Follow my blog with Bloglovin

Vad jag önskar mig i födelsedagspresent

JAG FYLLER ÅR SNART! Är orimligt pepp på det. Har bokat bord på en dinner club tillsammans med massa kompisar. Har aldrig varit på en dinner club, men har förstått att det är som en restaurang som successivt blir en nattklubb. Umgås med kompisar, äta mat och dansa är precis vad jag önskar mig mer än allt. Pepppppp.

Önskar mig alltså inget mer. Men har som årlig tradition att skriva önskelista på bloggen och detta år är inget undantag.

 

Har drömt om denna rosa tröja länge. Boxig, croppad och perfekt till kjol. Vad i! Såg att den var på 50% nu när jag skulle leta fram länken. Köpte den. Ooops.

 

En basilikaplanta. Alltså jag följer varenda råd jag läst på internet, men lyckas aldrig odla en himla basilika. Snälla ge mig en bara? Bild från min förra lägenhet när den stylades inför försäljning och jag hade en, haha.

 

Älskar denna ring (reklamlänk) från Edblad. Den hade gärna fått pryda mitt finger.

 

Och på tal om smycken är detta snäckhalsband från Syster P något av det finaste jag sett på länge. Tänker det skulle vara fint ihop med mitt H <3

 

Ok, jag ger mig. Jag vill också ha en pastakeps!

 

Vas i terrakotta från H&M Home som jag tycker är helt perfekt. Vill så gärna ha den på vardagsrumsbordet med massa sprteigt grönt i. Men det hade tyvärr Henri tyckt varit världens roligaste leksak. Men på matbordet kanske istället då.

 

Ikea har ett samarbete med Marimekko just nu och dessa glas ingår bland annat i kollektionen. Jag var på Ikea samma dag som kollektionen släpptes men fick ändå inte tag på dem : (

 

Sist men inte minst hade jag inte tackat nej till nya träningskläder. Helst detta set! Tights här och topp här (reklamlänkar).

Det var det. Tänkte skriva att jag har varit snäll i år, men kom på att det spelar faktiskt ingen roll när det kommer till födelsedagspresenter 🤷🏼‍♀️🥳

 

171 gillar

Kommentarer (14)

 • F

  |

  Hej,
  Jag bor i Köpenhamn, och lyckades få tag på glasen. Köpte 12. Om du vill får du köpa loss 6 st av mig. Kostade 29 DKK/styck.
  Jag är ibland i Helsingborg och jobbar.
  Skicka mail om du är intresserad 😊

  Svara

  • Egoina

   |

   Så himla snällt <3 Vill inte vara otacksam, men tänkte köpa fler. Känner att vi behöver en ordentlig uppsättning med dricksglas av samma sort. Så vi satsar nog på något annat om inte de dyker upp på Ikea igen 🙂

   Svara

   • F

    |

    Inte alls otacksamt. Förstår helt. Här är det bara jag och min åttaåring så glas går sönder väldigt sällan hemma hos oss. Och har sällan fler än 8 gäster samtidigt om ens det. Så 12 passade oss perfekt. Hoppas att du/ni hittar glas som passar er.

    Svara

  • Alexandra

   |

   Jag skulle gärna köpa dom annars 🫣🤞Om du skulle kunna tänka dig att sälja dom till mig trots att jag inte är Egoina. Bor också i Helsingborg 😅 Mejla gärna isåfall Alexandra.ftw@hotmail.com

   Svara

 • Emelie

  |

  Köp helst kryddplantan från en blomsterbutik, tycker de håller betydligt bättre än från affären. Men även de från ica funkar såklart 🙂 Sära försiktigt på jordklumpen/rötterna och plantera i ny jord i större kruka. Då borde du få den att hålla sig.

  Svara

 • Diana

  |

  Jag är långt ifrån proffs. Men de gånger jag fått till en riktigt stor basilika som stått länge så har jag haft den ståendes i vatten. Som en snittblomma fast med jord och allt.

  Svara

 • Lovisa

  |

  1) Sen mamma sa till mig ang basilika ”tänk Medelhav dränk och torka ut” har jag lyckats bättre.
  2) På Ikea i Oslo fanns lite Marimekko kvar så kolla med familjen? Det fanns massa såna glas med doftljus i så i värsta fall får ni köpa det sen elda på 🤣

  Svara

 • My

  |

  Glasen går att beställa hem på norska ikea så kanske du kan be den norska släkten 🙂 god helg!

  Svara

 • Julia

  |

  Vill tipsa om Basilika plantorna från Tomatens Hus i Vallåkra! Enormt stora, bra pris och håller länge!

  Svara

 • L

  |

  Jag misshandlar alltid våra basilikaplantor och dom trivs och växer som attan. Jag glömmer bort dom, nyper av för mycket blad på en gång, låter dom stå för mörkt osv.

  Funkar väldigt bra 😛

  Svara

  • Lovisa

   |

   Tror verkligen glömma bort är nyckeln här!

   Svara

 • Sandra

  |

  Vart har du bokat bord på dinner klubb? Vill också göra det inför min födelsedag.

  Svara

  • Egoina

   |

   Jag bokade på Heat! Tror Yoko är en dinnerclub också ☺️

   Svara

Lämna en kommentar

Arkiv