

   |

   ❤️❤️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv