Follow my blog with Bloglovin

Måndagssnack

Lite märkligt att H gått på förskolan i över en månad och vi har inte behövt vabba en enda gång än. Men jag själv är sjuk typ hela tiden. Det är som han drar hem allt som en liten svamp. Just nu tror jag dock att det är någon light mjölkstockning jag har. Trodde mjölken skulle vara borta vid det här laget, men nej.

Jag har haft den segaste läggningen på länge. I tre timmar höll vi på. Nu har han somnat på mig och jag vet inte hur jag ska kunna lirka mig ut för att borsta tänderna. Jag ligger här. Scrollar fina kläder, och soffbord på Blocket.

Han har accepterat att inte amma längre. Jag kan sova i sängen igen. Nätterna är dock fortfarande jobbiga. Snälla låt det vända snart.

Annars då, vad händer i veckan? Förutom att ta mig igenom dagarna med alldeles för lite sömn ska jag på en teaterföreställning. Henri ska på sitt livs första tandläkarbesök(!). Och till helgen ska jag på brunch. På onsdag blir det mars och det betyder födelsedagsmånad. Ser mycket fram emot att fira min födelsedag.

212 gillar

Kommentarer (7)

 • Katharina

  |

  Samma för mig och sonen, jag fyller på fredag🥰
  Sonen den 21/3💕

  Svara

 • Sanna

  |

  Heja dig! Mkt känns oöverkomligt men till slut är man över berget ❤

  Svara

 • Sara

  |

  Din hårfärg är så fin!

  Svara

  • Egoina

   |

   tack 🥰

   Svara

 • Hanna

  |

  Har du slingat håret? Såg mycket fräscht och fint ut (oavsett om du gjort eller ej)! 🙂

  Svara

  • Egoina

   |

   Ja! Gulligt att du lägger märke till det 🥰 har klippt mig också!

   Svara

 • Robert

  |

  Och våren kommer får man hoppas, haha. 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Arkiv