Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Enchiladas med egengjord tacosås

I annonssamarbete med Middagsfrid

Vi har matkasse just nu och herregud vad skönt det är att slippa planera mat och kanske mest att slippa handla den. Hela veckans middagar plingade på dörren och bara HEJ.

 

Hej på dig med, maten.

Middagsfrids kockar planerar alla recept så att veckans meny alltid innehåller en rik variation av smak och råvaror. Men man kan även välja själv bland olika rätter eller byta ut rätter man inte vill ha.

Jag har ett erbjudande till er! Prova en matkasse från Middagsfrid med 50% rabatt på första kassen och 30% rabatt på 2 kassar efter det. Använd rabattkoden Regina50. Erbjudandet gäller till 30/4. Obs. Gäller endast nya kunder vid ett tillfälle. Klicka här!

 

Först ut för oss blev Enchiladas med egengjord tacosås.

 

Dags att laga! Man behövde det här.

 

Färsfyllning: 1 gul lök, 500 g nötfärs, 1 vitlöksklyfta, 1/2 fp tacokrydda, 1/2 fp majs, riven ost och salt.

 

Tacosås: 1 fp krossade tomater, 1/2 fp tacokrydda, 1 tsk honung och salt.

 

Fördela fyllningen på tortillabröd, rulla ihop, lägg i en smord form, toppa med riven ost och tjoff in i ugnen på 225 grader tills de fått lite färg.

 

Japp och så enkelt var det! Servera med sallad och tacosåsen.

 

Gick så fort! Och blev gott! Men vem gillar inte tacos liksom.

 

 

Prova en matkasse från Middagsfrid med 50% rabatt på första kassen och 30% rabatt på 2 kassar efter det. Använd rabattkoden Regina50. Klicka här!

 

83 gillar

Kommentarer (2)

  • Josefine

    |

    Hur tusan var en halv förpackning tacokrydda tillräckligt för 500 g?! En förpackning är ju gjord för 400 g. Jag brukar ta ännu mer för att det ska smaka ordentligt. Har tydligen svårt att acceptera denna mängd haha. Blev säkert gott ändå! Enchiladas är sjukt underskattat. Brukade ofta göra på överbliven köttfärssås förut men har typ glömt bort det på senare år.

    Svara

  • Hanna

    |

    SÅ fin den första bilden är på dig!!

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv