Follow my blog with Bloglovin

En bättre söndag

Vilken söndag hörni! Det är soligt, jag har precis varit på brunch och jag blev bara väckt en gång inatt!!

För några år sedan (eller okej bara för en månad sedan) skulle det kännas som en mardröm att bli väckt på natten och behöva vara vaken en timme och gå upp ur sängen, muta med yoghurt, youtube och trösta. Men där vi är nu känns det som en otrolig lyx att det bara var en timme och bara en gång. Jag har typ sovit en rimlig natt? Tack gode gud.

 

Jag idag! Har på mig F’s gamla tröja från högstadiet. Älskar att ha på mig den. Känns så mysigt. När jag gick på högstadiet var det en dröm att få sno en pojkväns tröja att gå runt i. Att ens ha en pojkvän om iofs. Fick aldrig göra det då, så det är väl gulligt att jag kan göra det nu.

 

Var på brunch på Erikstorp i Landskrona. Har varit där flera gånger och den är alltid så bra. Mysigt att catcha upp med mina landskrona-tjejer. För länge sedan sist.

Nu ska jag möta upp mina killar som är ute i det fina vädret och snart är det F1-premiär. Som vi har längtat!

201 gillar

Kommentarer (9)

 • MW

  |

  F1 här hemma med🙏🏽🤩 tillsammmans med mannen och go-kartkörande 12 åring. Vi kör mattema från det land där de kör- idag blir det kebab 😀😉🏁

  Svara

  • Egoina

   |

   Men så mysigt med mattema 😍

   Svara

   • MW

    |

    Ja det är ”nytt för i år”’-det är mysigt! Haka på 😉😀🤩
    Ps, ni är ♥️♥️♥️Du och din familj!

    Svara

    • Egoina

     |

     ❤️❤️❤️

     Svara

 • Mikaela

  |

  Åh, vad mysigt med brunch!

  Svara

 • Sanna

  |

  Vilken brunch är bäst i Helsingborg?

  Jag är väldigt förtjust i den på Madame Moustache.

  Svara

 • Nina

  |

  Meeeen aaaaaaah vilket lopp!! Tror Ocon bara vill glömma gårdagen dock! 😉

  Svara

  • MW

   |

   Haha, ja oj vilken mardrömsstart för honom 🙄😆

   Svara

 • Rebecka

  |

  Vad skönt att höra om en härlig dag, spara den i en liten ask och tänk tillbaka på när det känns jobbigt❤️

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv