Follow my blog with Bloglovin
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se
Headerbild för Egoinas blogg på egoinas.se

Hela veckan i en bild om dagen

Måndag. Hade en dålig dag. Bad F köpa glass. Ett uppdrag han fullständigt ägde. Lidl har godaste chokladglassen. Ni måste testa!

 

Tisdag. Lagade linsgryta med rostad paprika, kyckling, cashewnötter och koriander. F’s favoritmat. Tar lång tid att göra denna rätt, men passar alltid på att göra många matlådor.

Upptäckte dock när jag lagat klart och vi skulle äta att jag glömt riset. Man kan äta utan ris, men nu ville vi gärna ha ris. Fick snällt vänta 20 minuter. Var trött, irriterad och hungrig och deklarerade omoget att ”jag kommer ALDRIG någonsin laga detta igen”. ”Kanske i alla fall på min födelsedag”, svarade F.

 

Onsdag. Var på en konsultation häromdagen för att prata om att eventuellt tatuera mina ögonbryn. Hon tittade på mina ögonbryn och sa att jag i så fall först måste ta bort den gamla tatueringen.

Det var en gammal skugga kvar som jag stört ihjäl mig på, men liksom inte tänkt på att jag kan ta bort den. Bokade tid för laser och typ 10 sekunder tog det och sen var den gamla tatueringen i princip borta. Varför har jag inte gjort detta tidigare!

 

Torsdag. Caroline och Hannes bjöd hem oss på middag. Till efterrätt blev det semifreddo med rostad vit choklad (mums!) och Smart 10.

 

Fredag. Det blev julafton! Mja nästan i alla fall. Det blev ju inget firande för vår del, så vi tog igen det i efterhand. H fick öppna sin livs första julklapp! Han missförstod konceptet och tuggade på den istället. Julgranen fick btw vara ifred till annars förvåning.

 

Lördag. Festligheter igen. Henris kusin fyllde år och vi fick komma på kalas. Alla fick tatueringar! Vi gav ett tatueringskit till dem i julklapp dagen innan. Riktig succépresent.

 

Söndag. F har slipat och målat vår lilla hall utanför sovrummen. Jag flydde fältet och drog till Väla med H (och Kvikk lunsj som jag fick i storpack i julklapp av F’s mamma). Köpte ett par jeans. Har en hel uppsättning med svarta byxor, men inte ett enda par jeans som jag gillar. Men nu så.

 

213 gillar

Kommentarer (6)

  • Charlotte

    |

    Så tråkigt att du mår dåligt, men måste ändå säga att det är väldigt skönt att du inte bara låtsas att allt är toppen jämnt ändå. Det är ju lätt att man får lite förvrängd bild av andras vardag när man tittar på influencers. Så att du är ärlig med ditt mående och att du också har dåliga dagar betyder mycket. ❤️❤️❤️ Hoppas så klart att du ska få må bra ändå!

    Svara

  • Emelie

    |

    Har du recept på grytan? Låter gudomligt.

    Svara

  • Robert

    |

    Tyckte seriöst att det stod ”Tupplur” på chokladen på slutet. Var tvungen att kolla flera gånger innan jag läste rätt. 😉 Mycket smarrigheter där annars.

    Svara

  • Beatrice

    |

    Varifrån är tatueringskitet? 🤩

    Svara

Lämna en kommentar

Arkiv