Follow my blog with Bloglovin

Dags att fylla på

I annonssamarbete med Apotek Hjärtat

Nämen!

 

Vad är det här? Ett paket!

 

Jag klickade hem lite grejer jag behöver från Apotek hjärtat 💚

Ska vi öppna?

 

Får ofta frågan om när jag har en ny rabattkod hos Apotek hjärtat. Passa på, nu kommer den!

Koden EGOINA20 ger 20% rabatt på köp över 400 kronor. Gäller till den 31/3, endast online. Apotek Hjärtat har allt från smink till hårvård och sexleksaker. Klicka här för att komma dit!

 

Jag fyllde på med vitaminer. Jag tar alltid Hjärtats multivitamin kvinna. Jag beställde även collagen + hyaluronsyra som ska vara bra för hud och leder. Rekommenderad dos bör inte överskridas. Bör ej ersätta en varierad kost.

 

En gullig happy soap med kokos. Det är en shaving bar som fungerar som raklödder och gör huden mjuk efter rakning. Den innehåller jojobaolja, kokosolja, sheasmör och E-vitamin. Jag blöter den och gnuggar den mot huden så det löddrar innan jag rakar mig.

 

Jepp. Snart är det dags för pollensäsongen tyvärr. Det är bra att vara förberedd med allergimedicin. Receptfritt läkemedel. Läs alltid bipacksedeln innan användning.

 

Sist men inte minst, mitt bästa köp på länge: återanvändbara bomullsrondeller. Varför har jag inte investerat i det förrän nu? Dessa slänger jag in med handdukarna när jag tvättar, har en egen tvättpåse till dem.

 

Som sagt, koden EGOINA20 ger 20% rabatt på köp över 400 kr. Puss! 💚

105 gillar

Kommentarer (2)

 • Mila

  |

  Pollen har redan anlänt i Skåne sedan typ 3 veckor. Så det är bara att börja ta piller. 😛 Om man vill. Jag tänkte faktiskt prova i år att bara ta nässprej och ögondroppar. Känns som att jag provat alla antihistaminer som finns och blir trött av dem, men vi får väl se om jag lyckas hålla ut (yes, jag har testat desloratadin som man inte ”ska” bli trött av)…

  Svara

 • Stina

  |

  Tack för koden! Perfekt nu när det är dags att köpa solskydd! 😍 tänkte bara upplysa att när man använder koden står det som villkor ”vid köp över 350kr”. Kanske inte spelar någon roll, men tänkte ändå 🥰

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv